Sarajevo: Bautista-Agut-Ward

<<

Kuba8

Příspěvek pon 07. bře 2011 22:22:32

Sarajevo: Bautista-Agut-Ward

V Bosně a Hercegovině se utká Španěl s Angličanem, překvapení sezóny proti podprůměru to bude souboj Bautistu-Agut proti Wardovi.

09.03 12:00

Obrázek Roberto Bautista-Agut Obrázek vs. Obrázek James Ward Obrázek

Bautista-Agut je na vzestupu patří mu příčka žebříčku ATP, jeho soupeř James Ward je na tom podstatně hůř až na pozici.

Roberto Bautista-Agut je opravdu ve znamenité formě. Nedávno jsem už tip na tohoto hráče doporučoval tip a to byl kurzovým outsiderem, zvítězil. Dnes má proti sobě slabého soupeře. Bautista je tento rok navíc v dobré formě. Ve Francii byl v semifinále. V Německu porazil Brandse což absolutně nikdo nečekal, poté prohrál. Minulý týden hrál opět ve Francii, v prvním kole v pohodě porazil Deseina 2-0, poté jako velký outsider smázl domácí naději Paireho 6-3 6-4. Následně vypadl s Mahutem který se pak dostal do finále. Forma je dobrá, má dost kvalitní servis, chuť vyhrávat, věřím že mi teď potvrdí že je spolehlivým hráčem.

Proti němu stojí Angličan James Ward. Ten nemá vůbec formu na začátku roku, prohry s antukářemi na tvrdém povrchu nic dobrého. Poté zábleskl kdy se dostal přes dvě kola v Austrálii, ale jinak nic. S bezejmennými hráči padl poslední dobou. Na futures prohra hned v prvním kole od Sancice. Naposledy hrál Davis Cup, tam zvítězil v obouch utkáních, ale nutno zmínit je jeho protivníky. Tunisané Jaziri a Ghorbel nebudou to čím by se měl Ward chlubit že porazil. Ghorbel ani není v žebříčku, má zaznamenána na ATP 2 utkání na antuce jinak nic, je mu 19 let, toho Ward porazil 3-0. Pak měl až neskutečné problémy s Jazirim který tvrdý povrch nevyhledává, hraje na něm, ale daleko raději má antuku s tím si poradil v maratonovém utkání takhle: 3-6, 6-3, 3-6, 6-3, 8-6. Toho stálo síly snad to bude ještě trošku znát.

Ward není ve vůbec dobré formě, naopak forma je zlá. Bautista-Agut je naopak spolehlivým hráčem tento rok, žádný průser neuhrál, vede si dost dobře. Rozehranost, forma, připravenost. To vše je na jeho straně. Naopak po tom dlouhém utkání může být Ward ještě unavený, věřím že si Bautista-Agut dojde v pohodě pro vítězství. Navíc oba prosti sobě již jednou hráli a jako vítěz odešel Bautista-Agut.

Můj tip:

Bautista-Agut
1
1.52 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

korhy123

Příspěvek úte 08. bře 2011 20:27:19

Re: Sarajevo: Bautista-Agut-Ward

Ahoj, už jsem se představoval uživately confused, říkám budu to tady sledovat vidím, že tu nejvíce přispívate vy dva a Rafa. Ze zápasu právě píšu vám dvoum, ten Klaasen už jsem někde tip viděl, jinak bych to nehrál kvalifikace nemám rád proto píšu tobě, jemu protože jsem ten tip už zaslechl a jeví se zajimavě, snad se na mě Rafa neurazí, ale ty malé kurzy mi moc neříkají. Bautistu jsem hrál před týdnem, naprosto souhlasím s tebou v tomhle utkání!
<<

Kuba8

Příspěvek úte 08. bře 2011 20:29:33

Četl jsem to takže taky vítej, já se snažím sem házet zápasy kterým věřím, něco dělám i teď tak snad nezklamu, díky za přízeň. GL!!!
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Rafa

Příspěvek úte 08. bře 2011 20:33:16

korhy123 ja se vážně neurazim,kdybys videl,tak ja taky male kurzy moc nehraju,ale psal jsem matche,ktere tutove vyjdou a hl jsou jen na přilepšenou na tiket tak pokud máš třeba zapas s kurzem 1,8 a dotoho pridas jeden tenhle 1,3 a vsadis třeba za 2litry tak vyděláš...:) ale to je jedno :) pokud sazis za 20,50,100 kc tak chápu že těžko neco vyhraješ kdyz nahodis 2x 1,35 ....
<<

Rafa

Příspěvek úte 08. bře 2011 20:36:43

možná bych i Korhy podotkl,že tady kluci jsou asi i kvalitnější :-bd :) takže se inspiruj převážně tipama od nic nejspis :) (*)
<<

korhy123

Příspěvek úte 08. bře 2011 20:43:18

Dobře, dobře já to taky nemyslel zle, sázím za méně, zaujali mě tyhle dva. Měj se a hodně štěstí.
<<

hranol

Příspěvek stř 09. bře 2011 19:39:45

Tvuj tip je OK...smazl ho dvakrat 6:3

:ymapplause:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Tenis