Minesota Wild - Dallas Stars

Zápas začne 11.04 2011 00:05 v aréne Xcel Energy Center v Minesote
Dallas urobil veľmi veľa v posledných zápasoch, poctivo drel vyhral posledné 4 zápasy a trpezlivo čakal na chybu jedného z dvojice Anaheim, Chicago a teraz nastal jeho čas. Anaheim si svoju rolu zastal a posledné tri zápasy vyhral, aj keď už mal postup istý po predposlednom zápase. Naopak Chicago malo na mále už pri prvom zápase, keď museli doťahovať dvoj golovú stratu na St. Louis a vyhrali až po predĺžení 4:3, druhý zápas zvládli s Detroitom v pohode, keď si vytvorili štvor gólový náskok a a úspešne si víťazstvo postrážili 4:2. Lenže dnes sa zápas opakoval a hráči Chicaga na svojom ľade nestačili opäť Detroitu a podľahli mu 4:3.
Toto Dallas potreboval, a aj keď je tu šanca, že to nezvládne ako Carolina ja by som to stavil aj za dom, keby som nejaký mal aj v tom prípade, že sa jedná o NHL.
Ospravedlňujem sa, že to pridávam tesne pred začiatkom zápasu ale potreboval som počkať na výsledok zápasu Chicago - Detroit 4:3 a hneď nato som šiel na pivo, ale aspoň pre štatistiku, som mal potrebu sa vyjadriť.
TIP 2 1.85

nepotrebujem písať veľa, podstatou je správny tip
Obľúbené celky:
NJD
TH
KE
Obľúbené celky: