sparta Praha - Liberec

<<

Steve

Příspěvek pon 22. říj 2012 23:46:17

sparta Praha - Liberec

23.10.2012 18:30

TIP: Under 5.5 gólu @1.90 Obrázek

Pro tento tip mám dva zásadní důvody:

1) Málokdo čekal, že sparta s Libercem se budou touto dobou nacházet na posledních 2 příčkách, avšak neočekávané se stalo skutečností. Oba týmy tedy zůstávají za očekáváním a v tomto zápase jde opravdu o hodně, tzv. "zápas o 6 bodů". Z tohoto důvodu je jisté, že oba týmy nastoupí ze zajištěné obrany a nikdo nebude chtít udělat chybu.

2) S vysokou pravděpodobností by na obou stranách měli chytat kvalitní brankáři z NHL. Na straně Liberce Pavelec a na straně sparty Neuvirth. Očekávám, že oba svůj tým podrží a za svá záda toho příliš nepustí.

Důvěra: 8/10

%%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%-
Naposledy upravil Steve dne úte 23. říj 2012 11:18:41, celkově upraveno 1
<<

lukas8

Příspěvek úte 23. říj 2012 8:15:17

Re: sparta Praha - Liberec

(*) (*) (*) (*) ?
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

MaTeJ47

Příspěvek úte 23. říj 2012 8:51:42

L-) 8-}
lukas8 píše:(*) (*) (*) (*) ?
<<

Steve

Příspěvek úte 23. říj 2012 11:23:17

lukas8 píše:(*) (*) (*) (*) ?

mas nejakej problem? :) sice se nejak nepatlam s tim, abych tu pridaval vsemozny obrazky jako nějakej cirkusák, ale narozdil treba od tebe aspon udam nejakej skutecnej a realnej duvod, proc by mel tip vyjit...
<<

radim

Příspěvek úte 23. říj 2012 11:57:41

skutečnej a reálnej důvod???to že oba golmani z nhl mají katastrofální formu si nějak přehlídl ale ne?a nejspíš i to že sparta i liberec mají shodně nejhorší obranu z celé ligy!!..ty nepíšeš reálnej důvod ale tvojí doměnku..navíc to jestli budou chytat tihle golmani není vůbec jasný,v zápesech těhle týmů padá dost golů poslední zápasy...no a jak se snažím sebevíc reálnej důvod nevidím!
ObrázekObrázekObrázek
<<

Steve

Příspěvek úte 23. říj 2012 12:08:00

radim píše:skutečnej a reálnej důvod???to že oba golmani z nhl mají katastrofální formu si nějak přehlídl ale ne?a nejspíš i to že sparta i liberec mají shodně nejhorší obranu z celé ligy!!..ty nepíšeš reálnej důvod ale tvojí doměnku..navíc to jestli budou chytat tihle golmani není vůbec jasný,v zápesech těhle týmů padá dost golů poslední zápasy...no a jak se snažím sebevíc reálnej důvod nevidím!

První věc, kterou bych ti rád napsal, kamaráde.. Kdybych já měl něco napsat ke každé tvojí analýze, tak bys nevěděl která bije. Protože jseš podle mýho jen tabulkový tipér, který vsadí kurz nad 2 jednou do roka o Vánocích a tvé tipy jsou vždy jen na tabulkově nejlepší týmy proti slabším ;) .

Moje reakce na tvojí kritiku je taková, že i když díky chybám v obránách dostávají Neuvirth i Pavelec dost gólů, tak jsou kvalitativně pořád jinde než extraligoví brankáři. Na formu nehraju ;) . A jak jsem psal, tak na 99% předpokládám (dle tvého názoru se domnívám), že se bude hrát velice opatrně, protože je to pro oba týmy mimořádně důležitý zápas.
<<

pepoň

Příspěvek úte 23. říj 2012 16:35:39

radim píše:skutečnej a reálnej důvod???to že oba golmani z nhl mají katastrofální formu si nějak přehlídl ale ne?a nejspíš i to že sparta i liberec mají shodně nejhorší obranu z celé ligy!!..ty nepíšeš reálnej důvod ale tvojí doměnku..navíc to jestli budou chytat tihle golmani není vůbec jasný,v zápesech těhle týmů padá dost golů poslední zápasy...no a jak se snažím sebevíc reálnej důvod nevidím!

To nieje reálny dôvod? To, že ide o najhoršiu obranu neznamená, že bude padať veľa gólov. Oba tímy musia bojovať tak prečo by nemali brániť? A keď budú zodpovedne brániť tak o ostatné sa Pavelec s Neuwirthom postarajú. Jeho dôvod je dosť presvedčiví a v žiadnom prípade nieje nereálny len preto lebo tebe sa to neľúbi :D
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
<<

Steve

Příspěvek úte 23. říj 2012 17:08:08

pepoň píše:

To nieje reálny dôvod? To, že ide o najhoršiu obranu neznamená, že bude padať veľa gólov. Oba tímy musia bojovať tak prečo by nemali brániť? A keď budú zodpovedne brániť tak o ostatné sa Pavelec s Neuwirthom postarajú. Jeho dôvod je dosť presvedčiví a v žiadnom prípade nieje nereálny len preto lebo tebe sa to neľúbi :D

přesně tak, díky za podporu :-bd
<<

pepoň

Příspěvek úte 23. říj 2012 19:59:45

Steve píše:
pepoň píše:

přesně tak, díky za podporu :-bd

ja zas dakujem za vyhraté peniaze
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
<<

Steve

Příspěvek úte 23. říj 2012 20:05:54

Steve píše:23.10.2012 18:30

1) Málokdo čekal, že sparta s Libercem se budou touto dobou nacházet na posledních 2 příčkách, avšak neočekávané se stalo skutečností. Oba týmy tedy zůstávají za očekáváním a v tomto zápase jde opravdu o hodně, tzv. "zápas o 6 bodů". Z tohoto důvodu je jisté, že oba týmy nastoupí ze zajištěné obrany a nikdo nebude chtít udělat chybu.

2) S vysokou pravděpodobností by na obou stranách měli chytat kvalitní brankáři z NHL. Na straně Liberce Pavelec a na straně sparty Neuvirth. Očekávám, že oba svůj tým podrží a za svá záda toho příliš nepustí.

OK
<<

Steve

Příspěvek úte 23. říj 2012 20:07:39

Steve píše:
Steve píše:23.10.2012 18:30

OK

Výsledek 3:1 pro spartu (Liberec měl v poslední minutě dva vyloučené a i přesto se pokusil o hru 4 proti 5 bez golmana, což samozřejmě skončilo fiaskem a dostali ještě jeden gól do prázdné)
<<

radim

Příspěvek úte 23. říj 2012 22:15:06

tabulkovej tiper =)) =)) a kurz 2 jednou za rok? =)) no hele já nemám jako ty big play za 150kč takže nemusím na tiketu dělat kurz 10 :D .. a jinak pokud mi napíšeš ke každý analýze budu rád za to že tu bude názor,koukám že je problém když někdo má jinej názor..tak šup honem nadávat a urážet :ympray:
ObrázekObrázekObrázek
<<

Milan61

Příspěvek úte 23. říj 2012 22:17:28

radim píše:tabulkovej tiper =)) =)) a kurz 2 jednou za rok? =)) no hele já nemám jako ty big play za 150kč takže nemusím na tiketu dělat kurz 10 :D .. a jinak pokud mi napíšeš ke každý analýze budu rád za to že tu bude názor,koukám že je problém když někdo má jinej názor..tak šup honem nadávat a urážet :ympray:

=)) =)) =))
<<

Milan61

Příspěvek úte 23. říj 2012 22:22:15

ale chlapci no tak...měli by ste si spíš pomáhat a radit než se podrejvat a urážet -8)
<<

radim

Příspěvek úte 23. říj 2012 22:23:49

Milan61 píše:ale chlapci no tak...měli by ste si spíš pomáhat a radit než se podrejvat a urážet -8)

přesně tak,ale to tady jaksi nejde asi...
ObrázekObrázekObrázek
<<

Steve

Příspěvek úte 23. říj 2012 22:24:28

radim píše:tabulkovej tiper =)) =)) a kurz 2 jednou za rok? =)) no hele já nemám jako ty big play za 150kč takže nemusím na tiketu dělat kurz 10 :D .. a jinak pokud mi napíšeš ke každý analýze budu rád za to že tu bude názor,koukám že je problém když někdo má jinej názor..tak šup honem nadávat a urážet :ympray:

Kurz 2 asi jednou za rok no, myslim obecne 1 zapas. Obvykle si sestavujes nejaky akovky s kurzama 1.2 =)) .Jestli si myslíš, že mám big play za 150 KČ, tak jseš na velkym omylu... Ty hodnoty jsou úplně mimo realitu ;).
Doufám, že sis tady ten over zahrál, když si proti němu tak vehementně protestoval, ;) . Nepotřebuju ti psát k analýzám, stačí mi, že si myslim svý a zbytečně nehejtuju (neflejmuju, newhinuju) a nevytvářim spory jako ty ;) .
<<

radim

Příspěvek úte 23. říj 2012 22:31:15

a proč bych měl mít nutně něco přes dva,když není složím si dva..nevím jaký máš hodnoty,měl si v topicu big play 150kč tak beru podle toho..a ne nehrál sem to,hrál sem svoje kurzy 1,01 :)) ..klidně mi k analýzám piš,rád přijmu jinej názor od tebe,mám se ještě co učit ^:)^ ..a jestli sis nevšiml spor tam na začátku byl o něco jinýho ne?já ti psal k zápasu a ne ke hvězdám
ObrázekObrázekObrázek
<<

Steve

Příspěvek úte 23. říj 2012 23:04:30

radim píše:a proč bych měl mít nutně něco přes dva,když není složím si dva..nevím jaký máš hodnoty,měl si v topicu big play 150kč tak beru podle toho..a ne nehrál sem to,hrál sem svoje kurzy 1,01 :)) ..klidně mi k analýzám piš,rád přijmu jinej názor od tebe,mám se ještě co učit ^:)^ ..a jestli sis nevšiml spor tam na začátku byl o něco jinýho ne?já ti psal k zápasu a ne ke hvězdám

V topicu mám napsané, že jsou to jen virtuální hodnoty a ne skutečnost.
Na hvězdách mi nezáleží, kdyby jo, tak to nějak hezky graficky ztvárním apod., jen jsem se chtěl podělit s tipem, kterému jsem věřil.
<<

radim

Příspěvek úte 23. říj 2012 23:08:46

Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

Zpět na Hokej