Sharapova Maria-Petkovic Andrea

<<

George71

Příspěvek úte 31. kvě 2011 22:41:59

Sharapova Maria-Petkovic Andrea

Sharapova Maria (8) / Rusko Obrázek Obrázek VS. Petkovic Andrea (12) / Německo Obrázek Obrázek

Obrázek

Zdravím všechny příznivce tenisu,už jsem sem dlouho nic nenapsal,tak to chci napravit...
Vybral jsem si zápas čtvrtfinále ženské dvouhry mezi Ruskou Sharapovou a Němkou Petkovič

Vrátím se teď k minulému zápasu Sharapovové s Radwanskou.Když nahlédneme do statistik určitě si nelze nevšimnout statistika nevynucených chyb Sharapovové a ta je 44! což je v dvousetovém zápase víc než dost..Na druhou stranu ale 47 vítězných míčů.Což hovoří o agresivní hře Rusky...

Minulé vzájemné utkání z 31.03.11 (tvrdý) Sharapova 3:6 6:0 6:2 Petkovič

To Petkovič natropila ve třísetovém boji s Kirilenko a musím podotknout že velmi dobře hrající Kirilenko 33 nevynucených
Ikdyž Němka ztratila set ,její výkon se mi líbil a myslím že zítra půjde o vemi vyrovnaný zápas...
CO TEDY TIPUJI? celkový počet her nad 21.5 kurz 1.8 Synottip
za menší vklad výhru Petkovič kurs 2.35 Synottip

Abych to shrnul..pokud bude Ruska chybovat tak jako v minulém zápase,mohla by narazit.V pohodě hrající Petkovič se umí dobře bránit a nečekám že bude zítra zbytečně chybovat.Určitě má svoje šance...zápas začíná ve 14:00 SEČ na kurtu Suzanne Lenglen
Přeju všem hodně štěstí %%-
Nejoblíbenější týmy : Obrázek Obrázek Obrázek

Nejoblíbenější zázkovka : Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek úte 31. kvě 2011 23:01:17

Re: Sharapova Maria-Petkovic Andrea

Budu nesouhlasit,Maruša pujde dál,sice Andrea dělá na antuce dost velký pokrok oproti lonským matchum,ale ta agresivita Sharp ji uděla velké problemos,viděl jsem za tuhle sezonu vic zapasu Němky a jeji hra zavisí dost na prvnim servisu,který jí docela posledni dobou trápí,ač třeba tady na FO muže podávat dobře,vždykcky se nedaří a hl Andra dělá naprosto zbytečné chyby,např.u sítě smeče a hodně často to vyhazuje mimo lajny...to Maruše má každoročně problemos se servisem,ale jeji agresivita při reternu ma svoji váhu,sice natropí xxx nevynucených chyb,ale soupeřku timto zažene.Maruša měla namale s Garciou,ale ta hral dost dobře a hra Rusky se od toho zapasu dost zlepšila s Chanovou no problem a s Radwanskou zasloužená výhra.K tomu jeji 7 es v zapase s Agniezskou je docela k zamyšlení 65% prvni serv a 75 vitězných míču po prvnim servisu je u žen co říct mít takovýto servis.Andrea je pravem outsiderem a podle me pro ni turnaj skončí.
<<

Rafa

Příspěvek úte 31. kvě 2011 23:01:54

každopádně hodně štěstí :)
<<

George71

Příspěvek úte 31. kvě 2011 23:27:07

Rafa píše:Budu nesouhlasit,Maruša pujde dál,sice Andrea dělá na antuce dost velký pokrok oproti lonským matchum,ale ta agresivita Sharp ji uděla velké problemos,viděl jsem za tuhle sezonu vic zapasu Němky a jeji hra zavisí dost na prvnim servisu,který jí docela posledni dobou trápí,ač třeba tady na FO muže podávat dobře,vždykcky se nedaří a hl Andra dělá naprosto zbytečné chyby,např.u sítě smeče a hodně často to vyhazuje mimo lajny...to Maruše má každoročně problemos se servisem,ale jeji agresivita při reternu ma svoji váhu,sice natropí xxx nevynucených chyb,ale soupeřku timto zažene.Maruša měla namale s Garciou,ale ta hral dost dobře a hra Rusky se od toho zapasu dost zlepšila s Chanovou no problem a s Radwanskou zasloužená výhra.K tomu jeji 7 es v zapase s Agniezskou je docela k zamyšlení 65% prvni serv a 75 vitězných míču po prvnim servisu je u žen co říct mít takovýto servis.Andrea je pravem outsiderem a podle me pro ni turnaj skončí.

S Radwanskou sice 7 es,ale taky 7 dvojchyb... Je jasné že klíčové bude jak se holky poperou se servisem...Ale opravdu bych Petku neodsuzoval,jak jsem napsal má svoje šance..leč uvidíme zítra :-bd
Nejoblíbenější týmy : Obrázek Obrázek Obrázek

Nejoblíbenější zázkovka : Obrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 01. čer 2011 5:58:35

Maruše musí, ale bude to mít těžkýýý

Zpět na Tenis