Huey/Inglot - Farah/Qureshi

<<

Claw

Příspěvek čtv 02. srp 2012 14:28:24

Huey/Inglot - Farah/Qureshi

Treat Conrad Huey/Dominic Inglot - Robert Farah/Aisam Qureshi

ATP Washington

Obrázek

Dobrý deň, takže dnes som sa rozhodol napísať moju prvú analýzu na tomto portály. Jedná sa o zápas Filipínsko-Britskej dvojice (Huey/Inglot) proti Kolumbijsko-Pakistanskej (Farah/Qureshi), ktorý sa bude hrať vo Washingtone túto noc.

Kolumbijsko-Pakistanskí pár nemá toľko skúsenosti ako ich súperi, veď odohrali iba jeden spoločný zápas a to práve tu vo Washingtone, v ktorom porazili Ebdena s Marrayom, avšak tento pár bol takisto novo zložený. K tomuto zápasu by som iba dodal, že ich porazili 6:2 4:6 10:4 avšak Ebden nebol určite v pohode, keďže nečakane vypadol aj z dvojhry proti ortodoxnému antukárovy Hidalgovy.

Filipínsko-Britská dvojica má určite viac skúseností, veď odohrali už 52 stretnutí s bilanciou 37/16, na harde 16/7. Tento rok sa hneď 3-krát dostali do finále a v Nottinghame na tráve aj vyhrali. Táto dvojica mala určite nepríjemnejšieho súpera. Hrali proti Dolgopolovovy s Malissem, ktorý dokázali pred rokom vyhrať Indian Wells.

Farah/Qureshi
Robert Farah - 24 ročný Kanaďan reprezentujúci Kolumbiu sa momentálne nachádza v rebríčku ATP v dvojhrách na 61. mieste. Tento rok hral síce finále v Gstaade na antuke, ale jeho spoločník bol Giraldo. Keď hral na harde, tak sa cez druhé kolo nedostal. Celkovo mu viac sedí antuka, na ktorej aj nazbieral svoje najlepšie úspechy. Má iba 66% úspešnosť vyhraných hier pri vlastnom podaní a 13% vy hraných hier pri podaní súpera.
Aisam Qureshi - 32 ročný Pakistánec, ktorý sa momentálne drží na 12.mieste v rebríčku ATP. Jeho hlavné úspechy sú spojené s Rojerom Jean-Julienom.

Huey/Inglot
Treat Conrad Huey - 26 ročný hráč, ktorý reprezentuje Filipíny, ale narodil sa práve vo Washingtone, takže to by mala byť pre neho ešte väčšia motivácia dostať sa čo najďalej v tomto turnaji. Momentálne sa nachádza na 47. mieste rebríčka ATP.
Dominic Inglot - 26 ročný Brit, ktorý sa nachádza na 77. mieste ATP rebríčku.

Verdikt: Zohranosť párov, motivácia a povrch radí podľa mňa do pozície favoritov Filipínsko-Britský pár. Fair by bolo okolo 1.80.

TIP: T. C. Huey/D. Inglot @ 2.1 Obrázek
<<

Claw

Příspěvek čtv 02. srp 2012 21:32:25

Re: Huey/Inglot - Farah/Qureshi

Len dodám, že Ebden je prihlásený na kvalifikáciu v Toronte, takže to asi zámerne vypustil.
<<

Claw

Příspěvek pát 03. srp 2012 9:44:16

Re: Huey/Inglot - Farah/Qureshi

Tip OK, 6:2 6:2

Zpět na Tenis