Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 14.4.2011 od 01:00

1.zápas čtvrtfinále play off - Východní konference

Utkání se hraje 14.4.2011 od 01:00 hod. na stadionu Consol Energy Center

A máme tu první čtvrtfinále play off týmu Východní konference mezi Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning a zároveň premiéru protože se obě mužstva nikdy v play off spolu neutkala.
Pittsburgh v základní části získal - 106 bodů a umístil 4 místě ve Východní konferenci a 2 místě v Atlantické divizi.Produktivitu ovládli Sidney Crosby 66 bodů, Kris Letang 50 bodů, Chris Kunitz 48 bodů.
Tampa Bay získala - 103 bodů a umístila se na 5 místě ve Východní konferenci a 2 místě v Jihovýchodní divizi.Nejlepšími hráči týmu byli Martin St. Louis 99 bodů, Steven Stamkos 91 bodů, Vincent Lecavalier 54 bodů, Teddy Purcell 51 bodů
Bilance vzájemných zápasu v letošní sezoně sezóně: 2-2 (doma 5:1, 8:1, venku 3:5, 1:2).Nejlepší střelci vzájemných zápasu za domácí Chris Kunitz za hosty pak Martin St Louis oba se trefili 3x
Domácím budou citelně chybět Sidney Crosby a Evgeni Malkin naopak hosté budou kompletní, ale play off je úplně něco jiného a budou rozhodovat i maličkosti přesto je pro mě mírným favoritem Tampa na postup do dalšího kola ,ale bude to muset potvrdit na ledě Pittsburghu i když v letošní sezoně zatím platilo můj dům můj hrad.
Tipy
Tip 1 - over za kurz - 1.95
Tip 2 - výhra hostů kurz - 2.80
Tip 3 - střelec - Martin St Louis kurz - 3.10
Tip 4 - přesný výsledek - 2:4 za kurz - 27.50
Všechny tipy jsou u -

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr