Rusko-Slovinsko

<<

Kapr

Příspěvek ned 01. kvě 2011 9:36:44

Rusko-Slovinsko

01.05.2011 16:15

Obrázek Rusko-Slovinsko Obrázek

Rusko -Německo 0:2
Slovensko - Slovinsko 3:1

Ruský tým totálně propadl v zahajovacím utkání proti Německu .Hráči se nedokázali prosadit ani při početních výhodách ,měli spoustu šancí ale německé obraně sehrané na výbornou se i díky golmanovy Dennisu Endrasovi podařilo přepsat dějiny na tuto výhru čekalo Německo od roku 1954.
Trenér Bikov opět s kamenou tváří prohlásil že šance jsme měli ,ale když nedáte gol nemůžete vyhrát ,"Hráli lépe než my.
byl to první zápas ted musíme vyhrát ten další.

Slovinský tým vstoupil do turnaje jako autsaider proti domácímu mužstvu a plné aréně domácího publika.Ani tady si nikdo nepřipouštěl že domácí budou mít větší problém porazit mužstvo které nemá ve svých řadách žádné zvučné jména,ale jak to tak bejvá i Slovinci dokázali že hokej umí a domácí tým se probral až když dostal první branku a fanoušci začali pískat .
Brankář Kristan dokázal vzdorovat a přečkal bez úhony i čtyř minutovou přesilovku až ve 36 minutě se konečně prosadil Šatan a slováci vyrovnali ,poté už Slováci přidali další dvě branky a po těžkém boji vyhráli .

Dnešní zápas by mohl opět překvapit co do výsledku ,já však přesto věřím že rusové po debaklu nedopustí žádnou další tragédii a potvrdí konečně svou střeleckou formu podpořenou jmény Kovalčuk,Morozov,Zaripov a spraví si tak na mezinárodní scéně pošramocenou reputaci.Slovinci dokáží vzdorovat ale dnes budou mít smůlu a dostanou golovou nadílku.

Obrázek
Ilja Kovalčuk

Brankáři: Vasilij Košečkin (Čerepovec/KHL), Konstantin Barulin (Mytišči/KHL), Jevgenij Nabokov (bez angažmá),

obránci: Konstantin Kornějev, Alexej Jemelin, Ilja Nikulin (všichni Kazaň), Vitalij Aťušov (Magnitogorsk/KHL), Nikolaj Bělov (Nižněkamsk/KHL), Denis Grebeškov (Petrohrad/KHL), Dmitrij Kalinin (Ufa/KHL), Dmitrij Kulikov (Florida/NHL), Fjorod Tjutin (Columbus/NHL),

útočníci: Alexej Morozov, Danis Zaripov, Alexej Těreščenko (všichni Kazaň/KHL), Alexandr Radulov, Sergej Zinovjev (oba Ufa/KHL), Jevgenij Arťuchin, Maxim Afinogenov (oba Petrohrad/KHL), Konstantin Gorovikov (Dynamo Moskva/KHL), Vladimir Tarasenko (Novosibirsk/KHL), Alexej Kajgorodov (Magnitogorsk/KHL), Alexandr Burmistrov (Atlanta/NHL), Ilja Kovalčuk (New Jersey/NHL), Nikolaj Kuljomin (Toronto/NHL).

Sestava Slovinska:
Brankáři:
HOČEVAR Andrej,KRISTAN Robert,PINTARIČ Matija

Útočníci:
ANKERST Jaka,PANCE Žiga,GOLIČIČ Boštjan,HEBAR Andrej,HOČEVAR Matej,SABOLIČ Robert,TIČAR Rok,JEGLIČ Žiga,PAJIČ Rok ,RAZINGAR Tomaž,RODMAN David,RODMAN Marcel,ŠIVIC Mitja
Obránci:
DERVARIČ Damjan,GREGORC Blaž,,KOVAČEVIČ Sabahudin,KRANJC Aleš,KUŽNIK Gregory,PAVLIN Žiga,PRETNAR Klemen,DROBAR Mitja,TAVŽELJ Andrej

Favorit je jasný Rusové dají jasně na jevo že jeden prohraný zápas nic neznamená a trpaslíka bez slavných jmen rozjedou.

D.ZARIPOV DÁ GÓL-2,20 Obrázek
I.KOVALČUK DÁ GÓL-1,80 Obrázek
první gól padne v čase 10:00 - 60:00 kurz 2.40 Obrázek
Obrázek
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

ouky

Příspěvek ned 01. kvě 2011 10:11:40

Re: Rusko-Slovinsko

Já si tady zkusim zahrát Radulova za celkem solidní kurz 2,3 u Obrázek
:-bd
Nejoblíbenější týmy : Obrázek Obrázek Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek Obrázek Obrázek
<<

kmeta

Příspěvek ned 01. kvě 2011 10:28:25

jak dopadli Rusové v prvním zápase všichni víme. Dneska se podle mě budou chtít zahojit a Slovince rozcupují na maděru...

tip: 1.gól 0:00 - 2:59 - 6.00 Obrázek (Tipsport) to nejde nezahrát - počítám, že nastoupí uragán a snad tam něco spadne už v úvodu...
tip: Rusko-Slovinsko 0:4 - 1 - 2.00 Obrázek (Tipsport) tady se mi ten kurz až tak lákavý nezdá, ale o 5 branek to dopadne...

tip: Rusko-Slovinsko - Padne 8 a více gólů kurs 3,6 Obrázek ( Tipsport) ocekavam ze na ne rusko vletne a rozcupujou je
<<

jardis27

Příspěvek ned 01. kvě 2011 10:33:16

kmeta píše:jak dopadli Rusové v prvním zápase všichni víme. Dneska se podle mě budou chtít zahojit a Slovince rozcupují na maděru...

tip: 1.gól 0:00 - 2:59 - 6.00 Obrázek (Tipsport) to nejde nezahrát - počítám, že nastoupí uragán a snad tam něco spadne už v úvodu...
tip: Rusko-Slovinsko 0:4 - 1 - 2.00 Obrázek (Tipsport) tady se mi ten kurz až tak lákavý nezdá, ale o 5 branek to dopadne...

tip: Rusko-Slovinsko - Padne 8 a více gólů kurs 3,6 Obrázek ( Tipsport) ocekavam ze na ne rusko vletne a rozcupujou je

Taky jsem si zahrál tvůj 1.tip a přidal jsem to samé na Canadu
Obrázek Obrázek

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
<<

BuXo

Příspěvek ned 01. kvě 2011 10:44:17

Bude to zaujímavé, Rusi sú určite favoriti, zvlášť po zápase s Nemeckom budú chcieť Rusi ukázať že to bola náhoda ale Slovinci im nič nedajú zadarmo. A tak radšej tento zápas vynechám :)
<<

Kapr

Příspěvek ned 01. kvě 2011 12:06:36

No na ten kurz do 3 minuty jsem taky koukal ,ale ja si myslim ze ta první tretina nebude tak horka přeci jen to bude otukavacka no kazdopadne uvidime :-bd
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

Tom

Příspěvek ned 01. kvě 2011 18:24:13

No, čekal jsem od Rusů že Slovince totálně rozdrtí ale ještě ve 3.třetině byl stav vyrovnaný.Rusové sice dali hodně gólů ale taky hodně gólů dostali, a navíc od outsidera.Od zápasu s Německem se podle mě o něco zlepšili ale pořád to není nic moc extra...
<<

ouky

Příspěvek ned 01. kvě 2011 18:31:21

Rusko stále zůstavá pro mě hluboce za očekáváním a nechci pro ruský výběr malovat čerta na zeď, ale dle mého názora skončí svou pouť šampionátem letos už ve čtvrtfinále..
Jinak já jak jsem zde již před zápasem psal tipoval na střelce Radulova, což se mi vyplnilo, takže u mě panuje spokojenost. :)
Nejoblíbenější týmy : Obrázek Obrázek Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Kapr

Příspěvek ned 01. kvě 2011 18:42:00

No já je měl osobně za favority tohodle mistrovství a po dnešku i když vyhrali jsem je dal na svůj black list takový jména a hovno z toho už me nesmi na tiket

Zpět na Hokej