Praha: Bogomolov - Kellner

4. 5. 11:30
Praha Challenger- Antuka

(Bogomolov Alex Jr.)
Zítřejší odložené 1. kolo domácího challengeru na Štvanici proti sobě svede Alexe Bogomolova z USA a pro mě do minulého týdne neznámého tenistu z Maďarska. Pamatuji si jak jsem minulý rok na Bogomolova často hrál a nevynechám ho ani zítra. Bogomolov už delší dobu ukazuje hlavně na Amerických challengrech, že tenis umí. Tento rok vyhrál jeden v Dallasu. Byl ve 3. kole v Miami kam se dostal přes kvalifikaci. Minulý týden byl ve finále antukového turnaje v Sarosetě a jeho poslední zastávka v Evropě skončila v ČF na ATP v Záhřebu kam se taktéž dostal přes kvalifikaci. To jeho soupeř je pro mě velkou neznámou. Dá se říct, že je to vlastně ''Futures'' hráč a vždy se na challengrech podíval max. do 2. kolo a na okruhu ATP nehrál nikdy. Největší průlom se mu povedl minulý týden v Ostravě. Kde se přes kvalifikaci dostal až do finále. Jeho bilance tento rok je uctihodná 31/4, ale jak jsem říkal většina z Futures. Já pochybuji, že by měl pokračovat i v Praze i přes los, který mu byl dán. Bogomolov by si s tímto hráčem měl poradit.
TIP
Bogomolov - Kellner 1

Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0