Clement A./Mannarino A. - Cermak F./Polasek F.

Clement A./Mannarino A. - Cermak F./Polasek F
Upozorňuji, že se utkání hraje až zítra, ale já to budu kupovat již dnes, protože v kursu vidím slušnou hodnotu. Čermák s Poláškem v pondělí naprosto bez problémů porazili pár Dev Varman/Sweeting 6-2, 6-2. Oba patří mezi tu kvalitu deblového rankingu, neboť oba patří do světové čtyřicítky. Čermák má navíc unikatní formu. Právě s Poláškem triumfoval v Bělehradu a s Lukášem Rosolem v Praze. S Poláškem se hodně dlouho znají, jsou spolu často i v soukromém životě a jejich sehranost je parádní.
Proti nim bude stát pro mě nekonkurenční dvojice. Arnaud Clement vždy patřil mezi ty nejkvalitnější deblisty na světě, ale postupem času šel výkonostně hodně dolu, neboť ani on neni robot - táhne na pětatřicítku. Nejvíce úspěchů si připsal po boku Llodry, ale zítra nastoupí na dvorci sním úplně někdo jiný. Adrian Mannarino navíc prakticky vůbec čtyřhry nevyhledává. Bude se tak spoléhat především na umění Clementa, ovšem ten ani v deblu není pochopitelně to, co byl dříve.
Verdikt:
Na mě to působí jednoznačně a to tak, že francouzská dvojice je postavena do soutěže jako tahák pro diváky. Rozhodně od nich neočekávám žádný úspěch. Čermák s Poláškem jsou sehraný pár, v poslední době s fanstatickou formou a měli by zvládnout i tento krok.
Vzájemné zápasy:
Žádné vzájemné zápasy.
TOP Kursy a pohyby:
Nejlepší kurs má Doxxbet a to @ 1.70 což beru jako naprostou parádu. Fair bych vypsal tak 1.45-1.50 maximálně. Zatím žádné veliké pohyby nejsou k vidění, ale jsem si jist, že v průběhu dnešního dne bude oblíbenou, protože karty vidím rozdané docela jasně.
Tip: Cermak F./Polasek F. @ 1.70

VELIKÝ VKLAD !!!