Extraliga SR - 35.kolo

Všetky zápasy sa odohrajú 30.12.2012 .
HC Košice

V tomto zápase hrá jasný favorit (Košice) proti jasnému outsiderovi (Martin) . Košice si v minulom kole poradili na lade Banskej Bystrice s domácimi až po samostatných nájazdoch po víťazstve 2:1 si tak pripísali do tabuľky 2 body a to ich zaraduje na 3 priečku s počtom 64 bodov avšak na chrbát im dýcha s rovnakým počtom bodov Poprad .
Martin sa v tejto dobe vyslovene trápi s 37 bodmi sú na 9 priečke. Martin nevyhral už 10 zápasov, posledný plný počtový zisk si Martinčania pripísali 22.11.2011 na domácom lade proti Slovanu (3:2) . V minulom kole si Martin pripísal aspoň bod keď zápas so Žilinou dotiahol do predĺženia v ktorom však prehral (3:4).
V tomto zápase očakávam výhru Košíc, ktorá bude podla mňa viac ako len jedno gólová .
Tipy : Výhra Košíc v handicape 0:1, - 1,45 , Strelec : Michel Miklík - 2,70
HK Poprad

Poprad sa nachádza na 4.priečke len o skóre za svojim východným rivalom Košicami. Poprad v minulom kole hral na lade Nitry kde po prvej tretine prehrával už 2:0, ale Poprad dokázal toto nepriaznivé skóre otočiť a nakoniec zvíťazil 2:4 .
Banská Bystrica je na 8. mieste v tabuľke s 38 bodmi o bod pred Martinom ktorý má bodov 37. Bystrica v minulom kole prehrala doma s Košicami 1:2 po samostatných nájazdoch a tak si pripísala aspoň bod.
V tomto zápase ja favorit domáci Poprad a ja verím že Poprad dotiahne zápas do víťazného konca vrátane predĺženia / samostatných nájazdov .
Tipy : Víťaz zápasu Poprad - 1,47 , Strelec : Arné Kroták - 2,90
HKM Zvolen

Zvolen je na 5. mieste so ziskom 54 bodov. Zvolen v minulom kole utržil vysokú prehru so svojim ligovým susedom Trenčínom 5:0 . Nitra je v tabuľke predposledná s 27.bodmi . V minulom kole mala Nitra dobre rozohraný zápas, pretože po prvej tretine vyhrávala na domácom lade proti Popradu 2:0 avšak v druhej a tretej tretine sa už gólovo presadzovali len hostia a tak Nitra prehrala 2:4. V tomto zápase by som viac veril Zvolenu, keďže Nitre to túto sezónu vôbec nejde .
Tipy : Výhra Zvolena- 1,45 , Strelec : Marek Slovák - 3,00
MŠHK Žilina

Žilina je na 7.mieste zo ziskom 45 bodov. V minulom kole Žilina zdolala Martin na jeho lade 4:3 ale až po predĺžení takže získala 2 cenné body . Skalica si užíva na prvom mieste Extraligy so 73.bodmi . V minulom kole sa hral šláger práve v Skalici kde domáci privítali Slovan mal to byť vyrovnaný hokej keďže sa jednalo o momentálne dva najlepšie postavené tímy v tabuľke ale na počudovanie všetkých Skalica doslova sfúkla Slovan a vyhrala neuveriteľným pomerom 10:0 ! Favorit je teda je teda jasný a je to hosťujúca Skalica ktorá podla mňa tento zápas vyhrá .
Tipy : Výhra Skalice - 1,90 (sólovka) , Strelec : Žigmund Pálffy - 2,40
HC Slovan Bratislava

Slovan po drvivej prehre so Skalicou je na druhom mieste tabuľky so 70. bodmi a stratou 3 body na lídra (Skalica) .
Trenčín v minulom kole nadelil na domácom lade Zvolenu 5 gólov a ani jeden neinkasoval a pripísal si tak cenné víťazstvo 5:0 so svojím ligovým susedom na ktorého stráca 3 body . Trenčín je momentálne na 6 pozícií s 51 bodmi na konte . V tomto zápase podla môjho názoru nepadne veľa gólov a očakávam že to bude vyrovnaný duel aj keď po minulom fiasku Slovana je možné čokoľvek.
Tipy : Under 5,5 - 1,75 , Strelec : Roman Kukumberg - 2,80
Vela šťastia ak niečo skúsite spolu so mnou !