Denis Istomin - J.W. Tsonga

<<

Masacek

Příspěvek úte 14. čer 2011 11:03:58

Utkání začíná 14.6.2011 v 16:00

Obrázek

Obrázek

Tak tohle se mi přímo hodí do kapsy. Tsonga měl obrovsky těžký minulý týden. Nejen, že po dobrém výkonu porazil v Queensu Nadala a probojoval se do finále, ale ten program byl pro něho velice náročný. Jeho zápasy přerušovaly deště, tak jako většinu a co víc, celou neděli čekal až přestane a bude moci odehrát finále s Andy Murraym. Nakonec to dohrávali až včera a Tsonga tam nechal hodně sil a mohl klidně vyhrát. Nakonec ve třech vyrovnaných setech prohrál, ale zahrál opravdu dobře. Jenže jedna věc je včerejšek a druhá věc dnešek, když má najednou hrát úplně nový turnaj v Eastbourne. Místní prostředí nezná, je zde poprvé a vzhledem k náročnému programu z minulého týdne si nemyslím, že by se před třetím grandslamem - WIMBLEDONEM chtěl nějak chtěl přetáhnout.

Narozdíl od Istomina, který to zde má rád a má tady co obhajovat. Startoval zde v roce 2009 a byl ve čtvrtfinále a nyní obhajuje loňské semifinále. V Eastbourne se mu tedy daří. Tráva je jeho oblíbeným povrchem, jen v loňském roce porazil Almagra, Wawrinku a byl ve třetím kole Wimbledonu, kde svedl skvělý pětisetový zápas s Berdychem. Eastbourne je pro Istomina vždy takový odrazový můstek a veliká generálka před Wimbledonem a vychází mu to. I letos se sem hodně těšil a není se co divit.

Sázka:
Mé důvody jsou jasné. Tsonga měl náročný program, včera hrál v Queensu obrovsky těžké utkání kde nechal hodně sil a dnes je již v Eastbourne a za týden je tu Wimbledon a síly jsou třeba. Istomin je navíc zde oblíbený, má na trávě co nabídnout a v konečném faktu by se to mohlo promítnout. Za větší vklad sázím náskok čtyř gemů na Istomina, v tom menším jeho samotné vítězství. GOOD LUCK

TIPY
1) Istomin +4.5 gemu @ 1.77 Obrázek

2) Istomin vítěz @ 3.74 Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Arssis

Příspěvek úte 14. čer 2011 14:23:34

Re: Denis Istomin - J.W. Tsonga

Sázku na handicap v gamech v tenise rád nemám, protože i když je utkání vyrovnaný, nemusí vyjít, ale každopádně si Istomina zahraju za vyšší vklad...
fotbal: Slovan Liberec
tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray
sázkovka: Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek úte 14. čer 2011 14:25:59

ja myslim že ty nemaš rad ten právě s mínusem hcp tenhle je právě v klidu :) myslim že to je dobra volba na Istomina právě mě zaujalo že dnes zase hraje tsonga '!
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Arssis

Příspěvek úte 14. čer 2011 14:40:17

Ano, ale nemám rád žádnej handicap ani over, jak ve fotbale tak v tenise, ten s mínusem samozřejmě mám rád ještě míň :-)
fotbal: Slovan Liberec
tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray
sázkovka: Obrázek
<<

RamonJoker

Příspěvek úte 14. čer 2011 17:17:50

Tsonga J.-W. (Fra) 2 6 7
Istomin D. (Uzb) 0 2 5

Tip KO
<<

dzarda94

Příspěvek úte 14. čer 2011 17:35:27

skoro se mi zdá že si tuto analýzu zkopíroval z tenisportalu
<<

Petr Jeník

Příspěvek úte 14. čer 2011 17:46:06

dzarda94 píše:skoro se mi zdá že si tuto analýzu zkopíroval z tenisportalu

Pokud to není nějaký výstřel do tmy, hoď sem prosím odkaz - kopírování analýz je pochopitelně zakázané
Díky
<<

PePe6

Příspěvek úte 14. čer 2011 18:48:44

Upřimně ač machačka neznam pouze jako zdejšiho tipere mam silne pochyby a zastanu se ho že určitě nema zapotřebi zde něco kopirovat celekm si vyhraje i s analyzou a infem a ne jak nejmenovany Koudy že to skopči nebo napíše 8 řadku textu ( nic osobního ) proto ani na ten tenis portal nejdu bo věřim že je to autorská práce machiho !!! :-@
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Masacek

Příspěvek úte 14. čer 2011 18:53:09

PePe6 píše:Upřimně ač machačka neznam pouze jako zdejšiho tipere mam silne pochyby a zastanu se ho že určitě nema zapotřebi zde něco kopirovat celekm si vyhraje i s analyzou a infem a ne jak nejmenovany Koudy že to skopči nebo napíše 8 řadku textu ( nic osobního ) proto ani na ten tenis portal nejdu bo věřim že je to autorská práce machiho !!! :-@

Tsonga dnes opravdu podle všeho bude hrát v Eastbourne poté, co hrál ještě včera finále v Queensu s Andy Murraym. To finále bylo skvělé, Tsonga hrál dobře, skvěle servíroval, ale ten program zde byl hodně náročný. Časté čekání na zápas, přerušování, finále místo v neděli až v pondělí a ten program ho mohl vyčerpat. Před Wimbledonem si myslím, že se zde v Eastbourne moc nepřetrhne a může být unavený. Navíc zde místní prostředí vůbec nezná narozdíl od jeho soupeře, který zde obhajuje semifinále a na trávě umí zahrát. Tohle si musím zahrát za trochu větší vklad.

tohle je analýza s tenisportalu .... tohle myslíte mam zapotřebí ? důvody k sázce byly jasné, ale měl sem to tak o 30 řádků delší a já jsem kopíroval ... tak to ne
Obrázek Obrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek úte 14. čer 2011 18:56:04

Já si tu práci dal a na TenisPortál zaběhnul.
Tip samozuřejmě stejný i podobné argumenty - vše prostě nasvědčovalo tomu, že to tak bude.
O kopii bych ale fakt nemluvil

To je podobný, jako bys psal, že kopíruju tip, když napíšu, že Barca porazí Baník a na FotbalPortálu by to bylo taky :D
Nee - tohle fakt kopie není :D

I tak dík za ostražitost - nerad bych viděl nějaké kopírování.
<<

PePe6

Příspěvek úte 14. čer 2011 20:38:02

Masacek píše:
PePe6 píše:Upřimně ač machačka neznam pouze jako zdejšiho tipere mam silne pochyby a zastanu se ho že určitě nema zapotřebi zde něco kopirovat celekm si vyhraje i s analyzou a infem a ne jak nejmenovany Koudy že to skopči nebo napíše 8 řadku textu ( nic osobního ) proto ani na ten tenis portal nejdu bo věřim že je to autorská práce machiho !!! :-@

Tsonga dnes opravdu podle všeho bude hrát v Eastbourne poté, co hrál ještě včera finále v Queensu s Andy Murraym. To finále bylo skvělé, Tsonga hrál dobře, skvěle servíroval, ale ten program zde byl hodně náročný. Časté čekání na zápas, přerušování, finále místo v neděli až v pondělí a ten program ho mohl vyčerpat. Před Wimbledonem si myslím, že se zde v Eastbourne moc nepřetrhne a může být unavený. Navíc zde místní prostředí vůbec nezná narozdíl od jeho soupeře, který zde obhajuje semifinále a na trávě umí zahrát. Tohle si musím zahrát za trochu větší vklad.

tohle je analýza s tenisportalu .... tohle myslíte mam zapotřebí ? důvody k sázce byly jasné, ale měl sem to tak o 30 řádků delší a já jsem kopíroval ... tak to ne

ehm ja byl stebou ;-) ne proti ja ti zcela věřim machy ;-) vysvětluj ostatním !!
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Masacek

Příspěvek úte 14. čer 2011 20:39:02

Díky pepku ;)
Obrázek Obrázek
<<

PePe6