Střelci NHL 3.12
Dnes si zahraji tyto střelce. Hraju to většinou v kombi (většinou 2 ze 4, 3 ze 4 a 4 ze 4) nebo do každé skupiny dva hráče (1 ze 2 a 2 ze 2). Ale není od věci to také hrát jednotlivě do Akovek. Dnes jsem vybral tyto čtyři koně
Patrick Kane

Věk: 23 let Výška: 178 cm Váha: 80 kg
Pozice: Pravé křídlo Hůl: Levá
Draft: 2007, 1. volba Chicago Blackhawks, 1. celkově
Dnes v noci by mělo Chicago vyhrát a pravděpodobné je i vyšší počet branek na kontě domácích. Věřím tomuto mladému hráči, který má zatím v probíhající sezoně bilanci 7 golů +17 asistencí.
Nerad sázím střelce s kursem nižším než 3 a proto jsem se dnes vyhnul Toewsovi s Hossou, kteří se mohou také zapsat na listinu střelců.
Kurs: Patrick Kane vstřelí gol 3,50 (Chance)
Ryan Nugent - Hopkins

Věk: 18 let Výška: 183 cm Váha: 77 kg
Pozice: Centr Hůl: Levá
Draft: 2011, 1. volba Edmonton, 1. celkově
Vítězství Edmontonu proti Blue Jackets je pro mě možná největší jistotou v dnešním výběru zámořské NHL. Domácí by měly soupeře přejet bez větších problémů. Vybral jsem si tohoto mladíka, vybraného teprve v letošním draftu. Je až neuvěřitelné, že si tento příslib kanadského hokeje v odehraných 25 zápasech připsal už 11 branek a 16 asistencí. Dnes si ho v tomto kursu určitě dám. Trefit by se také mohl konečně Aleš Hemský, na kterého je vypsán ještě lepší kurs 3,80. Ale v této sezoně mu to zatím nepadá, tak jsem vybral kanaďana.
Kurs: Ryan Nugent - Hopkins vstřelí gol 3,40 (Chance)
Thomas Vanek

Věk: 27 let Výška: 188 cm Váha: 93 kg
Pozice: Levé křídlo Hůl: Pravá
Draft: 2003, 1. volba Buffalo Sabres, 5. celkově
Výsledek zápas mezi Sabres a Detroitem se dá jen těžko odhadovat a jistě půjde o velkou bitvu. Já věřím, že se domácí prosadí a s tím i tento rakouský reprezentant. Toto se totiž stává skoro již pravidlem. Z 24 bodoval v rovných 27 (12+15).
Kurs: Thomas Vanek vstřelí gol 3 (Chance)
Scott Hartnell

Věk: 29 let Výška: 188 cm Váha: 95 kg
Pozice: Levé křídlo Hůl: Levá
Draft: 2000, 1. volba Nashville Predators, 6. celkově
Dám si také jednoho střelce z hostujících týmů. Bude to Scott Hartnell (9+10), který by měl při absenci Jágra a Van Riemsdyka dostat více prostoru. Věřím letcům, že svoji kůži nedají zadarmo a na ledě Anaheimu něco uhrají a k tomu se Scott se trefí do černého.
Kurs: Svott Hartnell vstřelí gol 3,40 (Chance)
GL
Diskuse vítána

Patrick Kane

Věk: 23 let Výška: 178 cm Váha: 80 kg
Pozice: Pravé křídlo Hůl: Levá
Draft: 2007, 1. volba Chicago Blackhawks, 1. celkově
Dnes v noci by mělo Chicago vyhrát a pravděpodobné je i vyšší počet branek na kontě domácích. Věřím tomuto mladému hráči, který má zatím v probíhající sezoně bilanci 7 golů +17 asistencí.
Nerad sázím střelce s kursem nižším než 3 a proto jsem se dnes vyhnul Toewsovi s Hossou, kteří se mohou také zapsat na listinu střelců.
Kurs: Patrick Kane vstřelí gol 3,50 (Chance)
Ryan Nugent - Hopkins

Věk: 18 let Výška: 183 cm Váha: 77 kg
Pozice: Centr Hůl: Levá
Draft: 2011, 1. volba Edmonton, 1. celkově
Vítězství Edmontonu proti Blue Jackets je pro mě možná největší jistotou v dnešním výběru zámořské NHL. Domácí by měly soupeře přejet bez větších problémů. Vybral jsem si tohoto mladíka, vybraného teprve v letošním draftu. Je až neuvěřitelné, že si tento příslib kanadského hokeje v odehraných 25 zápasech připsal už 11 branek a 16 asistencí. Dnes si ho v tomto kursu určitě dám. Trefit by se také mohl konečně Aleš Hemský, na kterého je vypsán ještě lepší kurs 3,80. Ale v této sezoně mu to zatím nepadá, tak jsem vybral kanaďana.
Kurs: Ryan Nugent - Hopkins vstřelí gol 3,40 (Chance)
Thomas Vanek

Věk: 27 let Výška: 188 cm Váha: 93 kg
Pozice: Levé křídlo Hůl: Pravá
Draft: 2003, 1. volba Buffalo Sabres, 5. celkově
Výsledek zápas mezi Sabres a Detroitem se dá jen těžko odhadovat a jistě půjde o velkou bitvu. Já věřím, že se domácí prosadí a s tím i tento rakouský reprezentant. Toto se totiž stává skoro již pravidlem. Z 24 bodoval v rovných 27 (12+15).
Kurs: Thomas Vanek vstřelí gol 3 (Chance)
Scott Hartnell

Věk: 29 let Výška: 188 cm Váha: 95 kg
Pozice: Levé křídlo Hůl: Levá
Draft: 2000, 1. volba Nashville Predators, 6. celkově
Dám si také jednoho střelce z hostujících týmů. Bude to Scott Hartnell (9+10), který by měl při absenci Jágra a Van Riemsdyka dostat více prostoru. Věřím letcům, že svoji kůži nedají zadarmo a na ledě Anaheimu něco uhrají a k tomu se Scott se trefí do černého.
Kurs: Svott Hartnell vstřelí gol 3,40 (Chance)
GL