NHL: Carolina Hurricanes - San Jose Sharks
14-0-15
-0,31
18. 02. 2012 o 01:00 nášho času
Veľkú šancu vidím v tomto zápase. Veľká hra pre mňa dnes. Asi zápas dňa.
San Jose (31-17-7) vyhrali v posledných šiestich zápasoch dvakrát. Včera som na nich dával. Najprv som chcel dať Tampu Bay, no po ešte jednom zvážení som sa rozhodol pre San Jose. Zlá voľba? Nemyslím si. Zápas som síce stratil, no San Jose bolo raz tak dobré ako Tampa. Prehrali 6:5 po predĺžení. San Jose vystrelili na Rolosona 50 striel. Presne o 25 viac ako Tampa na Niemiho. Proste im chýbalo kúsok šťastia. San Jose začalo v St. Louis desať zápasovú sériu na cestách. Zatiaľ odohrali tri. V St. Louis dostali 3:0, vo Washingtone vyhrali 3:5 a posledný zápas v Tampe Bay prehrali 6:5 po nájazdoch, no boli lepším tímom ako som spomínal. Sharks majú dobrú ofenzívu. V posledných ôsmich zápasoch nastrielali 32 gólov. Ich ofenzíva je deviata najlepšia v lige. Veľmi sa mi páči táto štatistika. Sharks sú najviac strieľajúcim tímom v lige. Priemerne majú až 34,76 striel na zápas. Majú štvrté najlepšie presilovky, priemerne dávajú 0,73 gólu na presilovku. Niemi by mal nastúpiť. Niemi je od začiatku sezóny 23-13-6 s priemerom 2,42 GAA a 91,42%SV so štyrmi shutoutmi.
Carolina (21-25-11) sú teraz celkom dobrí. V posledných šiestich zápasoch vyhrali trikrát. Vyhrali v Montreali 3:5, doma s Los Angeles 2:1 a v Bostone 0:3. Posledný zápas hrali v pondelok. Dosť času na regeneráciu. Ward chytal v 50 zápasoch. V 50 z 57 celkovo. To je veľmi veľa. Carolina majú ešte ďalších troch brankárov. Boucher chytal sedem zápasov, Murphy chytal dva zápasy a Peters chytal tiež dva zápasy. Ani jeden z nich nevyhrali ani len jeden zápas. Boucher má priemer 3,27 GAA a Peters má priemer až 4,58 GAA. Dnes bude chytať Peteres. Peters je 0-2-0 s priemerom 4,58 GAA a 89,77%SV. Proti San Jose nastúpi dnes prvýkrát. V tejto sezóne chytal len dvakrát a to v Nashville, kde dostal päť gólov z 36 striel a v Pittsburghu, kde dostal štyri góly z 52 striel. Naposledy chytal 8. januára. Boucher, Pitkanen, Ward a Ruutu budú chýbať. Ich najlepší strelec – Ruutu, ktorý dal 17 gólov, bude dnes mimo. Nebude chytať Ward. Veľmi ťažký zápas pre Carolinu bude dnes. Carolina majú tretiu najhoršiu defenzívu v lige. Priemerne dostávajú 3,07 gólu na zápas. V oslabeniach sú na 20. mieste v tejto štatistike. Dostávajú priemerne 0,67 gólu v oslabeniach. Ďalej priemerne na nich súper vystrelí 31,96 striel na zápas, čo ich stavia na druhé najhoršie miesto v tejto štatistike. Carolina sú vonku 7-13-8 so skóre 72:94.
Trends:
Sharks sú 62-25 v posledných 87 zápasoch po 0 dní odpočinku.
Sharks sú 40-17 v posledných 57 zápasoch, keď strelili 5 a viac gólov v minulom zápase.
Carolina sú 1-4 v posledných 5 zápasoch po 3 a viac dňoch odpočinku.
Carolina sú 5-11 v posledných 16 zápasoch, keď ich súper strelil 5 a viac gólov v predchádzajúcej hre.
Domáci tím je 7-3 v posledných 10 zápasoch medzi Carolinou a San Jose.
Veľmi sa mi páči tento tip. San Jose priemerne strieľajú veľmi veľa. Naopak Carolina veľmi veľa striel púšťa. Carolina sú bez Warda o veľa slabším tímom, ďalej najlepší strelec – Ruutu je mimo. San Jose majú veľmi dobrú ofenzívu. Naopak Carolina majú zlú defenzívu a dnes bude v bránke ešte navyše aj Peters. Zlý brankár, ktorý stojí prvý raz proti Sharks. Carolina nie sú dobrí na cestách. Trendy hovoria jasne pre Sharks. Veľmi sa mi páči trend Sharks po 0 dňoch odpočinku. Posledný zápas v Caroline vyhrali Sharks 1:5.
Zoberte Sharks -1,5. Ďakujem a veľa šťastia!
Picks: San Jose -1,5
Odds: 3.09
Stake: 3/5
Bookmaker:
-0,31

18. 02. 2012 o 01:00 nášho času
Veľkú šancu vidím v tomto zápase. Veľká hra pre mňa dnes. Asi zápas dňa.

Trends:
Sharks sú 62-25 v posledných 87 zápasoch po 0 dní odpočinku.
Sharks sú 40-17 v posledných 57 zápasoch, keď strelili 5 a viac gólov v minulom zápase.
Carolina sú 1-4 v posledných 5 zápasoch po 3 a viac dňoch odpočinku.
Carolina sú 5-11 v posledných 16 zápasoch, keď ich súper strelil 5 a viac gólov v predchádzajúcej hre.
Domáci tím je 7-3 v posledných 10 zápasoch medzi Carolinou a San Jose.
Veľmi sa mi páči tento tip. San Jose priemerne strieľajú veľmi veľa. Naopak Carolina veľmi veľa striel púšťa. Carolina sú bez Warda o veľa slabším tímom, ďalej najlepší strelec – Ruutu je mimo. San Jose majú veľmi dobrú ofenzívu. Naopak Carolina majú zlú defenzívu a dnes bude v bránke ešte navyše aj Peters. Zlý brankár, ktorý stojí prvý raz proti Sharks. Carolina nie sú dobrí na cestách. Trendy hovoria jasne pre Sharks. Veľmi sa mi páči trend Sharks po 0 dňoch odpočinku. Posledný zápas v Caroline vyhrali Sharks 1:5.
Zoberte Sharks -1,5. Ďakujem a veľa šťastia!
Picks: San Jose -1,5
Odds: 3.09
Stake: 3/5
Bookmaker: