Philadelphia - Vancouver

<<

mogmil

Příspěvek stř 12. říj 2011 7:06:39

Philadelphia - Vancouver

NHL
13.10. 2011 1:35

Philadelphia - Vancouver
Domácí celek vstoupil do nového ročníku NHL velice dobře, když v úvodním zápase přehráli držitelel Stenley Cupu 2:1. Ve druhém kole vyhráli na ledě New Jersey 3:0. Mezi největší letní posili v dresu Philadelphie patří ruský brankář Ilja Bryzgalov či Jaromír Jágr. V útok je vedoucím mužem Giroux, který zatím skoroval v obou duelech.
Vancouver byl loni jednoznačně nejlepším týmem základní části, když v ní nazbíral 117 bodů. V play off nakonec podlehli až v samotném finále Bostnu. V úvodu sezony se jim však příliš nevedlo, když v přípravě si připsali 4 prohry a v prvním kole prohráli s Pittsburgem až po samostatných nájezdech. V druhém zápase s Columbusem už bodovali naplno. Během letní přestávky nedošlo v týmu k výrazným přestupům.
Domácí celek dnes čeká velice těžký soupeř. Vancouveru zatím nepředvádí tak suvéréní hru jako loni a tak věřím domácím, že dokáží využít situace a zvítězit.

Tip: výhra Philadelphie 1
Kurz: 2,2 Obrázek

sktuální kurzy:http://www.spojkasport.cz/hokej/zapas-vitez-zapasu/nhl
<<

pacient

Příspěvek stř 12. říj 2011 10:09:46

Re: Philadelphia - Vancouver

No nevím Philadelphia nebude pořád vyhrávat podle mně to bude velmi těžký zápas na to jaký kurz tam dávají a může to skončit i v základní hrací době remizou podle mně se ten zápas neoplatí hrát v NHL je známo že domácí led vůbec nehraje roli lepší si počkám až Philadelphia bude hrát venku kde jsou daleko lepší kurzy než domácí zápasy a jak říká v NHL nehraje roli jestli hraješ doma či venku. Navíc Philadelphia nehrála dost přesvědčivě ty dva poslední zápasy [-x
<<

radim

Příspěvek stř 12. říj 2011 10:54:01

já bych na tohle asi dal -5,5 golů,dost těžkej zápas na nějakej ostrej tip..
ObrázekObrázekObrázek
<<

Beldorek

Příspěvek stř 12. říj 2011 13:31:54

Podle meho hrali Fl. v druhem zapase dost dobre na to aby si zaslouzili tendle kurz , v zapasu s bostonem meli sice spise stesti ,ale proste doma musi vancouver prehrat ... Cili ja davam 1 a jeste jsem si na solo prihodil Giroux da gol za 3,0

Zpět na Hokej