Příspěvek sob 26. bře 2011 10:54:45

Miami: Mayer-Montanes

Němec Florian Mayer bude o postup bojovat proti antukáři ze Španělska Albertu Montanesovi.

26.03 18:30

Obrázek Florian Mayer Obrázek vs. Obrázek Albert Montanes Obrázek

Mayer je na tom hůř než jeho o 3 roky starší soupeř je 39. na světě, Montanes díky dobrým výsledkům na antuce je na 22. pozici světa.

Obrázek

Flo Mayer nepodává špatné výkony, občas se zasekl, ale jinak hrál spolehlivě. V Brisbane se mu dařilo, ale porazil ho Radek Štěpánek který v Brisbane hrál fantasticky. O týden později byl v Austrálii až v semifinále když podlehl Troickimu. Na AO porazil Davyděnka, ale bohužel prohrál s Nishikorim. Pak na turnaji v Záhřebu porazil Skugora, Štěpánka dokonce i domácího CIlice pak, ale prohrál v semifinále se skvěle hrajícím Berrerem. V Nizozemí mu nešel servis a naopak Lopezovi hodně ano, a tak prohrál hned v prvním kole 3-6 4-6. V Dubaji porazil Nieminena a Golubeva, ve čtvrtfinále však prohrál se skvělým Novakem Djokovicem 5-7 1-6. V DC prohrál s Cilicem 2-3 na sety. Na turnaji v IW následovala krutá porážka od skvěle hrajícího Golubeva, skvěle hrajícího jen v tom utkání. Včera tak to všichni tipovali proti Mayerovi, že Flo nemá šanci, Karlovic ještě zasáhl svými slovy že se cití fantasticky co na to, Mayer sice dostal 10 es, ale zvítězil 6-4 7-6, když získal 29 ze 32 bodů po prvním podání!!!

Jeho soupeř takzvaný Monty, se soustředí hlavně na antuku, na tvrdém nepatří k obávaným hráčům. Tento rok má sice 3/3, ale já ho neuznávám na tvrdém povrchu. Na antuce se moc ve formě neukázal zatím co odehrál. Předtím zkoušel štěstí na tvrdém, prohrál s Giraldem a s Mallisem 0-3. Porazil jen Dustina Browna. Teď v Indian Wells porazil ve třech setech naprosto strašně hrajícího Nieminena. Pak si trošku nečekaně po třísetové bitvě poradil s krajánkem Almagrem, což bylo hlavně zapříčiněno tím že Almagro víc podával druhý servis než ten první. Pak dostal od Karlovice 6-7 2-6, které ho včera porazil můj favorit.

Pro Mayera hraje kvalita na tvrdém povrchu, řekl bych i rozehranost, když nehraje nikde jinde zatím. Montanes porazil slabého Nieminena a se štěstím Almagra kterému absolutně nešel servis. 6-2 7-6 prohrál s Karlovicem, Mayer ho porazil 6-4 7-6. Dle mě je Mayer na tvrdém prostě lepší a zvítězí. Kurzy klesají a fortuna nabízí jeden z největších všude se pohybují od 1.52 až po 1.43 fortuna nabízí dobrý kurz. GL %%-

Můj tip:

Mayer-Montanes
1
1.56 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28