Závěrečný den Challneger + Juniors

<<

PePe6

Příspěvek pát 01. črc 2011 12:12:06

Závěrečný den Challneger + Juniors

Jelikož je pátek a ta nabídka je poměrně chuda, již se hrají spíše čtvrtfinale někde finale a prostě už je to hodně ostre na tom kurtu . Přesto mi to nedalo a skusim si připsat ještě nějakou tu zelenou za ty 3 dny challngeru, kdy se mi povedlo s notnou dávkou štěsti z 8 tipu 7 ok a 1 ko a vydělal jsem si nějaky peniíz :-) snad i vi tak doufam že dnes to zapichnem krásně 2:0 pro nás a zhodnotíme tento týden jako dobrý :) ( protože v sobotu a v neděli se nesázi a uživa se !! )

Dnes do 3 všeho dobrého zavitámé opět na znamou Italskou pudu a to do Italského Tourina a opět zde máme našeho favorita kterého známe moc dobře . Potom zavítame pro mě do oblastni ne moc znale ale přesto si myslim že bychom uspěch měli zazanamenat a to do ITF žen ! a nakonec jako bonusek a ne doslova tip uplně do těch spodních pater a to Juniorek ! No bude to dnes hodně zajimavé :-) TAK GL přeji všem

Obrázek Tun - antuka Obrázek

Obrázek Ramos Vinolas-D.Munoz Obrázek 01.07.2011 15:00 (ČF) TIP OK

-Již potřeti za 3 dny sázim na maldeho Španěla a nebude to asi nahodou ale tim co zatim předvádi i dnes mu budu věřit, ikdyž dnes bude mit o něco zdatnějšího hráče než tomu bylo v posledních 2 dnech !
-Vše dnes hraje do karet Vinolasovi takže pokuď to zvládne bude to pro něj 2 semifinale v blízke době .
-Vinolas zatim porazil 2x domácí hráče a to hodně z přehledem ! Alessio di Mauro 6-1 a 6-2 Simone Vagnozzi 6-4 a 6-4 .
-Munoz zatim hraje obdobně kdy porzil 2x podobným zpusobem Nikola Ciric 6-1, 6-4 Stefano Galvani 6-2, 6-3
-Co dále hovoři ve prospěch Itala je cela sezona kdy hraje stabilně 35/14 celkova bilance, kdežto Munoz ma jen takove výstřeli jako tento týden 15/15 za cely rok ( zatim )
-Munoz musel všude hrat kvalifikaci a malo kdy se probojoval přes kvaldu vlastně nikde ! pouze v prostějově nehral kvaldu a přešel do smifinale obdobně je tomu i dnes .
-Ještě tu jsou vzajemné zápasy kdy vede právě španěl Munozo ale ! První zápas je z roku 02.10.06 a to na ITF !!! nepočitejme další je již lepe zhodnoceny a to z min roku 01.07.10 V Rumunsku ... ale to nejlepši příjde letošni zápas v kvalfikaci 20.02.11 v Acapulcu kde vyhral náš borec !!!! a dnes tomu bude snad taky tak !

Výhra Ramos Vinolas- 1.40 Obrázek

Obrázek ITF Torun - antuka Obrázek

Obrázek Foretz-Linette Obrázek 01.07.2011 13:30 (ČF) TIP OK

-Toto je pro mne neznámi turnaj i hráčky pro mne jsou neznáme ale narazil jsem na jednu dvojici kde by to nemuselo byt s tipovani vubec těžke .
-Zde se střetne hodně dobrá a kvalitní Francouzká hráčka ktera má dosti velek kvality na tento ITF turnaj mylsim si že ji ji zde škoda !
-Foretz Gacon - je hráčka které patří 139 místo ale to hlavni vydělane na premiich má již přes Milion doalru a ve 30 letech stála nastupuje do hodně dobrých dotovaných masters turnaju !!! Třeba London kde vyhrala 3 zápasy !
-Mlada polka 19 let toho ma ještě hodně předsebou je na 185 místě, ale to stavěla na formě z min roku a to 41/10 ( min rok na antuce ) Letos je to dost bída 3/7
-Myslim že stabilnějši výkony na antuce ma starší francouzka a to 14/7 je pro mě více než 3/7 pro polku - jedině co tu ještě hraje mlade polce do karet je domaci puda ale fr. to vynahradi zkušenostmi !

Výhra Foretz 1.44 Obrázek

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++BONUS+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Obrázek Wimbledon - tráva - juniorky Obrázek

Obrázek Putintseva-De Vroome Obrázek 01.07.2011 14:15 (ČF)TIP KO

-Tohle je také pro men nová disciplina junioři přesto jsem si tentozápas vybral jako relativně tipovatelny .
-Zde mě nejvíce zaujal počet zápasu na jednotlivých stranach an travnatem povrchu .
-Ruská hráčka je pro mě favoritem právo již 3 roky hraje mezi staršíma hráčkamai a navštěvuje challngeri i lepe dotované a dokonce se i sem tam probojuje do čtvrtfinale a to celekm letos 4x z 8 turnaju což je hodně dobre !!!!
-Nizozemka je an tom o dost bidněji prozatim letos startje prvně na větších turnajích a má za sebou celekm 2 turnaje + wimbledon bilance 3/2 kdy 3 zápasy vyhrane pouze zde v anglii !
-oproti rozehrane srusce 19/6 letos an všech površích je to o dost více zkušenosti na lepších truanjich než 3/2 nizozmeky na 2 turnajich + minulí rok už ruska zde startovala a bylo z toho semifinale !!! proto taky věřim že mlada hráčka bude chtit zopakovat minulý rok a dojit opět minimalně do semifinale !
-Závěr je jednotný ruska je o rok starší a tabilně hraje již 3 roky má zasebou 37/18 zápasu za cele 3 roky a 7/1 na travě za 3 roky ( letos 3/0 )
-Nizozemka ma za celý letošni rok nebo celkovou karieru pouze tuhle statstiku 3/2
-Nevěřim že z 5 zápasu dokaže něco vymačknout více než tohle 3 kolo !! Ruska je kvalitnějši o více než třídu
- + Ruska je v žebřičku 405 a má nějaky zaznam Nizozemka nic!

Výhra Putintseva 1.45 Obrázek
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

PePe6

Příspěvek pát 01. črc 2011 15:55:35

Re: Závěrečný den Challneger + Juniors

HMMM rozpoluplne pocity ač sem juniorky nehral ahral pouze prvni 2 stejěn nechápu jakto že ta holčina prohrala :-? snad se někdo svesl s cipolou a tou satrou herkou D =)) O:-)
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Petr0019

Příspěvek sob 02. črc 2011 10:49:55

Re: Závěrečný den Challneger + Juniors

Také mi to Putintseva pokazila jako jediná na tiketu :-( ale nic se nedá dělat. Tak snad přiště.

Zpět na Tenis