Indian Wells: Rafael Nadal - Ivo Karlovič

<<

confused

Příspěvek čtv 17. bře 2011 14:41:19

Indian Wells: Rafael Nadal - Ivo Karlovič

Indian Wells: BNP Paribas Open 2011

18.3. 03:05

Obrázek

BNP Paribas Open:

BNP Paribas Open v Indian Wellsu nám pomalu dospěl do čtvrtfinále, kde se utká světová jednička Rafael Nadal překvapivě s Ivem Karlovičem.

Obrázek
Rafael Nadal

Turnaj v Indian Wellsu pro mě takřka skončil, jelikož moji favoriti vypadli a celkově má turnaj docela nečekaný průběh, který mě stál poměrně dost, ale to jsem odbočil. Při procházení nabídky jsem viděl ty minikursy a řekl si, že to nemá cenu sázet, a tak jsem zkoušel nějakou podsázku, když jsem narazil na jeden zajímavý bet. Tím betem je hranice 23.5 gamů, kterou nastavila fortuna na utkání Rafaela Nadala s Ivem Karlovičem. Znamená to, že aby nevyšel under těchto 23.5 gamů, muselo by utkání skončit minimálně 7-6 7-5, což tedy logicky znamená, že ikdyž tento duel skončí 7-6 6-4, tak under výjde. Ivo Karlovič sice disponuje skvělým servisem, ale já pochybuju, že by ho Nadal breakl pouze jednou. Když jsem včera sledoval utkání Iva Karloviče s Albertem Montanesem, tak Ivovi chodilo první podání z nějakých 60%, přičemž to druhé bylo podstatně pomalejší a hratelnější, čehož Montanes parkrát využil, ale nedokázal Karloviče breaknout, možná v tom bylo zranění, jelikož si vyžádal medical time-out, nevím. Každopádně Nadal je přeci jen jiná liga než Montanes a Karlovičovi nebude servis chodit věčně. Já proto tomuto turnaji dám ještě poslední šanci a za pro mě výhodný kurs si zahraju under.

Můj tip:

Rafael Nadal - Ivo Karlovič

- under 23.5 gamů @ 1.7 Obrázek

GL %%-
<<

PePe6

Příspěvek čtv 17. bře 2011 23:44:51

Re: Indian Wells: Rafael Nadal - Ivo Karlovič

Co se teřba zaměřit na měně dotovane turnaje ... těm věřím více než ATP ...:-) ale jinak přeji hodně štěsti;-) ať dojde
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

confused

Příspěvek čtv 17. bře 2011 23:48:36

PePe6 píše:Co se teřba zaměřit na měně dotovane turnaje ... těm věřím více než ATP ...:-) ale jinak přeji hodně štěsti;-) ať dojde

jestli myslíš challengery a podobný "undergroundy", tak to radši budu nadosmrti sázet Indian Wells s opačnýma výsledkama :D protože tam sou ty výsledky ještě horší, neříkám, že vždycky, ale letos třeba dallas, wolfsburg a podobný, tak tam byly výsledky opravdu zajímavý..
<<

PePe6

Příspěvek pát 18. bře 2011 14:26:09

mno radši ať mě překvapi nějaky šašo z hroni dolni na chalengeru než nějaky favorit z ATP .. hl ten Indiana .. to je konce mě dostal soda jak mohl prohrat sem koukal kurz 1.08 a on projede :D si řikam že ti co to dávaji museli šílet .. a že se našli takový jinč GL %%-
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

confused

Příspěvek pát 18. bře 2011 14:46:14

omlouvám se za tip, překvapilo mě už hodně, ale že nadal pomalu vypadne s karlovičem.. :( 5-7 6-1 7-6
<<

Kuba8

Příspěvek ned 20. bře 2011 20:30:05

Pěkně udělaný :) rozhodl bohužel jeden brejk kdyby nebyl tak ten under padne no.
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28

Zpět na Tenis