Indian Wells: Rafael Nadal - Ivo Karlovič
18.3. 03:05

BNP Paribas Open:
BNP Paribas Open v Indian Wellsu nám pomalu dospěl do čtvrtfinále, kde se utká světová jednička Rafael Nadal překvapivě s Ivem Karlovičem.

Rafael Nadal
Turnaj v Indian Wellsu pro mě takřka skončil, jelikož moji favoriti vypadli a celkově má turnaj docela nečekaný průběh, který mě stál poměrně dost, ale to jsem odbočil. Při procházení nabídky jsem viděl ty minikursy a řekl si, že to nemá cenu sázet, a tak jsem zkoušel nějakou podsázku, když jsem narazil na jeden zajímavý bet. Tím betem je hranice 23.5 gamů, kterou nastavila fortuna na utkání Rafaela Nadala s Ivem Karlovičem. Znamená to, že aby nevyšel under těchto 23.5 gamů, muselo by utkání skončit minimálně 7-6 7-5, což tedy logicky znamená, že ikdyž tento duel skončí 7-6 6-4, tak under výjde. Ivo Karlovič sice disponuje skvělým servisem, ale já pochybuju, že by ho Nadal breakl pouze jednou. Když jsem včera sledoval utkání Iva Karloviče s Albertem Montanesem, tak Ivovi chodilo první podání z nějakých 60%, přičemž to druhé bylo podstatně pomalejší a hratelnější, čehož Montanes parkrát využil, ale nedokázal Karloviče breaknout, možná v tom bylo zranění, jelikož si vyžádal medical time-out, nevím. Každopádně Nadal je přeci jen jiná liga než Montanes a Karlovičovi nebude servis chodit věčně. Já proto tomuto turnaji dám ještě poslední šanci a za pro mě výhodný kurs si zahraju under.
Můj tip:
Rafael Nadal - Ivo Karlovič
- under 23.5 gamů @ 1.7

GL