Marrakech: Pospíšil-Korolev

<<

Kuba8

Příspěvek pon 21. bře 2011 18:24:08

Marrakech: Pospíšil-Korolev

V Maroku na challengeru v městě Marrakech, se utká Český hráč Pospíšil specializující se na antuku proti Kazachovi Korolevovi.

22.03 11:00

Obrázek Jaroslav Pospíšil Obrázek vs. Obrázek Evgeny Korolev Obrázek

Jaroslav Pospíšil se snaží probojovat do první stovky zatím je na 112. pozici., jeho soupeř z Kazachstánu je ve třetí stovce na 248. místě.

Obrázek

Jaroslav Pospíšil který trénuje a žije v Prostejově, je jen kousek od první stovky, což je jeho snem se tam dostat aby mohl startovat na French Open. V tomhle roce k tomu nakročil skvěle. Když vyhrál turnaj v Maroku, kde ukázal svoje zkušenosti a obrovskou bojovnost. Na dalším turnaji už se zdál dost unavený a podlehl v semifinále Donskoyovi. Minulý týden letěl hned v prvním kole s Jazirim 6-7 2-6. Sám jsem z Prostějova a vím že Pospíšil strašně moc chce a má na to být do stovky. Jeho kamarádi jeho snem žijí taky a všichni kolem něj věří že to zvládne. Má skvělou podporu z okolí. Poslední zapas sice nezvládl, přesto určitě kvalitu a sílu na to aby zvítězil má. Je dostatečně odpočátý a je kvalitnějším hráčem na antuce daleko více než jeho soupeř.

Jeho soupeřem bude Kazach Korolev, který tento rok odehrál na antuce pouze dvě utkání. Jedno z nich vyhrál když porazil Holanďana Hutu Galunga, který hrál na antuce vůbec poprvé v sezoně. Ve druhém kole však vypadl s 19-ti letým španělem ze třetí stovky. Korolev už za poslední rok a třičtvrtěuž moc na antuku nesoustředí. Moc toho neodehrál a vůbec už se mu poslední dvě sezóny nedaří. tento rok má špatnou bilanci 3/8. Nepředvádí vůbec dobrý tenis.

Pospíšil moc do první stovky chce, je nasazenou 4 na turnaji. V jeho 30 letech je to jedna z posledních šancí. Korolev je určitě soupeř k poražení a Pospíšil vyhrat potřebuje a já mu věřit budu kvalitu na to má.

Můj tip:

Pospíšil-Korolev
1
1.51 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Vari