Saipa-Jokerit
2-2 remíza kurz 3,50
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Saipa-Jokerit
• Stránka 1 z 1
Saipa-Jokerit
TIP: OK
2-2 remíza kurz 3,50 Naposledy upravil QuikSilver dne čtv 02. úno 2012 19:40:28, celkově upraveno 3
Re: Saipa-Jokerit
tabulka opravdu k něčemu - velmi přehledá hyndasi
vyloženě přehledná tabulka..
výsledku 1:4 říkáš debakl??..a proč zmiňuješ jen poslední zápas Saipy? oni totiž mají Pp-V-Pp-V-Pp-V-V a to ty prohry jsou naposled právě na ledě velice rozjetého JYPu na ledě IFK Helsinki a na ledě Hämennliny vše venku a jen velice těsně se silnýmy soupeři,doma porazili Hämmenlinu dvakrát TPS a Lahti..ne není zrovna špatná forma Naposledy upravil radim dne stř 01. úno 2012 21:38:24, celkově upraveno 2
![]() ![]() ![]() Re: Saipa-Jokerit
Radime uklidni se jinak to sem vložit nejde ten link!!! A tu analýzu jsem napsal protože Jokeritu věřím na 100% že vyhraje, mají velmi kvalitní tým z velmi dobrým brankářem. Hodně moc si mi libí kurz 2,00 který se prostě musí využít a kurz bude klesat.
![]() Re: Saipa-Jokerit
kurz bude klesat,proč?protože ty na ně vsadíš ne?
![]() jinak věřit tomu samozdřejmě můžeš,já tomu rozhodně tak nevěřím a proto sem ti to tam dopsal věřím na 100%??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Saipa-Jokerit
Radime nevíš nic nemáš o tom žádný info nic tak radši drž pusu a šoupej nohama. Mám velmi dobrý informace k tomuto zápasu a vsadím ještě na Jokerit v hcp 0:1 jen abys veděl.
neříkám že to nevyjde ale důvod mám dobré info to je krutá komedie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Saipa-Jokerit
Ty ses vážně hlupák tím jako chceš říct že v první finské lize nejsou podvody
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Saipa-Jokerit
podvody jsou všude...a ty mi tvrdíš že víš že tenhle zápas je prodanej na dvojku jo??
Radime nedávám jsem analýzy na krásu ani je dělat vůbec neumím ale duležitý je jestli je analýza OK nebo KO to je pro mě duležítý ! Nemám informace přímo z kabiny nebo Finska ale něco málo jsem se dozvědel proto dávám Jokerit. Tímto ukončuju naší konverzaci (hádat se nebudu) !
prej hádat se nebudu a hned píšeš něco do mojí analýzy
vůbec nevím na co narážíš, tím jako chceš říct že tohle jsem celí někde skopíroval ?
nezkopíroval,dřív si stím myslím měl problém..no uvidíme jak to zejtra všechno zaklape..netvrdím že to nevyjde,ale 100%?..já osobně bych dal jokeritu tak 40% důvěry
Toto je zapas o držku, a to vyslovene...muze dopadnout jakkoliv...Jeden dlouholety sázkař říkal "Čím víc se blíží konec základní části, tím líp Saipa každý rok hraje".
Pro mě je Finská liga nehratelná,tam může každej zápas skončit naprosto jakkoliv,takže to vynechávám
od finskej ligy ruky preč !!! to radsej nehrat ! to mate to iste jakeby ste vsadili vcera na Galatasaray
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Saipa-Jokerit
ten kurz nějak zůstal stejnej,hm to je divný já myslel že to máš podchycený a je to na 100%,viděl jsi statistiku zápasu?Saipa Jokerit přestřílela skoro o deset střel ![]() nechci to zesměšnovat,prostě to nevyšlo,to je normál,ale prostě tvrdit že je to na 100% a že máš tuty info že bude dva je úplná blbost!pro příště ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Saipa-Jokerit
No ja nevim, jak Vám, ale mi muj tip na tento zapas vysel na 100%
co to je????????to si děláš ne? ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Saipa-Jokerit
Škoda, že neni i "ohodnotit prispevek
![]() Navic bychg chtel videt, kde byl kurz 3,5, ja to hral za 4,15 Re: Saipa-Jokerit
tak ti si aký chudák a hlupák ,aby si si menil pôvodný tip po tom čo nevyšiel pričom v príspevkoch píšeš o tom,že dávaš Jokerit.. si PAN !!
![]() ![]()
co sa tu deje preboha? vsadím sa ze on na tento zapas stavil aj svoj dom na to jaky si bol istý ze mu to vyjde na 100 %
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1