Monte Carlo: Giraldo-Gimeno Traver
11.04 11:00

Kolumbijec Giraldo je v žebříčku po kvalitních výsledcích ze začátku roku na 49. místě v žebříčku, jeho soupeř ze Španělska Gimeno-Traver je 60.
Santi se hodně zlepšil oproti minulému roku neměl ani vůbec špatné výsledky na tvrdém povrchu, kde jsem ho hlavně ze začátku roku dosti podceňoval. Ale teď už k antuce. Minulý rok skvělá bilance 24/8, tento rok má zatím 7/4. Nejvíc se mu dařilo v Chile kde jako outsider prošel až do finále kde smolně prohrál s Tommy Robredem. Na své cestě do finále porazil třeba Chelu, Staraceho. V Brazílii ho porazil Mello který tam byl opravdu vynikající tahle prohra se nedá moc vytknout. V Mexiku porazil Ramose Vinolase, pak dokonce dvouch setech Montanese, ve čtvrtfinále narazil na vynikajícího "neporazitelného" Nicolase Almagra, Santi uhrál skvělý zápas, bohužel prohrál 6-7 7-5 4-6. V Davis Cupu prohrál s Cuevasem a porazil druhého méně známého Cuevase.
Jeho soupeř se neuvěřitelně trápí je jím Daniel Gimeno Traver, minulý rok na antuce 26/16. Tento rok Daniel odehrál 10 utkání všech 10 prohrál!!! Naposledy prohrál na antuce s Hanescem v Casablance. Dále má na antuce prohry s Montanesem, Hanescem a Andujarem, Gimeno-Traver je tento rok opravdu tragický a je bez formy, zlomit se to musí, ale teď není ten správný soupeř.
Giraldo je dost kvalitním antukářem, určitě bude ještě výše dost ho sleduji. Navíc hráči spolu hráli již 3x a 3x zvítězil Santiago Giraldo, z toho dvakrát tento rok! Bylo to sice na tvrdém, ale věřím že ho Giraldo převálcuje, vše mu hraje do karet.
Můj tip:
Giraldo-Gimeno-Traver
1
1.27

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28