Potito Starace - Viktor Troicki

<<

Masacek

Příspěvek úte 10. kvě 2011 15:31:21

Potito Starace - Viktor Troicki

Zápas začíná 11.5.2011 v 12:00

Obrázek

Obrázek Potito Starace - Viktor Troicki Obrázek

Potito Starace je tzv. "antukářská jistota". Na ní je jisté, že to Italský tenista vždy odmaká naplno a jsem s ním vždy spokojen. Aktuálně má bilanci 12/9, ale to vše je na nejvyší scéně. Poukázat musím hlavně na finálovou účast v Dubnu na turnaji v Casablance, kde mu na raketě skončil třeba Simon či Hanescu. Od tohoto turnaje byla pro něho maximem čtvrtfinále v Mnichově, kde vypadl s Petzschnerem po skvělém zápase. To, že vypadl v Madridu s Čiličem, nebo v Barceloně s Gimenem kde musel skrečovat pro žaludeční problémy, není žádná ostuda. Momentální si věří a přichází domácí turnaj kde je určitě hodně namotivován . To potvrdil hned v prvním kole, kde naprosto lehce porazil Dolgopolova 6-3, 6-3 a nenabídl mu ani jediný break ball. Je vidět, jak si momentálně věří a na jeho kvalitu si odhodlám vsadit znovu.

Soupeřem mu bude Viktor Troicki, který mi přijde poslední zápasy takový nesvůj. Vše začalo od Monte Carla, kdy na domácím turnaji v Bělehradě nestačil na Granollerse, poté na antuce v Madridu, která by mu charakteristicky měla svědčit nejvíce podlehl Mayerovi. Tady na pomalejší antuce v Římě jsem mu nedával příliš šancí přejít ani první kolo přes Davyděnka, ale všichni víme co ten momentální Davyděnko dokáže. Troicki utkání vyhrál i díky tomu, že Davyděnko v možnostech breakovat vždy vyhořel nejhorším způsobem. Další kolo už bude ale pro srbského tenistu tím posledním.

Verdikt:
Troicki se mi prostě teď nelíbí a rád proti němu půjdu. Starace je pro mě jistota, která když prohraje, tak vím, že to prostě odmaká. Domácí antuka je to nejlepší co vůbec může být a když připočtu jeho dobrou formu, tak mi vychází znovu jeho vítězství. V prvním kole jen potvrdil to, co jsem očekával. Snad v tom druhém to bude totožné.

Vzájemné zápasy:
Bude to jejich vůbec první vzájemné utkání.

TOP Kursy a pohyby:
Ano kursy, které byly ze začátku vypsány měly hodnotu cca. @ 1.75. Teď to jde pomalu dolu a maximem je @ 1.69 u Pinnacle, kde si to vsadím i já. Očekávám, že zítra to půjde dolu ještě více. Důvody k tomu určitě jsou

Tip: Starace @ 1.69 Obrázek

ObrázekPotito Starace %%-
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek stř 11. kvě 2011 7:06:47

Re: Potito Starace - Viktor Troicki

Nějaké názory? :D
Obrázek Obrázek
<<

olejka

Příspěvek stř 11. kvě 2011 18:58:41

dobrej tip...díky moc :-bd
<<

k0udy

Příspěvek stř 11. kvě 2011 19:04:43

Taky děkuju :-bd
<<

Masacek

Příspěvek stř 11. kvě 2011 19:27:25

Starace woin 6-4, 6-4 ... Neni zač kluci, jsem rád, že jsem mohl pomoct ;)
Obrázek Obrázek
<<

Cradle

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 9:16:23

Dobrej tip, nakonec jsem se na nem svezl taky, dal jsem to k Lopezovi a za krasnej kurz 1,9 jsem ho vsadil tesne pred zapasem na bet365:)

Zpět na Tenis