Montreal-Ottawa 00:30

<<

nio313

Příspěvek pát 23. bře 2012 19:37:07

Montreal-Ottawa 00:30

Obrázek 4-4-2 Ottawa vs Montreal 4-3-3 Obrázek 00:30

Tak predsa som si niečo len našiel. Dnes však skúsim opatrnejšiu stávku. Po dlhom prezeraní dnešnej ponuky NHL som si teda vybral zápas Montreal Canadians vs Ottawa Senators.

Jedná sa o šieste a posledné stretnutie medzi týmito dvoma tímami severovýchodnej divízie v tejto sezóne. Ottawa si aj napriek strate štyroch stretnutí s piatich dokázala udržať siedmu priečku východnej konferencie s 84 bodmi a štvorbodovým náskokom pred svojim rivalom z divízie Buffalom ktoré stráca 4 body. Posledné Ottawské prehry prišli práve na domácom ľade nad Toronto Maple Leafs 1:3 a New Jersey 0:1. Aj napriek týmto porážkam je Ottawa len krôčik od potvrdenia účasti v play off v tomto ročníku NHL. Jednou z dobrých správ je že do zápasov sa vracia jednotka Craig Anderson ktorý celý minulý mesiac vynechal pre zranenie prsta. Ben Bishop tak splnil čo sa od neho očakávalo. A dnes prenechá priestor medzi tromi žrďami Andersonovi.

Čo sa týka Montrealu , musím uznať že sa mi nejakú dobu celkom páčili. Boly zápasy keď sa im fakt darilo a bolo radosť sa na nich pozerať. Situácia je žiaľ taká že Montreál si v play off nezahrá prvý krát od roku 2007. Snaha tam je ale keď sa nedarí tak sa nedarí. Posledné stretnutie som dokonca odpozeral aj napriek mnoho streleckým pokusom sa Montreálu nepodarilo skórovať a ich herný prejav takpovediac nič moc v Buffale podľahli 3:0. Aj keď ja osobne štatistiky neuprednostňujem v tomto zápase jednu len predsa použijem. Ak by sa dnes naozaj len nerozhodlo v riadnej hracej dobe tak sa budem prikláňať na stranu Ottavi. Montreal je doma 3-9 po predĺženiach. Ottawa ide 50 na 50. 10 -10. Takže ak by to dnes len predsa došlo k predĺženiu bude to mať Montreal naozaj ťažké.

Obrázek

Zranenia : Jesse Winchester (otras mozgu) ,Peter Regina (rameno) Ottawa Jason Spezza vynechal utorňajší zápas s príznakmi chrípky ale je pravdepodobné že si zahrá už dnes večer. Pre Montreal : Brian Gionta (biceps), Raphael Diaz ,Mathieu Darche a Travis Moen (horná časť tela) Scott Gomez (otras mozgu) a Tomáš Kaberle (horná časť tela).

Preto ja dnes zvolím istejší tip o to neprehra hostí v normálnej hracej dobe a víťaz zápasu Ottava.

Ottawa 02 @1.41 Obrázek
Ottawa vítaz @1.70 Obrázek

%%- :-ss
<<

nio313

Příspěvek sob 24. bře 2012 10:21:09

Re: Montreal-Ottawa 00:30

No Montreal si tie porážky dnes v noci vybral, deklasovačka Ottawi 5:1 KO 1 z bránky vyhnaná za 5 minút. Bishop asi pravdepodobne zas na nejakú dobu brankárska jednička. Výsledky z noci teda nič moč.

7 tipov v rade KO je čas na pauzu aspoň na niekolko kol.

Zpět na Hokej