Miami: Berrer-P.Cuevas

<<

PePe6

Příspěvek čtv 24. bře 2011 2:09:15

Miami: Berrer-P.Cuevas

KDE - miami - USA Obrázek
KDY - ZA 16H - 16:05-24. 03.2011
KDO -

ObrázekObrázek Obrázek

Obrázek Berrer Michael Obrázek VS. Obrázek Pablo Cuevas Obrázek

Michael Berrer-Neodehral toho příliš venku na hardu pouze 8 zápasu a vysledky nestali za nic moc 3 výhry 5 proher, ale přece jen na obhajobu 2x to byl právě švédský bombarďák Robin Soderling pote domácí rozjety Tomic a Gulbis . Takže to neměl vůbec lehké, proto si také zpravil chuť v hale kde ze 7 zápasu prohral pouze jeden a to finale v Zahřebu proti Dodigovi jinak předtim 4finale doma v německu . To je asi tak vše co letos odehral neni toho určitě moc .

Pablo Cuevas-tento hráč pocházi z Uruguaye .A také jako většina hráču z J. Ameriky je to spíše antukař nebo vlastně absolutně antukař . Proto lehce nechapu proč se hlasil na tento turnaj ale budiž. Letos na antuce 8 zápasu 4 výhry 4 prohry 50% bilance z toho jde vyzdvihnout asi pouze 3 výhry a to 2 z Davis cupu kdy vyhral oba zápasy nad Alejandro Falla.Santiago Giraldo a výhru nad Potitem Staracem v prvnim kole Acapulco kdy skončil hned na 2 . Letos toho také moc neodehral proto taky možna došel maximalně do druhého kola .

Závěr- Ikdyž Berrer ma zasebou nic moc bilanci na tvrdém povrchu a to 2/5 přesto mu věřím protože Pablo Cuevas je pro mě jasně favorit na antuku a ne na hard a u něj je bilance na hardu podobná a to 1/3 jediná výhra, právě nad dalším antukařem Pablo Andujar a 4 zápasy letos na tvrdem je krutě málo na to aby vyhral proti zkušenemu třicatníkový který má na tvrdem venku více než 174 utkáni nepočitaje přes 130 zápasu na tvrdem v hale !!! Prostě typický hard hráč proti antukářovi je velice nerovným soubojem . PROTO JEDNIČKA

Berrer-P.Cuevas - TIP 1
kurz-1.66 Obrázek
***Kurz- trochu nechápu proč je takový vysoký kurz na Němce ?? :-ss

Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

PePe6

Příspěvek čtv 24. bře 2011 19:39:26

Re: Miami: Berrer-P.Cuevas

TIP KO NECHÁPU :( :(( :((
Fandím Obrázek, Obrázek