J.W.Tsonga-E.Gulbis

<<

P4P

Příspěvek ned 23. úno 2014 2:56:07

J.W.Tsonga-E.Gulbis

Pripravil som si bodovú analýzu zajtrajšieho finálového zápasu na turnaji v Marseille
Dátum a čas: 23.2 o 14.15
J.W.Tsonga vs E.Gulbis
Domáci oblúbenec Jo zažíva momentálne priemernú sézonu - 5/10
V príprave na AO sa predstavil na HopmanCupe kde ukázal kvalitu tam kde potreboval - víťazstvá nad Štepánkom aj Isnerom 2:0, avšak podcenil súperov ako Munoz a Panfil (2:1).
Na AO sa nijak výraznejšie nezapísal do análov - skončil možno trochu prekvapujúco na rakete RF ( 0:3 ! ) - následne na DC si poradil pomerne hladko s Hewittom.
Na turnaji v Rotterdame skončil na rakete výborne hrajúceho a hladného M.Čiliča
Týmto turnajom avšak nejde podla prognóz a trápi sa s hráčmi s ktorými by nemal . N.Davydenko , E.R.Vasselin a prekvapenie turnaja ( ! ) J.L.Struff boli vyrovnaný súperi.
Jo sa opiera hlavne o dobry servis ( 7/10) a slušnú uderovú kvalitu- výber úderu , sila zakl.úderov - na úrovni hráča 6-13 . V poslednom zápase vynikal v počte ACE (10) a v štatistike 1st Service won 93 perc !

Lotyš konečne zacítil v minulej season že má šancu byť medzi najlepšími a pre season 14/15 si vytíčil ciele- ustabilizovať hru a byť v Top 20
1.turnaj dopadol asi tak ako mal - trápenie sa na 3 sety s Evansom a Kubotom a následne tesná ale asi zaslúžená prehra s Rafom .
Prvý škrt cez rozpočet prišiel na AO kde prekvapivo nestačil na zhasnutú hviezdu ( aspon doteraz) S.Querryho.Na jeho win bolo 1.40
Vynikajúci turnaj odohral v Rotterdame kde porazil hráčov ako Istomin , Dimitrov , JMDP (!) a skonal až na T.Berdychovi - za turnaj keď som ho videl hrať v 2. a 3. kole dávam 9/10
Na úspech z Holandska nadviazal pohodovou hrou na tomto turnaji kde mu paradoxne najväčšie problémy robil Bautista a následne krásnou hrou vyhral nad Mahutom a Gasquetom
Ernest ukazuje úžasný servis - s Rišom - 15 ACE a 94 perc ! po 1 podaní získané a je vidieť že tenisovo dospel - snaží sa sustreďiť a vyvarovať sa jeho tradičným prehreškom voči fair-play .

Zhrnutie a tip : Očakával som kurzy aké sú - 1.66-2.20 a vidím to ako férovu ponuku . Avšak mna jednoznačne viac zaujalo stávka na OVER 23.5 kde PaddyPower ma kurz 2.00, betko iba 1.66 .
Zápas bude veľmi výrovnaný a je možné že sa dočkáme troch setov - poprípade Tie-breaku - ktorý by velmi pomohol lajne minimalne 24 games .

Tip : 23.5 +
Priemerný kurz: 1,88
Dôvera: 5/10
<<

P4P

Příspěvek ned 23. úno 2014 16:16:57

Re: J.W.Tsonga-E.Gulbis

KO 23 games

Zpět na Tenis