Jaroslavl-Atlant

31.3. - 17:00 hod - hokej - KHL
Výsledek tohoto semifinálového zápasu play off KHL tipuji výhru domácích a důvody k tomu mám celkem jasné.
Stav série je momentálně 3:1 pro Atlant Mitišti , což čekal opravdu málokdo a to i přesto, že v předešlé sérii porazil Atlant silný Petrohrad.
Tým z Jaroslavli i přesto byl jasným favoritem. Na výsledcích se to ovšem neukazuje a především v prvních dvou zápasech na domácím hřišti tento tým totálně zklamal. Dorazila je pak porážka v prním zápase venku, kdy se série dostala do stavu 3:0 v jejich neprospěch.
Teprve čtvrtý zápas série dokázal favorizovaný celek vyhrát a odvrátit tak vyřazení z bojů o celkové vítězství v KHL.
Dnes se tato série vrací na kluziště Jaroslavli a jsem si jistý, že třetí zápas v kuse na domácím ledě nebude chtít domácí celek prohrát. Na to zde rozhodně nejsou zvyklí.
Myslím, že přijde i změna taktiky a místo spoléhání na obranu tak jako to předváděli v play off doposavad, se budou tlačit do útoku a v tomto ohledu si troufám jít proti bookmakerům, kteří stále věří, že oba celky budou spíše bránit.
Ani jeden z celků k tomu nemá důvod. Hosté z Mitišti mohou útočením hodně získat a postoupit k velkému překvapení všech už dnes do vytouženého finále. A domácí prostě musí. Nic jiného než dávat góly jim prostě nezbývá.
Mám proto 2 tipy na tento zápas:
Výhra domácích: kurz 1,80

Over 5,5 branek: kurz 2,15

Good luck