AIK Stockh-Färjestad(2.z)

<<

Kapr

Příspěvek čtv 24. bře 2011 9:13:50

AIK Stockh-Färjestad(2.z)

24.03.2011 19:00
Obrázek AIK Stockh-Färjestad Obrázek
Obrázek
Hovet Arena

První zápas:Farjestad - AIK 2:1

Ve Stockholmu se nemluví o ničem jiném než o pomstě .Asistent trenéra Gunnar Persson slibuje odvetu za první porážku 2:1.V prvním zápase jsme měli na to Farjestad porazit bohužel jsme neudržely vedení a pak už jsme nedokázaly dát gol.Umíme hrát lepší hokej než jsme předvedly a dnes to bude jiné a pomsta bude naše.Zápas byl ovlivněn spoustou vyloučených hráčů což se nam nesmí stávat a hráči si dnes dají pozor.Měli jsme dvě nastřelené tyčky takže nám chybělo i trochu štěstí.Měly jsme však málo střel na branku nechaly jsme si vnutit jejich hru a to musíme změnit.

Ve Farjestadu si naopak stěžují na faul Blomdahla po kterém se s otřesem mozku odebral do šaten Berglund a dnes to bude citelná stráta pro hosty.Rádi by jsme z tohoto faulu vyvodily důsledky byl to faul po odehrání puku směrem na hlavu .Je to na rozhodčích a komisi těchto zápasů aby daly jasně najevo že takové fauly nebudou tolerovány.

Za mě osobně věřím že si dnes domácí dají větší pozor na zbytečné fauly a dokáží Farjestadu a celému národu že husarský kousek v podobě vyřazení HV nebyla náhoda ale že to bylo díky tvrdé práci a dnes si za to vyslouží odměnu v podobě výhry.

Můj tip:
Výhra včetně prodloužení domácí kurz 1,85 Obrázek
Počet branek 0-5 kurz 1,50 Obrázek
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

fantastiq

Příspěvek čtv 24. bře 2011 14:30:11

Re: AIK Stockh-Färjestad(2.z)

0-5 branek souhlasím... moc dobrá analýza...
<<

Kapr

Příspěvek čtv 24. bře 2011 19:09:44

O dekuji to potesi
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

Kapr

Příspěvek čtv 24. bře 2011 21:41:55

Sklamání a zase sklamání nakonec 2:4 je mi líto pokud jsem někoho navezl do pruseru asi fakt nemaj síly škoda no.

Zpět na Hokej