AHL 1.1.2011 Hartford - Providence
Tip - 1 kurs 2,0 u Tipsportu
GL

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
V dnešním utkání se střetnou týmy Atlantické Divize.Domácí vyhráli 3 utkání v řadě a dotáhli se na 2.místo v tabulce(2x porazili 2.tým Portland),hosté jsou poslední.Hartford v posledních dnech získal 2 velké posily - Jason Williams(vítěz SC v dresu Detroitu,kde jěště loni nastupoval,odehrál v NHL 420 utkání se ziskem 220 bodů - 91g+129a) a Todd White(odeslán na farmu z NYR,v NHL 635 utkání,379b - 140g+239a)se dokázali střelecky prosadit hned v jejich prvním zápase hraném v už vzpomínaném Portlandu.V dresu domácích nastupuje i s 18 brankami nejlepší střelec soutěže Jeremy Williams ,který se v posledních 4 utkáních dokázal 3x střelecky prosadit.Letošní 2 vzájemné zápasy se odehrály na půdě Providence a Hartford oba vyhrál při skóre 3:1 a 3:0.I když tým Providence vozí více bodů z venku(z 29 získaných přivezli 19),budu dnes věřit domácím.
Tip - 1 kurs 2,0 u Tipsportu GL ![]() Re: AHL 1.1.2011 Hartford - Providence
Paráda - díky za TIP - ten kurz na čistou jedničku mi připadá dost luxusní - rozhodně vyzkouším
Hodnocení ode mě jako vždy za takovýto příspěvek už samozřejmostí Re: AHL 1.1.2011 Hartford - Providence
Jason Williams nakonec k utkání nenastoupil,ale kolegové se činili - T.White i Jerr.Williams dali ve vítězném zápase po góle.
6:2 OK Re: AHL 1.1.2011 Hartford - Providence
hoodně dobře to vyšlo
Re: AHL 1.1.2011 Hartford - Providence
Skvělý tip, parádní kurz na HCP.
Re: AHL 1.1.2011 Hartford - Providence
Taky jsem opsal a vsadil.Díky
![]()
• Stránka 1 z 1