Potito Starace - Andy Murray

<<

Masacek

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 10:37:30

Potito Starace - Andy Murray

Utkání se hraje 12.5.2011 v 15:30

Obrázek

Obrázek Potito Starace - Andy Murray Obrázek

Potito Staraceho jsem hrál v tomto týdnu dvakrát, tak jen o něm skopíruju, to co sem psal naposledy a něco málo doplním. Potito Starace je tzv. "antukářská jistota". Na ní je jisté, že to Italský tenista vždy odmaká naplno a jsem s ním vždy spokojen. Aktuálně má bilanci 12/9, ale to vše je na nejvyší scéně. Poukázat musím hlavně na finálovou účast v Dubnu na turnaji v Casablance, kde mu na raketě skončil třeba Simon či Hanescu. Od tohoto turnaje byla pro něho maximem čtvrtfinále v Mnichově, kde vypadl s Petzschnerem po skvělém zápase. To, že vypadl v Madridu s Čiličem, nebo v Barceloně s Gimenem kde musel skrečovat pro žaludeční problémy, není žádná ostuda. Momentální si věří a přichází domácí turnaj kde je určitě hodně namotivován . To potvrdil hned v prvním kole, kde naprosto lehce porazil Dolgopolova 6-3, 6-3 a nenabídl mu ani jediný break ball. Včera rovněž ve dvou setech nedal šanci Troickému a jeho mativace pro tento turnaj je opravdu výborná a s trochou štěstí by mohl momentálně nevýrazného Murrayho hodně potrápit a kdo ví, třeba i porazit.

Andy Murray nikdy nebyl na antuce nikdy žádná extratřída, ale poslední roky se na ní zlepšuje. Po Monte Carlu, kde se mu ten turnaj povedl ovšem přišel trapný kolaps s Belluccim ve dvou setech a zde v Římě měl co dělat hned v prvním utkání s Mallisem. Andy Murraymu se navíc v Římě prostě nedaří. Z posledních pěti vystoupení na tomto turnaji skončil hned třikrát v prvním kole a dvakrát v druhém. S typickým domácím antukářem, navíc v dobré formě bude mít co dělat

Verdikt:
Jednoduše řečeno, Murraymu se na antuce tolik nedaří a momentálně je hodně nevyzpitatelným hráčem na okruhu. Řím nepatří mezi jeho oblíbené podniky, nedaří se mu tu a já bych věřil i tomu, že si dnes bude balit kufry. Sázím ovšem trochu "jistější" sázku a to tu s čtyř-gemovým náskokem pro Italského tenistu. Za současné situace se s ním určitě může měřit.

Vzájemné zápasy:
Andy Murray sice vede v bilanci vzájemných zápasů 2-0, ale to byla úplně jiná situace a já na to nekladu vůbec žádnou váhu.

TOP Kursy a pohyby:
Zatím žádné závratné pohyby na tento handicap nejsou, ale vypsána hladina je taková, že favorizuje Staraceho. Nejlépe je na tom Bwin s kursem @ 1.75. Na samotné vítězství se také spíše věří Staracemu, kursy jdou trochu ke dnu. GL

Tip: Starace +4.5 gemu @ 1.75 Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

zodiaqe

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 10:57:10

Re: Potito Starace - Andy Murray

Tady uvažuji, že bych zkusil zahrát rovnou pana Staraceho =p~
Obrázek Když prohrajete, nezapomeňte na tu lekci!!!
<<

Cradle

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 11:09:36

Jj, taky jsem premyslel dat domaciho Staraceho..domaci publikum v Italii dela hodne, hlavne v Rime. Stacilo mi videt vcera co to udelalo s Lorenzim proti Nadalovi:)
<<

PePe6

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 12:53:45

Osobně také hodně věřim staracemu myslim že troicky je lešpi na antuce než Murry ...
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Masacek

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 18:54:16

Bohužel, Starace to dnes nezvládl X(
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

PePe6