Gimeno-Traver - Robin Haase

<<

Masacek

Příspěvek úte 24. kvě 2011 7:20:02

Gimeno-Traver - Robin Haase

Utkání se hraje 24.5.2011 v 13:00

Obrázek

Obrázek Gimeno-Traver - Robin Haase Obrázek

Gimeno-Traver měl otřesný začátek sezony, ale postupem času u něho vidím vzestup a lepší jistotu. Naposledy v Madridu hodně překvapil, když prošel kvalifikací a v prvním kole mu na raketě skončil Gasquet a ve druhém i Jurgen Melzer. Minulý týden na světovém poháru v Dusseldorfu porazil třeba Kohlschreibera. Opravdu si myslím, že poslední dny se zlepšil a teď půjde jen a jen nahoru.

Dnešním soupeřem bude Robin Haase, což je talentovaný tenista, ale nemyslím si, že by byl kvalitnější než GImeno-Traver. Letos rovněž nic extrémně dobrého nepředvádí. Navíc minulý týden ve čtvrtfinále v Nice skrečoval utkání s Haneskem poté, co si stěžoval na bolesti pravého kotníku. To, jak je to vážné momentálně nevím, ale zranění kotnku je náhlé a úplně ho vyléčit za týden není nix lehkého a při urkání se to může klidně znovu ozvat.

Verdikt:
Gimeno-Traver se zlepšuje a půjde nahoru. Poslední podniky už to bylo ono a na French Open to potvrdí minimálně postupem přes první kolo. Robin Haase skrečoval v Nice, je nad ním tak otazník jak to bude vypadat. I kdyby byl v pořádku, tak věřím Španělskému tenistovi.

Vzájemné zápasy:
Hráči spolu ještě nehráli.

TOP Kursy a pohyby:
Kursy jdou celkem rychle dolu a já sázím u Sportingbetu kurs @ 1.67. Je k dispozici i vyšší, ale já se soustředím především na to, aby při případné skreči, která v tomto utkání hrozí mi byla vyplacena výhra hend po prvním odehraném míčku.

Tip: Gimeno-Traver @ 1.67 Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Cradle

Příspěvek úte 24. kvě 2011 14:32:57

Re: Gimeno-Traver - Robin Haase

No ja nakonec dal Haaseho live, po prvnim setu jsem ho dal 3:0 na sety, ale jen diky tomu Tvemu prispevku, pze jsem si zjistil pred zapasem proc odstoupil v Nice (nebylo to nic vazneho, setril se, coz je logicke pred grandslamem) a Travera jsem shodou okolnosti videl hrat v Dusserdolfu a vubec me nepresvedcil..a kdyz projel ten prvni set tak jsem vsadil sveho oblibence:)
<<

Masacek

Příspěvek úte 24. kvě 2011 14:37:40

gratuluji ti ;)
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Mysak

Příspěvek úte 24. kvě 2011 14:42:42

Čau,taky ti gratuluju,mě posral,tiket,mohl jsem vyhrát 1899korun,smůla
<<

georgin

Příspěvek úte 24. kvě 2011 15:08:17

Tož už sa na ten tenis kurde fakt vyseru :)) Ještě že mi přes noc vyšel ten tiket se Sienou a Bostonem, byl bych jinak už na 9. pokusu, teď teprve druhý, tak to zatím tolik nebolí
Milovaný klub Obrázek
Sponzor Obrázek

Vysoká životní úroveň spočívá v tom, že vydáváme peníze, které ještě nemáme, za věci, které nepotřebujeme, abychom imponovali lidem, které nesnášíme.

Zpět na Tenis