ATP Vina del Mar: Paolo Lorenzi vs Alejandro Gonzalez

<<

Cradle

Příspěvek pon 03. úno 2014 14:32:31

ATP Vina del Mar: Paolo Lorenzi vs Alejandro Gonzalez

Obrázek Paolo Lorenzi vs Alejandro Gonzalez Obrázek

Misto: Vina del Mar - Chile
Povrch: Tezka antuka
Datum a Cas: 4.2.2014 v 15h

Tento zapas me velice zaujal hned z pocatku, kdy na Paolo byl kurz kolem 1,4 a stale se od te doby zvysuje a dnes ho muzeme mit za 1,7, zitra jeste mozna za vic. Asi je to dano tim, jak sazejici zacinaji davat na mladeho kolumbijce Alejandra Gonzaleze. Ja jsem tento zapas shodou okolnosti sazel pred par tydny, kdy tito dva proti sobe hrali a Paolo tam byl mirnym outsiderem, coz bylo ovlivneno tim, ze Alejandro dosel do finale na hardu v Sao Paolu a tento zapas hral proti Paolovi doma v Bucamaranze a bylo to shodou okolnosti take finale..ja jsem daval 2:0 na Paolo za nejakych 3,75 a vysledek byl 6:4 a 6:2, kdy Paolo Alejandra uplne rozlozil.
Ale ke hre obou zitrejsich souperu. Paolo uz ma neco za sebou, je to velice kvalitni challengerovy hrac, a predevsim na antukovych turnajich se dobre prezentuje i na okruhu ATP. Ma zkusenosti, ze kterych hodne tezi, velice variabilni hru zalozenou na zmene rytmu. Podani ma prumerne, slusny forhand a backhand, ale co z nej dela velmi dobreho hrace na koukani je ta zmena rytmu, casto vyuziva zkracovani hry, coz hodne souperum dela problemy a bylo to videt vyrazne v jiz zminovanem poslednim souboji techto hracu. Alejandro je naopak z nove moderni skoly, kde je jeho hra zalozena predevsim na podani, pokud neda prvni, neni jiz moc silny na druhem a kdyz se mu nedari, casto kupi double faulty. Ma hodne tvrde udery a hraje hodne rychle, coz pri spatnem psuychickem rozplozeni take hraje svoji hru, kde pak kupi chyby, ale kdyz ma den tak je velmi dobry.
Zapas se hraje na tezke antuce v primorskem chilskem rezortu, coz by mohla byt vice vyhoda pro Paolo, ktery hodne hru kombinuje a nevyhodou pro rychle udery Alejandra, protoze Paolo bude mit vic casu je dobihat a hrat..
Celkove vzato je pro me podle vyse zminenych indicii favoritem Paolo Lorenzi, ktery ma vice zkusenosti, vi jak na Alejandra hrat (H2H je 3:0 pro Paolo a vzdy to bylo 2:0 na sety) a nevidim duvod, proc by to nemel znovu zopakovat, jelikoz Vina del Mar je jeden z jeho oblibenych turnaju.

Tip - 1 - Paolo Lorenzi - 1,7 - Obrázek a doplnuji bet 2:0 na sety 2,62

GL %%-
<<

24tomas

Příspěvek pon 03. úno 2014 16:00:49

Re: ATP Vina del Mar: Paolo Lorenzi vs Alejandro Gonzalez

no promiň, ale tohle je teda výplod. Paolo samozřejmě vyhrát může, ale přešel bych spíš k tvým argumentům. Za prvé v Bucamaranze se nejednalo o finále, za druhé je to Lorenziho třetí turnaj ve třetím týdnu, a tak je logické, že je nakládán čerstvý Gonzalez. A to i přes hodně špatnou vzájemnou bilanci.

co mě ale udivilo nejvíc, je konstatování, že když se Gonzalezovi nedaří, tak kupí double faulty a chyby. Tímhle je určitě na okruhu výjimkou. Samozřejmě napsat, že má Paolo servis průměrný a Alejandro na něm hru zakládá, je taky mimo mísu. Dlouhodobě sází Lorenzi více es a určitě ho v tomhle směru Gonzalez nepřevyšuje.

jinak teda hodně štěstí. Jak říkám, tip vyjít může, ale celkově je to podprůměr.
<<

Cradle

Příspěvek úte 04. úno 2014 10:08:40

Tak s tim finale mas pravdu, zapomnel jsem, ze finale Paolo prohral s Fallou, ale natom nic nemeni to co jsem napsal..Gonzalez hral vcera 4hru a nehral nijak skvele co jsem videl.
S temi servisy je Paolo prumerny na okruhu ATP..v zadnem pripade se nemuze rovnat hracum vyssi kategorie to by asi nebyl kolem 100. mista, spise nez razantni podani ma technicke podani, ktere staci na hrace nizsi urovne..a Alejandro je 76 momentalne, jeho podani ma vetsi rychlost i vetsi udernost, pokud se mu dari, coz je jak jsem napsal jeho problem a celkovy problem latinoamericanu v hlave..
Ale nebudu se tady s tebou dohadovat a brat Ti tvuj nazor, jsme ve svobodne zemi..kazdopadne ocenuji, ze to pises jeste pred zapasem a ne az po "boji".. ;)
<<

Cradle

Příspěvek stř 05. úno 2014 9:18:46

Tak Paolo Lorenzi vyhral, tip 1 i doplnuji bet 2:0 OK. Musim rict, ze tak jasny vysledek 6:2 a 6:1 jsem necekal..ale jen se potvrdilo, ze na tezke antuce Gonzalez nema na Paolo zbran...

Zpět na Tenis