Příspěvek pát 27. led 2012 17:04:02

Karlovy Vary - Kladno:

27.1.2012 18:00
Zápas 43. kola ELH
Karlovy Vary Obrázek VS Kladno Obrázek

Karlovy Vary: Vary se v poslední době zvedli a budou se snažit ještě probojovat do PO, i když jejich šance nejsou velké. V posledních dvou zápasech dokázali vyhrát, a to na svém ledě proti Slavii (4:3PP) a pak porazili venku Pardubice (3:2). Na vlastní oči jsem měl možnost zhlédnout utkání mezi Varama a Slavií a Vary byli na hřišti lepší tým. Hráli útočný a pohledný hokej. Rozchytal se i zkušený golman Dušan Salfický, který skvělými zákroky svůj tým podržel. Z útočníku se mi nejvíce líbil Lukáš Pech a Martin Zaťovič.
Předpokládaná sestava: Salfický - Gründling, Gřegořek, Gulaši, Lučka, Mocek, Parýzek, Prošek, Rohan - Dej, Košťál, Kotrla, Kuběna, Kumstát, Mikeska, Pech, Skladaný, Skuhravý, Sýkora, Zaťovič, Zucker

Kladno: Kladno je zatím na 9. příčce tabulky, takže se o PO bude muset ještě prát. V posledních dvou zápasech porazili Zlín (3:2) a prohráli s Kometou (1:0). Venku Kladno dokázalo vyhrát naposledy 12.12 nad Vítkovicemi ( 3:2). Kladno táhnou hlavně zkušení hráči jako Patera, Kalla apod.. V bráně má Kladno jistotu Jana Cháberu
Předpokládaná sestava: Chábera - Posmyk, J. Drtina, Kameš, Lepine, L. Procházka, David Růžička, Pavlů - Bicek, Patera, Kuchler - Hovorka, Knotek, Kalla - Valský, Lukáč, M. Látal - Eberle, Dragoun, Hluchý.
Chybět budou: Toman, Piskáček

Za zmínku stojí, že v předešlích třech zápasech vždy dokázal zvítězit domácí tým.

Já osobně budu volit typy:
Karlovy Vary @ 2.00 ( 7/10 )
Martin Zaťovič @ 3.70 ( 7/10)
Lukáš Pech @ 3.10 ( 5/10)