Miami: Del Potro-Fish

<<

Kuba8

Příspěvek pon 28. bře 2011 17:48:37

Miami: Del Potro-Fish

Domácí Fish bude hrát proti bývalé světové 4. JMD Potrovi.

29.03 17:00

Obrázek Juan Martin Del Potro Obrázek vs. Obrázek Mardy Fish Obrázek

Žebříček trošku klame když Fish je na skvělém 15. místě a můj Argentický oblíbenec až 51. to si myslím že je pouze otázkou času kdy se Del Potro dostane před svého amerického soupeře.

Obrázek

O Del Potrovi už nemá moc cenu psát, psal bych to pořád a pořád dokola, během minulých dní nebo týdnů jsem sem dával hodně analýz s formou jakou má Del Potro a tomohle se už nebudu rozepisovat jen pro připomenutí s posledních 22 zápasů prohrál jen 3! a to se světovou jedničkou Rafaelem Nadalem, světovou devítkou Verdascem a světovou osmičkou Roddickem. Myslím si, že tahle statistika hovoří za vše. Včera sem doporučoval tip na DelPa proti světové čtyřce Soderlingovi, DelPo mě nezklamal se Soderlingem zametl 6-3 6-2 a nastřílel 12 es. Formu má skvělou, návrat do TOP10 je pouze otázkou času.

Mardy Fish je na domácí půdě. 6-4 6-3 porazil slabšího Bennettaua. Včera si trošku překvapivě poradil s Gasquetem který předvedl špatný výkon. Na minulém turnaji v Indian Wells prohrál hned svůj první zápas když podlehl s Raonicem který teď nemá átu optimální formu kterou měl před týdny. Forma Fishe není špatná, ale ani nijak výborná.

Forma Del Potra je skvělá, a chce teď vyhrávat každý zápas. Před pár týdny Del Potro v Americe porazil Fishe 2-0 (6-1 7-5). V Poslední době je forma opravdu znamenitá. Del Potro zase vyhraje :) %%-

Můj tip:

Del Potro-Fish
1
1.25 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Vari