FO - 26.5.2011 = WTA

<<

Rafa

Příspěvek stř 25. kvě 2011 22:52:41

FO - 26.5.2011 = WTA

Trošku to zkrtátím a napíšu co a jak.

Obrázek Li Na - Soler Espinosa Obrázek
*Li Na se na antuce rozehrava k slušný vysledkum,Soler není špatná umí překvapit,ale ted narazi na dost těžkou soupeřku a řekl bych,že v prvnim setu s ni krok držet nebude,ale v druhem se ji vyrovná proto volím tuto sázku.

Obrázek Dulgheru - Cirstea Obrázek
*Souboj dvou kamarádek bude dle mě třísetová bitva.Alexandra ma h2h s Cirsteou 0:2 a nedokázala ji sebrat set,ale jeji hra je ted odost lepší,ale aby přejela Soranu 2:0 tak to pochybuju.

Obrázek Makarova - Larsson Obrázek
*Ruska prostě dle me na tomto turnaji skonči.Jeji hra na antuce se mi příliš nezamlouva.Johanna je na antuku spíš zvykla a určitě bude mit sebevědomi anhoře potom co dokázala vyřadit Ivanovičovou.

Obrázek Kvitova - Zheng Obrázek
*Jasná věc,agresivní hra Petrulie na Jie bude stačit.5ekl bych,že Petra do utkánívlítne hlava nehlava a vyrobi si pár breaku a v prvnim setu padne Under.Zheng nemá co ukázat jeji servis na antuce ztraci možná v mezihře by mohla Petře sekundovat,alepokud Petra nasolí agresivní styl hry a nebude se vyhazovat,tak myslim,že tento zapas bude rychla hra.

Obrázek Kanepi - Watson Obrázek
*Aš estonku nerad sazim,tak tady musim,jeji hra je oproti hře Watsonové dost rozdílná a já věřím,že si s ni Kaia poradi ve dvou setech.

Obrázek Vinci - Bermond Obrázek
*Italka je pro me jasná volba,jeji hra je dost kvalitní aby domáci bermondovou dokázala bezproblému porazit.Věřím,že Roberta prvni set vyhraje celkem rychle.

Obrázek Chan - Crybas Obrázek
*Chanová je prostě talentovaná antukářka a v jeji postupu ji nezabrán íani 36letá veteránka Craybasový,která je na antuce poloviční.

Obrázek Sharapova - Garcia Obrázek
*Maruška pro me jasná volba,v prbvnim kole smetla Lucicovou a nemyslim si,že si s domácí Garciovou bude dělat nejake zbytečné problemy a smete ji ve dvou setech o rozdilu 7-9 gemu.Garciu jedine co muže hnát,tak jsou diváci,ale co jsem viděl jeji zapas s Ondráškovou,tak pochybuji,že i na servisu udělá marušce nejaké problemos.ted pujde o to,jestli si Marie dokáže udržet nervy,nebude se zbytečne vyhazovat a dokáže si udržet servis.

Obrázek Radwanská - Mirza Obrázek
*Agniezska je pro mě velkou favoritkou an postup do Semifinále FO,jeji hra je ted vyborná,má skvělý pohyb,přesné udery a servis neztraci.Mirza je dle me poloviční a Agniezska si s ní poradi ve dvou setech.

Obrázek Wickmayer - Morita Obrázek
*Morita prostě není antukový typ ,to samé se dá řici o Yannině,ale ta diky svemu servisu,utočné hře i celkem dobrému pohybu má velkou šanci si s Moritou bezproblému poradit.

Obrázek Petkovičová - Hradecká Obrázek
*Andrea tento rok prostě válí.!!!to samé by se dalo říci i o Lucii,ale prostě Němka je na trochu jiné urovni,Lucie už mohla padnout v prvním kole s Sevastovou,která sice ja antukářka,ale nehraje toli kagresivně a přesně jako Andrea.Andrea hraje stejný styl agresivity jako bartoliová,a když se podivat na turnaj před Roland Garros,tak Lucie prave s bartoliovou neměla moc šanci a suverenně prohrála.

Obrázek Medina - Gajdošová Obrázek
*Tohle je takový risk bych řekl,obe hráčky maji solidní servis,k tomu Medina je rozená antukářka a na antuce hraje solidně,řekl bych,že prvn iset bude hodně breakový,ale do overu se dostane.

Obrázek Kirilenko - Scheepers Obrázek
*Maria dlaši moje oblíbenkyně.Je to univerzálka a na antuce zahrát umí.To Chanel je spíše hráčka na tvrdy povrch,ale na antuce taktéž něco odehrála,no každopádně si myslím,že kvalita je spíše na straně Rusky.A možná i ve třech setech dokáže Chanelle porazit.

Goodl luck,jestli si někdo neco vybere :)
A klidně napište co si myslite že ne a co že jo :)
<<

drsnak

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 8:28:54

Re: FO - 26.5.2011 = WTA

Ahoj,

já hodím svůj názor na Petkovič - Hradecká.

Co se týče toho vypadnutí v prvním kole Lucky, tak to musím oponovat. Lucka byla jasně lepší a od prvních gemů bylo jasné, že vyhraje. Sice druhý set prohrála, ale to soupeřka trefovala tři lajny do gemu. Naopak Petkovič ve svém prvním zápase nebyla lepší hráčka, spíš se bránila agresivnější hráčce a v tom zápase mohla vpohodě prohrát. Ale musím říct, že obranu má Petkovič hodně dobrou. S tím stejným stylem jako Bartoli nevím. Když jí to soupeřka dovolí, tak možná, ale v prvním zápase to žádná sláva nebyla dopředu. Když Bartoli porazila Lucku, tak tam hrála opravdu tenis, na který by nikdo neměl.

Pro mě je tento zápas 50 - 50 a přikláním se na stranu Lucky, která na ni umí zahrát. Forma je u obou stejná, čekám hodně vyrovnaný zápas.
<<

adiavy

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 8:37:59

ako vela tomu tiketu veriš?
<<

Jay

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 8:58:18

adiavy:

Můj názor je ten, že tomu moc nevěří. Pokavaď se vztekáte, že vám nevyjde na tiketě jedna pžíleřitost z celkových max 5ti, tak jaká je asi šance tady, že ti ten tiket vyjde?

Když mu výjde, tak tady přísahám, že Rafovi zaplatím ještě k tomu vkladovou šástku x2 :))
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

adiavy

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 9:10:47

ja sem sa ale nepýtal teba ale Rafu ;)
<<

Jay

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 9:26:22

Taky jsem napsal, že je to můj názor. Stačí jen pořádně číst... ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

adiavy

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 9:27:04

šak dobre ale teba sem sa nepýtal
<<

Jay

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 9:29:13

tak pardon, že se vůbec na fóru bavím, já myslel, že od toho to fórum je, ale zřejmě mám špatné informace.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

adiavy

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 9:34:23

Jay píše:tak pardon, že se vůbec na fóru bavím, já myslel, že od toho to fórum je, ale zřejmě mám špatné informace.

tak tak treba sa lepšie poinformovat nabudúce
<<

PePe6

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 12:43:43

adiavy píše:
Jay píše:tak pardon, že se vůbec na fóru bavím, já myslel, že od toho to fórum je, ale zřejmě mám špatné informace.

tak tak treba sa lepšie poinformovat nabudúce

ja myslim že jsi trochu aroganti ne ? :-@
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Jay

Příspěvek čtv 26. kvě 2011 13:24:08

jenom trošičku :)
Obrázek
Obrázek