Zápas začíná 7.5.2011 v 19:00
Novak Djokovič - Thomaz Bellucci 
Stále platí ten fakt, že svěřenec pana Vajdy,
Novak Djokovič letos stále ještě nepoznal hořkost porážky a vyrovnal tak rekord. Do této chvíle vyhrál v letošním roce podniky na hardu z Australian Open, v Dubaji, Indian Wells a Miami. Na antuce zatím triumfoval minulý týden v Bělehradě. V Madridě porazil Andersona, který se dlouho držel a o den později Garcia-Lopeze jenž doslova nevěděl kde mu hlava stojí. Zvládl dokonce i včerejší těžké utkání s Davidem Ferrerem což je jedna z největší antukářských jistot. Jsem zvědavý, jestli po Madridu bude stále jeho šnura bez prohry aktuální, protože očekávám znovu finále s Rafaelem Nadalem a ten by měl určitě mít navrch. Jenže Djokovič je momentálně natolik nahoře jak po herní, tak mentální stránce aby dokázala eliminovat Nadala i na antuce.
Na
Belluccim jsem si vylámal zuby předevčírem, kdy porazil Murrayho a také včera s Berdychem. Včera mu utkání opravdu sedlo a byl především hodně efektivní co se týče proměnování šancí. Celý první set si na příjmu příliš "neškrtal" a následně zvládl tiebreak ve velikém stylu 7-2. Ve druhém setu mu stačil jeden break ball a bylo po zápase, ale nutno uznat, že Tomáš toho zase tolik nepředvedl. Je asi jasné, že dnes nebude stačit na Djokoviče ani ten výkon ze včera a šance na úspěch jsou hodně minimální. Jak jsem říkal již několikrát, mě se Bellucciho hra příliš nezamlouvá, nevidím v něm jistotu.
Verdikt:Jesliže dokázal v hranici dvaceti her udržet Djokovič Andersona i Garciu-Lopeze, tak si myslím, že to dokáže i s Thomazem Belluccim. Mezi oběma je stále rozdíl minimálně třídy a na kurtu to bude jasně znát, protože ten momentální Djokovič je k neporažení. O vítězi vůbec nepochybuji, ale kursy za nic nestojí a tak zkusím under 20 her, jelikož nějaké trápení ze strany Srba rozhodně neočekávám. Počítám minimálně s kursem 1, jestliže utkání skončí 6-4, 6-4.Vzájemné zápasy:Na vzájemné zápasy vede Djokovič 1-0. To jediné utkání odehráli oba minulý rok na antuce v Římě a z dvousetového vítězství se radoval Srb. O tom, že dnes to bude podruhé nepochybuje snad nikdo. Vývoj formy:
- Novak Djokovič
- Thomaz BellucciTOP Kursy a pohyby:Kursy na vítězství zápase nestojí za řeč, protože se pohybují okolo @ 1.10. Co se týče under dvaceti her, tak je vidět, že u SK se tomu věří více než overu. Já bych vypsal férovou hranici o game nižší než je tato. Nejvýhodnější je vsadit tuto hranici u Pinnacle.
Tip: Under 20 games (v případě výsledku a při součtu přesně dvaceti gemů je počítán kurs 1) @ 1.85
Novak Djokovič