|
|
Míváte na tiketu tenis? Pochlubte se
stř 09. bře 2011 10:55:45 od Kuba8
V Bosně a Hercegovině pokračuje challenger já jsem si vybral souboj druhého nasazeného proti tuhle sezónu špatnému Rakušákovi Fisherovi. 10.03 11:00  B laz Kav cic  vs. Ma rt in Fi sh er Blaz Kavcic začíná být spolehlivým hráčem a kvalitním. Je v první stovce na 81. prvním místě což je pro něj skvělé. Jeho soupeř Martin Fisher ho už dvakrát porazil, ale jsou to výsledky staré 5 respektive 6 let. Fisher je 139. Blaz se pořád zlepšuje, jednu analýzu jsem na něj psal, je mým oblíbeným hráčem, vzhledem k tomu, že mě snad ještě nezklamal. Výsledky má opravdu dobré. Teď přijel na turnaj do Bosny který bych chtěl určitě vyhrát, dal přednost tomuhle turnaji před Indiana Wells, to znamená že tu opravdu bude chtít být co nejvýš. Poslední výsledky: V Delray Beach úspěšně vyhrál 3 utkání, pak si poradil s Farahem 6-1 6-4. Ve 2.kole narazil na Janka Tipsareviče kterému podlehl 1-2, to ani tak nebylo žádné překvapení. Mě teda rozhodně nezklamal. Odehrál dvě utkání Davis Cupu, kde se musel přizpůsobit antuce, s tím si poradil celkem dobře. Nieminenovi který je v žebříčku o 30 příček výš podlehl,3-6, 4-6, 6-4, 4-6. A porazil Helliovaru. Nezklamal. Na turnaji v Sarajevu si skvěle poradil s domácím Brkicem, který se předevšim opíral o dobrý servis, Blaz ale utkání kontroloval a zvítězil nad domácím hráčem. Ve druhém kole ho čeká Rakušan Martin Fisher, který se nenachází v optimální formě. V halách se mu obecně moc nedaří, naopak Kavcic je tento rok v hale skvělý. Začátkem roku prohry s Gojowczykem, s Przysieznym 1-6 2-6, pak podlehl Hrbatému který půl roku nehrál a vlastně ukončil kariéru. Ve Wolfsburgu se nekvalifikoval. V DC podlehl na domácí antuce Francouzi Chardymu 1-2 na sety. V Sarajevu zatím porazil v prvním kole který objíždí jen Futures a v žebříčku není. Fisher nemá vůbec optimální formu, stále se hledá včera to také nebyl přesvědčivý výsledek proti takovému hráči. Nemyslím si, že Fisher má v utkání nějaké šance. Blaz Kavcic hraje vlastně skoro v domácím prostředí, má skvělou formu, turnaj chce určitě vyhrát. Tento rok slabý Fisher by mu v tom neměl být žadnou překážkou. GL Můj tip: Kavcic-Fisher 1 1.36
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78 KO- 28
stř 09. bře 2011 12:11:20 od Hu
Kuba8 píše:Teď přijel na turnaj do Bosny který bych chtěl určitě vyhrát, dal přednost tomuhle turnaji před Indiana Wells, to znamená že tu opravdu bude chtít být co nejvýš.
On se na turnaj v Indian Wells přihlásil a je tam stále veden jako přihlašený v pozici druhého náhradníka pro hlavní soutěž. Tzn. kdyby v IW vypadli z hlavní soutěže 2 hráči a on tenhle zápas v Sarajevu prohrál, stále existuje teoretická šance, že by v IW mohl nastoupit. A jelikož je v hlavní soutěži např. Štěpánek, jehož zdravotní stav je nejistý, je možné, že Kavčič účast na IW ještě úplně neodepsal. Kuba8 píše:Poslední výsledky: V Delray Beach úspěšně vyhrál 3 utkání, pak si poradil s Farahem 6-1 6-4. Ve 2.kole narazil na Janka Tipsareviče kterému podlehl 1-2, to ani tak nebylo žádné překvapení. Mě teda rozhodně nezklamal. Odehrál dvě utkání Davis Cupu, kde se musel přizpůsobit antuce, s tím si poradil celkem dobře. Nieminenovi který je v žebříčku o 30 příček výš podlehl,3-6, 4-6, 6-4, 4-6. A porazil Helliovaru. Nezklamal. Na turnaji v Sarajevu si skvěle poradil s domácím Brkicem, který se předevšim opíral o dobrý servis, Blaz ale utkání kontroloval a zvítězil nad domácím hráčem.
Ve druhém kole ho čeká Rakušan Martin Fisher, který se nenachází v optimální formě. V halách se mu obecně moc nedaří, naopak Kavcic je tento rok v hale skvělý. Začátkem roku prohry s Gojowczykem, s Przysieznym 1-6 2-6, pak podlehl Hrbatému který půl roku nehrál a vlastně ukončil kariéru. Ve Wolfsburgu se nekvalifikoval. V DC podlehl na domácí antuce Francouzi Chardymu 1-2 na sety. V Sarajevu zatím porazil v prvním kole který objíždí jen Futures a v žebříčku není. Fisher nemá vůbec optimální formu, stále se hledá včera to také nebyl přesvědčivý výsledek proti takovému hráči.
Ad Kavčič - porazil #184 Faraha, #287 Helliovaru a #766 Brkiče... vážně to jsou soupeři, které zmiňovat jako měřítko kvality?  Navíc nazývat výhru 6:4 7:6 nad někým z 8. stovky žebříčku a s negativní bilancí výher/proher jako "skvěle si poradil"... a na druhé straně totéž u Fishera označit za nepřesvědčivý výsledek, není to krapet zaujaté? Ad Fisher - jeho kariérní rekord v hale je 82/57, což si myslím, že spousta hráčů by bylo rádo, kdyby se jim takhle v hale nedařilo  Ve zmíněném daviscupovém zápasu proti Chardymu odehrál velmi kvalitní utkání a nebyl daleko od toho, aby proti mnohem lepšímu soupeři vedl 2:0 na sety, takže ani z tou špatnou formou bych to tolik nehrotil. Kuba8 píše:Nemyslím si, že Fisher má v utkání nějaké šance. Blaz Kavcic hraje vlastně skoro v domácím prostředí, má skvělou formu, turnaj chce určitě vyhrát. Tento rok slabý Fisher by mu v tom neměl být žadnou překážkou. GL
Slovinec domácí prostředí v Bosně? Ale. Kavčič na rychlých površích v kariéře nikdy nic nedokázal, o čemž svědčí i jeho bilance z haly - 29/23 a fakt, že z osmi pokusů prošel jen 2x přes druhé kolo na jakémkoliv turnaji hraném v hale. U Fishera již zmíněná kariérní bilance z haly 82/57 dává tušit, že je na tom nesrovnatelně lépe a pokud už v hale prohraje, je to s hráčem, který má v hale výrazně pozitivní čísla. A protože to není případ Kavčiče, netuším, proč by měl mít Slovinec podle kurzů 74% šanci na výhru v tomhle zápase... Přeju GL
stř 09. bře 2011 12:25:48 od Kuba8
Hejhula píše:Kuba8 píše:Teď přijel na turnaj do Bosny který bych chtěl určitě vyhrát, dal přednost tomuhle turnaji před Indiana Wells, to znamená že tu opravdu bude chtít být co nejvýš.
On se na turnaj v Indian Wells přihlásil a je tam stále veden jako přihlašený v pozici druhého náhradníka pro hlavní soutěž. Tzn. kdyby v IW vypadli z hlavní soutěže 2 hráči a on tenhle zápas v Sarajevu prohrál, stále existuje teoretická šance, že by v IW mohl nastoupit. A jelikož je v hlavní soutěži např. Štěpánek, jehož zdravotní stav je nejistý, je možné, že Kavčič účast na IW ještě úplně neodepsal. Kuba8 píše:Poslední výsledky: V Delray Beach úspěšně vyhrál 3 utkání, pak si poradil s Farahem 6-1 6-4. Ve 2.kole narazil na Janka Tipsareviče kterému podlehl 1-2, to ani tak nebylo žádné překvapení. Mě teda rozhodně nezklamal. Odehrál dvě utkání Davis Cupu, kde se musel přizpůsobit antuce, s tím si poradil celkem dobře. Nieminenovi který je v žebříčku o 30 příček výš podlehl,3-6, 4-6, 6-4, 4-6. A porazil Helliovaru. Nezklamal. Na turnaji v Sarajevu si skvěle poradil s domácím Brkicem, který se předevšim opíral o dobrý servis, Blaz ale utkání kontroloval a zvítězil nad domácím hráčem.
Ve druhém kole ho čeká Rakušan Martin Fisher, který se nenachází v optimální formě. V halách se mu obecně moc nedaří, naopak Kavcic je tento rok v hale skvělý. Začátkem roku prohry s Gojowczykem, s Przysieznym 1-6 2-6, pak podlehl Hrbatému který půl roku nehrál a vlastně ukončil kariéru. Ve Wolfsburgu se nekvalifikoval. V DC podlehl na domácí antuce Francouzi Chardymu 1-2 na sety. V Sarajevu zatím porazil v prvním kole který objíždí jen Futures a v žebříčku není. Fisher nemá vůbec optimální formu, stále se hledá včera to také nebyl přesvědčivý výsledek proti takovému hráči.
Ad Kavčič - porazil #184 Faraha, #287 Helliovaru a #766 Brkiče... vážně to jsou soupeři, které zmiňovat jako měřítko kvality?  Navíc nazývat výhru 6:4 7:6 nad někým z 8. stovky žebříčku a s negativní bilancí výher/proher jako "skvěle si poradil"... a na druhé straně totéž u Fishera označit za nepřesvědčivý výsledek, není to krapet zaujaté? Ad Fisher - jeho kariérní rekord v hale je 82/57, což si myslím, že spousta hráčů by bylo rádo, kdyby se jim takhle v hale nedařilo  Ve zmíněném daviscupovém zápasu proti Chardymu odehrál velmi kvalitní utkání a nebyl daleko od toho, aby proti mnohem lepšímu soupeři vedl 2:0 na sety, takže ani z tou špatnou formou bych to tolik nehrotil. Kuba8 píše:Nemyslím si, že Fisher má v utkání nějaké šance. Blaz Kavcic hraje vlastně skoro v domácím prostředí, má skvělou formu, turnaj chce určitě vyhrát. Tento rok slabý Fisher by mu v tom neměl být žadnou překážkou. GL
Slovinec domácí prostředí v Bosně? Ale. Kavčič na rychlých površích v kariéře nikdy nic nedokázal, o čemž svědčí i jeho bilance z haly - 29/23 a fakt, že z osmi pokusů prošel jen 2x přes druhé kolo na jakémkoliv turnaji hraném v hale. U Fishera již zmíněná kariérní bilance z haly 82/57 dává tušit, že je na tom nesrovnatelně lépe a pokud už v hale prohraje, je to s hráčem, který má v hale výrazně pozitivní čísla. A protože to není případ Kavčiče, netuším, proč by měl mít Slovinec podle kurzů 74% šanci na výhru v tomhle zápase... Přeju GL 
Napsal jsem skoro domácí prostředí. Dobře s Chardym odehrál možná dobře relativně, ale bylo to na antuce, a v DC což je úplně jiná soutěž než ATP nemyslíš? S tím IW se omlouvám to je moje chyba. Z haly vidím bilanci 57/37, 24/9 v roce 2007 16/7 2009, to si myslím že je celkem minulost. Jo Kavcic si skvěle poradil, protože jeho soupeř dost dobře podával a nehrál vůbec špatně, utkáni jsem viděl. Ty uvádíš zmiňování slabých soupeřů uvedl jsem to tak? psal jsem tyhle hráče? Zahrnul jsem tam. Nemyslím si že Young,Ram na domácím prostředí nejsou do měřítka kvality. Vyrovnaný zápas s Tipsarevičem. Kavcic tento rok v hale 5/1 nic nedokázal, jasně je mu taky 24. Třeba se chystá něco konečně dokázat. V hale má 19/12 co vidím. Tento rok porazil Andersona,de Voesta,Chardyho 6-3 6-2, stím prohrál Fisher 1-3 dobrý jiná soutěž jinej povrch, stejnej hráč ovšem.Dál porazil Sidorenka, Zvereva. Myslím si že je to hodně dobrá forma. A celej zápas proti Chardymu v DC byl Fisher horší sledoval jsem to, problémy držet si podání. Myslím si že tys to napsal také celkem zaujatě, ja naprosto věřím Kavcicovi, kdyby prohrál bylo by to pro mě velký překvapení.
OK- 78 KO- 28
stř 09. bře 2011 12:29:20 od Kuba8
Taková snadná prohra s Hrbatým co ukončil kariéru v jeho jak říkáš teda hodně kvalitní hale? S Gojowczykem kterej je 500 na světě? No když myslíš já ti to brát nebudu.
OK- 78 KO- 28
stř 09. bře 2011 13:02:32 od Hu
Kuba8 píše:Myslím si že tys to napsal také celkem zaujatě, ja naprosto věřím Kavcicovi, kdyby prohrál bylo by to pro mě velký překvapení.
Netuším, co bych z toho měl, mně je jedno, jak tenhle zápas dopadne  Nicméně pokud si nepřeješ, abych se k tvým tipům vyjadřoval, stačí říct a již se to nestane
stř 09. bře 2011 16:35:55 od Kuba8
Hejhula píše:Kuba8 píše:Myslím si že tys to napsal také celkem zaujatě, ja naprosto věřím Kavcicovi, kdyby prohrál bylo by to pro mě velký překvapení.
Netuším, co bych z toho měl, mně je jedno, jak tenhle zápas dopadne  Nicméně pokud si nepřeješ, abych se k tvým tipům vyjadřoval, stačí říct a již se to nestane 
Sorry trošku jsem to přehnal, jen já si osobně nemyslím že to co jsi napsal, no prostě s tím nesouhlasím, necháme to být každej máme svůj názor GL
OK- 78 KO- 28
pát 11. bře 2011 5:06:20 od hranol
Kavcic-M.Fischer 0:2 (1:6,6:7) Popravde necekal jsem to....KO
pát 11. bře 2011 9:22:19 od Kuba8
To ja taky ne ani trošku, omluva za tip.
OK- 78 KO- 28
Zpět na Tenis