Praha: Bogomolov - Kellner

<<

bombik

Příspěvek úte 03. kvě 2011 21:08:00

Praha: Bogomolov - Kellner

Obrázek Bogomolov Alex Jr. vs. Kellner Adam Obrázek

4. 5. 11:30
Praha Challenger- Antuka

Obrázek
(Bogomolov Alex Jr.)

Zítřejší odložené 1. kolo domácího challengeru na Štvanici proti sobě svede Alexe Bogomolova z USA a pro mě do minulého týdne neznámého tenistu z Maďarska. Pamatuji si jak jsem minulý rok na Bogomolova často hrál a nevynechám ho ani zítra. Bogomolov už delší dobu ukazuje hlavně na Amerických challengrech, že tenis umí. Tento rok vyhrál jeden v Dallasu. Byl ve 3. kole v Miami kam se dostal přes kvalifikaci. Minulý týden byl ve finále antukového turnaje v Sarosetě a jeho poslední zastávka v Evropě skončila v ČF na ATP v Záhřebu kam se taktéž dostal přes kvalifikaci. To jeho soupeř je pro mě velkou neznámou. Dá se říct, že je to vlastně ''Futures'' hráč a vždy se na challengrech podíval max. do 2. kolo a na okruhu ATP nehrál nikdy. Největší průlom se mu povedl minulý týden v Ostravě. Kde se přes kvalifikaci dostal až do finále. Jeho bilance tento rok je uctihodná 31/4, ale jak jsem říkal většina z Futures. Já pochybuji, že by měl pokračovat i v Praze i přes los, který mu byl dán. Bogomolov by si s tímto hráčem měl poradit.

TIP

Bogomolov - Kellner 1 Obrázek 1.6
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

Kuba8

Příspěvek úte 03. kvě 2011 21:30:51

Re: Praha: Bogomolov - Kellner

Tak tohle bych teda nedal, Kellner hodně dobrá forma, v Ově porazil dobrý hráče a celkem v pohodě, na finále už nestačil, tento rok fakt jede. Bogomolov přesun z Ameriky do ČR, to taky není moc dobrý, je to hráč hlavní na US challengery. Říkáš že byl ted ve finále na antuce, ale taky se podívej koho porazil jo. Všichni který porazil jsou hráči na tvrdej povrch ani jeden z nich není antukář a na antuce nemá žadný nebo dobrý výsledky, ty výhry bych nepřeceňoval. On je taky spíš na tvrdej a pak dostal od Blake lekci. Jak říkám na ty jeho výhry z toho posledního challengeru bych vůbec nehleděl, Kellner ukazal minulej rok kvalitu je ortodoxní antukář a tento rok velice dobrý výsledky má, já si zahraju Kellnera, je to tvůj názor, ale teda nechápu sázku na Bogomolova. %%-
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Cradle

Příspěvek úte 03. kvě 2011 22:17:50

No ja si myslim, ze Kellner dvakrat po sobe tak dobry vysledek neudela a Bogomolov by si s nim mel poradit, ikdyz to bude mozna tesny. Ale kurz celkem na Bogomolova klesa, vcera jsem ho daval za 1,75...
<<

bombik

Příspěvek stř 04. kvě 2011 17:34:02

TIP OK 6-4 6-2
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek

Zpět na Tenis