Lev Poprad - CSKA Moskva

<<

MaTeJ47

Příspěvek ned 25. pro 2011 20:56:01

Lev Poprad - CSKA Moskva

LEV POPRAD - CSKA MOSKVA

26.12 o 17:00

Popradčania majú na konte 36 bodov sú na 9.mieste v Západnej konferencii. Na ôsme CSKA strácajú osem bodov a v tomto zápase môžu náskok armádneho celku zmenšiť. Nováčik z Popradu si v premiérovej sezone nevedie vôbec zle hlavne hráči v poli pôsobia ako keby KHL hrali už niekoľko sezon. Avšak na poste brankárskom to poriadne škrípe. Jednotka tímu Duba (89.3%) totiž dostáva mnoho zbytočných golov a nechytí "nič naviac". Náhradný golman Laco (91.9%) už odchytal 12 zápasov a pôsobil omnoho istejšie. Bodovo je na tom momentálne najlepšie Netík (12+9), Nedorost (12+10) či Bartečko (12+7). Lev nehrá zle čo potvrdil aj na Štedrý deň ked doma prehral s Mytišči 4-5pp avšak dovolím si tvrdiť,že kebyže v bráne nestojí Duba Poprad vyhrá. Pred týmto duelom Lev prehral s Petrohradom 2-3, s Rigou 1-2 a zdolal Sp.Moskva 2-3sn. Do zápasu s CSKA nezasiahnu zranení Nagy, Chabada a Pilar.

Moskovský celok je na 8.priečke v Západnej konferencii ked má 44 bodov. Mužstvo hralo od začiatku sezony veľmi dobre a pritom nemá v kádri nejakú väčšiu hviezdu. CSKA však neprospela posledná reprezentačná prestávka. Mužstvu sa vôbec nedarí a prehráva zápas čo zápas. Moskovčanom navyše nechýba ani nikto zranení. Medzi opory mužstva patria reprezentanti Širokov (12+23) a Zubov (8+12) či skúsený borci ako Jašin (6+8) a Persson (3+11). Brankárom č.1 je Staňa (92.9%) a chrbát mu kryje Gaidučenko (91.2%). Ako som už písal CSKA prehráva všetko čo príde a konkrétne naposledny nestačil na Omsk 3-2, Mytišči 3-2sn, Petrohrad 2-5 a Mytišči 2-4. Otázny je len štart Staňu.

Oba celky sa už dvakrát stretli a CSKA oba domáce zápasy vyhrali. Najprv 3-2 a potom vysoko 6-1. Teraz pricestujú na Slovensko vo veľmi nelichotivej pozícii a myslím,že ak Lev zopakuje výkon zo zápasu s Mytišči CSKA zdolajú. Dá sa očakávať že po skvelom výkone s Atlantom (bolo vypredané) diváci sa prídu pozrieť aj moskovský celok a budú hnať svojich k výhre.
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/atmosferu-v-poprade-zavidia-palcov-levom-palcov-aj-superi/37107

Obrázek

Neprehra Popradu @ 1,46 Obrázek

VZ Poprad @ 1,8 Obrázek
<<

radim

Příspěvek ned 25. pro 2011 21:22:55

Re: Lev Poprad - CSKA Moskva

Duba byl vždy velice kvalitní golman,myslíš že je to sním až tak zlé letos?já totiž někde četl že drží obranu na nohách,žádnej jejich zápas sem neviděl tak nevím...a k tý atmosféře,na to poslůední utkání se prodávalo že kdo si koupil dva lístky dostal další dva zdarma :-) myslím dobrá nabídka,jestli takovou akci budou mít zas popřemejšlel bych o výletu :-)
ObrázekObrázekObrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek ned 25. pro 2011 21:29:27

ja by som si to nedovolil tvrdiť kebyže som žiadny zápas nevidel. videl som nejaké zápasy Leva a Duba toho moc nepredviedol.. :-??
radim píše:Duba byl vždy velice kvalitní golman,myslíš že je to sním až tak zlé letos?já totiž někde četl že drží obranu na nohách,žádnej jejich zápas sem neviděl tak nevím...a k tý atmosféře,na to poslůední utkání se prodávalo že kdo si koupil dva lístky dostal další dva zdarma :-) myslím dobrá nabídka,jestli takovou akci budou mít zas popřemejšlel bych o výletu :-)
<<

airman2655

Příspěvek pon 26. pro 2011 10:52:29

Ja som videl takmer každý zápas, niekoľko domácich aj na živo a Duba občas vytiahne skvelý zákrok za ktorý si zaslúži aj skandovanie tribún ale celkovo na mňa pôsobí dosť neisto, dosť gólov sa dá pripísať jeho chybám, keď je v bránke Duba tak to môže skončiť hocijako, keď chytá on tak sa radšej tipom na Lev vyhýbam. Možno kvôli jeho výkonom ako na hojdačke ho nemám moc v láske aj keď štatisticky tie čísla nie sú až také zlé, predsa len radšej vidím v bránke Laca.
<<

MaTeJ47

Příspěvek pon 26. pro 2011 19:04:58

Lev Poprad 3-1 CSKA Moskva >>> OK
<<

Ad88amko

Příspěvek pon 26. pro 2011 19:10:54

Dik hral som stebou :)

Zpět na Hokej