ELH 31. kolo
Pardubice - Liberec
Souboj 4. s 5. týmem. Pardubice prohrály poslední tři zápasy. Zato Liberec jen v minulém kole prohrál s Plzní po vypljaté hře 5-6.
Domácí bilance Pardubic: 0-3-3-0-3-3
Venkovní bilance Liberce: 3-3-3-0-3-0
Já v tomto zápase věřím Pardubicím a tipuji 1.
Vítkovice - Slavia
Vítkovice, které v minulém kole otočily zápas s Karlovy Vary můžou opět být první. Stojí proti nim Slavie, která némá ještě nic jistého. V současté době je na 8 místě a musí se strachovat, protože už má náskok jen 11 bodů na Spartu s Plzní, kteří jsou v tabulce 10 a 11. Ale na druhou stranu těd jsou po vyhraném derby se Spartu a to je určitě pro ně radostná chvíle.
Domácí bilance Vítkovic: 0-3-3-3-3-3
Venkovní bilance Slavie: 0-3-0-3-3-0
Můj tip je 1, protože Vítkovice doma hrají skoro neporazitelně.
Brno - Karlovy Vary
Brno v minulém zápase muselo hrát jen na tři pětky a nestačili jim síly na Zlín. Ale tento zápas hrají doma, kde nemají hoste skoro šanci. Karlovy Vary trochu ztratily formu a myslím, že v Brně se nic nezlepší. Jen se bojím Brněnské marodky.
Forma domácího Brna: 3-3-3-0-3-3
Forma hostujících Varů: 3-0-0-3-3-0
Já osobně doporučuji dát 1.
Třinec - Sparta
První tým se potká s týmem, který se pohybuje v části baráže. Třinec má letos famózní formu a nemělo by se nic změnit. Sparta je teď po prohře v derby se Slavii, jistě ji to hodně mrzí. Spartě se venku vůbec nedaří, v této sezóně to není ta Sparta jako v minulé.
Forma doma Třince: 3-3-3-0-3-3
Forma venku Sparty: 0-0-3-0-0-0 (toto mluví za vše)
Můj tip je 1 a myslím si, že by mohlo padnout i hodně gólů.
Plzeň - Litvínov
Plzeň v předehrávce porazila Liberec a nevede si vůbec špatně snaží se dohnat bodové manko, které ztratili. Litvínov se pohybuje na 10. pozici, ale na 8. Slavii ztrácí pohý bod.
Forma Plzně na domácím ledě: 3-3-3-0-0-3
Forma hostů venku: 0-0-3-3-0-3
Tipuji zase na domácí, ale hostům se docela daří proti Plzni. A zároveň doufám, že toto utkání bude vyrovnané.
Kladno - České Budějovice
Předposlední tým soutěže se potká s 6 týmem. Kladnu se v této sezóně vůbec nedaří a nejsou poslední jen díky odpočtu bodů. Na Kladenské zápasy chodí jen hrstka diváků, no kdo by tam chodil, když nejsou výsledky. Ale v posledních dvou domácích zápasech dokázali udolat Zlín a Mladou Boleslav.
Kladenská domácí forma: 3-3-0-3-3-0
Budějovická venkovní forma: 0-3-0-3-0-0
V tomto zápase myslím na remízu nebo výhru hostů, ale Kladno může jen překvapit!
Mladá Boleslav - Zlín
Poslední tým hostí 7. Zde stačí jen stručně konstatovat, že Mladá Boleslav může jen překvapit a zaskočit Zlín.
Forma MB doma: 3-0-0-0-0-3
Forma Zlínu venku: 0-0-3-3-3-0
Ja věřím, že Zlín dokáže toto utkání dovést do vítězného konce.
Kursy:
PAR - LIB
1 - 1,85
VIT - SLA
1 - 1,75
BRN - KVA
1 - 1,75
TRI - SPA
1 - 1,7
+5,5 - 1,85
+6,5 - 3

PLZ - LIT