WTA - Bad Gastein

Krom ATP turnajů v Bastadu a Stuttgartu se nám rozjíždí i dámské podniky v Bad Gasteinu a Palermu.Ja si vybral pro analýzu právě Rakouský Bad Gastein,jelikož se ho i zučastnim(jedu se tam podívat).Tento turnaj se hraje od 11 do 17.července.Po finanční stránce je tento turnaj dotován 220 000 USD.Přičemž vítězka si bere rovných 37 000 USD a jeji finálová poražená soupeřka si odnáší příjemných 19 000 USD
Nasazených 20 hráček dle WTA žebříčku
1-Julia GOERGES 16
2-Jarmila GAJDOSOVA 29
3-Lucie HRADECKA 42
4-Iveta BENESOVA 44
5-Lourdes DOMINGUEZ LINO 45
6-Simona HALEP 54
7-Barbora ZAHLAVOVA STRYCOVA 60
8-Ksenia PERVAK 61
9-Maria Jose MARTINEZ SANCHEZ 62
10-Johanna LARSSON 65
11-Alize CORNET 69
12-Alla KUDRYAVTSEVA 78
13-Kristina BARROIS 87
14-Nuria LLAGOSTERA VIVES 88
15-Petra MARTIC 89
16-Laura POUS-TIO 91
17-Olga GOVORTSOVA 96
18-Kateryna BONDARENKO 102
19-Carla SUAREZ NAVARRO 114
20-Arantxa PARRA SANTONJA 119
První herní den se odehráli 2 matche a hned se v něm hráli 3 Češky.Iveta Benešová jako nasazená 4. se v utkala s domácí mladicí Nikolou Hofmanovou a překvapení bylo an světě,když Iveta za nepříznivého stavu pro ní 5-7,2-3 utkání skrečovala kvuli zranění.V druhém utkání se utkala Lucie Hradecká jako nasazená 3. a Sandra Záhlavová jako nasazená 21. a další překvapení bylo na světě,když Lucka podlehlá Sandře ve dvou setech 7-5,6-3
12.7.2011 a další utkání prvního kola

V 10.00 hod. hrají své utkání
-Zde je pro mě jasná volba a sázka na výhru naší hráčky.Nejen,že Bara má momentálně slušnou formu,kterou ukázala v Bastadu,když dokázala projít přes hráčky Melanderová,Yakimova,Pennettaová a pak ve třech setech podlehla vítězce turnaje v Bastadu Hercogové.
-Naopak Carla se neskutečně herně trápí,minulej rok jsem si ji velice rád dával na tiket,jelikož jeji hra byla celkem slušná,ale tento rok se jí příliš nedaří.Sice na posledním turnaji v Birratzu došla do semifinále ale cesto use natrápila s hráčkama,které se učastí ITF turnajů jako jsou například Maria Joao Koehler,Yuliya Beygelzimer poté vyřadila už celkem slušnou Stephanie Foretz Gacon ale v semifinále padla na raketě Parmentier.
-h2h je sice 2:1 pro Španělku,ale aktualní forma je na straně naší Baruše a ta půjde dále.

v 10.00 hod. hrají své utkání
-Toto utkání nechávám plavat,protože Kateryna se herně zvedá,sice a minulém turnaji podlehla ve čtvrtfinále Kláře Zakopalové 6-0,6-4 ale Llagostera ač je to zkušená antukářka,tak prostě její forma taky není nějak výborná a hl. její servis je velice bídný,takže jak se vyspí tak tak ji jde servis by se dalo říct a to proti Bondarence neni zrovna dobrá pozice.
-Každopádně favoritkou je rozhodně Španělka,ale kurz 1,5 na její výhru se mi dost nelíbí a proto to nechám ladem.

Utkání se hraje v 11.30 hod.
-Johanna je má velice oblíbená hráčka a celý turnaj v Bastadu sem ji tlačil,krom finále,které jsem vynechal.Jeji hra zde byla velice dobrá,hrála agresivně a velice přesně.Johanna je slušná antukářka a má velký talent se dostat daleko i jeji aktualní forma neni vubec špatná.
-To Jarmila je zkušená hráčka,sice ji víc vyhovuje hard,ale na antuce nehraje zle,těží hl. ze svého dobrého servisu.Jeji posledni vystoupení bylo na Wimbledonu,kde padla na rakete Wozniacki od té doby si dala pauzu a připravovala se na antuku.
h2h je 1:0 pro Jarmilu,která smetla Johannu na hardu v Hobartu 6-1,6-3 ale rozehranost je na straně Johanny a tak si myslím,že to Jarmila zas tak jednoduché mít nebude,jak tomu napovída kurz 1,33 proto bych zvolil sázku na over v setech,který z pravidla při tomto kurzu je 20,5 gemu.Ale této sázce se vyhnu.

Hraje se v 13.00 hod.
-Ksenia je pro mě tuto sezonu velké překvapení.Ona ten talent má a v žebříčku bude za pár let vysoko.Každopádně antuka ji sedí.Je to výborná obranářka,ale své chvilky a udery má a když je má,tak pak je na to radost koukat.
-Alize je hráčka,která patří na hard a koberec ji moc antuka nesedí.Jeji velkou envyhodou může být to,že jeji servis nepatří mezi kvalitu a hl. se nechá hrozně lehce rozhodit,což by mohlo být pro Ksenii při jeji obranářské práci lehký ukol.
ten kurz 1,8 na Ksenii se zkusit prostě musí.

Hraje se ve 13.00 hod.
-Patricia jako domácí hráčka bdue mít velko ušanci se předvést,ale do cesty se ji staví solidní antukářka.Mayr je typická antukářka,letos se ji příliš nedaří pokud nepočítám ITF turnaje.Jeji hra se mi ale moc nelíbí je příliš neurovnana a hodně kazí.
-To Lourdes jsem sledoval v Bastadu proti Larssonové,kterou měla na lopatě,skvěle ji chodi lservis,hra na síti v pravou chvili dokázala nahodit kratas,prostě skvělej tenis předváděla.Pokud pojede ve stejné hře i vRakousku,tak si myslím,že přes prvni kolo pujde 100% dál.
-h2h je 1:1 ale momentální forma a sila na antuce je na straně Španělky a já si to velice rád zahraj uv kurzu 1,53
Zbytek doplním behem zitřejšího dopoledne......
Na tiket si zahraji :
Zahlavová Strýcová - Suarez Navarro = 1 (@ 1,6)
Mayr - Domingues Lino = 2 (@ 1,53)
Cornet - Pervak = 2 (@ 1,8)
BETY DNE: