Strelci 19.12

Tak jednožnačne by som volil medzi dvoma hráčmi a to su Patric Sharp a Marian Hossa ktorý v tomto období oplývajú veľmi dobrou streleckou formou. P.Sharp za posledných 6 zápasov skóroval 6-krát a 5 krát na gól nahral. 6Z-6G-5A, takže tento hráč určite na Lupen musí ísť... Marian Hossa 6 zápasov skóroval 5-krát a 5 krát na gól nahral. Taktiež ho budem musieť na lupen poslať. Ako čierneho koňa by som volil P.Kane v posledných 6 zápasoch len na góly prihrával skóroval naposledy 12/5 Phoenixu čiže 6 zápasov 1 gól a 6 asistencií. Dnes by sa mohol strelecky presadiť v posledných 4 vzájomných stretnutiach dokázal 3 - krát skórovať a v jednom prípade bol jediným strelcom Chicaga. 08/02/2011 Calgary vs Chicago 3:1.

P.Sharp KO M. Hossa OK P.Kane OK
______________________________________________________________________________________________________

Tu budem zas viac dôverovať hráčom Floridy. Momentálne sa v tíme Florida prebudil Kris Versteeg a v posledných stretnutiach ukázal že naňho nemáme zabúdať. V mesiaci Decemer 6 zápasov 3 góly a 4 asistencie. Ako po ďalšom by som siahol na Stephena Weisse ten na svoj ďalší gól čaká už 5 zápasov v rade. To je jeho zatiaľ najdlhšie čakanie na gól tak prečo nie dnes. 5 zápasov 0G, 2A dnes by to mohol chalanisko zlomiť.

Kris Versteeg KO Stephen Weiss KO
______________________________________________________________________________________________________

Tu som viac menej naočkovaný od Jardu a keď jarda povie Patrik Berglund tak prečo nie. Nejak som to dnes omrkol . Patrik sa v úvode nejak zvlášť nepresaďoval. Za prvý mesiac sezóny nazbieral len 3G a 2A.Mesiac November preňho nebol taktiež nejak produktívny a na konto si pripísal 1G a 2A. Momentálne sa trochu prebral keď v posledných 7 stretnutiach nastrieľal 3G a 1 prihrával. Takže budem zvedavý či sa mu podarí pokoriť bilanciu z prvého mesiaca.

Patrik Berglund OK
Dal som si kombajn a skúsim aj takto :
https://www.chance.cz/tiket-vyhledavani?cislo=3040601443903&kod=133230
https://www.chance.cz/tiket-vyhledavani?cislo=3040601443894&kod=133216 + D.Backes
Tak GL čokolvek dnes vyberete. Nech je to modré alebo zelené