Příspěvek pon 21. bře 2011 9:40:32

Färjestad-AIK Stockh(1.z)

22.03.2011 19:00
Obrázek Färjestad-AIK Stockh Obrázek

Domácímu Farjestadu se vrátil po otřesu mozku skvělý golman Christopher Nihlstorp který je považován za klubovou jedničku a i když ho skvěle zastoupil Salák v utkáních proti Brynasu přeci jen tenhle golman je považován za týmovou hvězdu a dnes by měl nastoupit v plné síle.
Obrázek

Hostující tým je ve skvělém rozpoložení nehlásí žádné zranění a po výkonu který předvedly proti favoritovy soutěže HV 71 jsou plní optimismU.
Mají ve svých řadách skvělého Stefana Johanssona který má smrtící rány od modré což předvedl v duelech proti HV 71 kde právě on byl hlavním střelcem vstřelil 2 branky a ukončil tak HV sezonu.

Obrázek

Letošní vzájemné zápasy:

AIK Farjestad 0:3
AIK- Farjestad -1:3
AIK- Farjestad -1:6
Farjestad -AIK -2:1
Farjestad -AIK -3:0

Podle předchozích zápasů je jasným favoritem domácí Farjestad ,jenže tak tomu bylo i v případě souboje z HV 71 a emoce a nasazení hostujícího celku budou hrát obrovskou roly.
Hostující mají vynikající obranu ze které vychází jejich strategie a mají čím překvapit.Já osobně bych jim přál aby dokázaly v téhle sérii že postup a vyřazení favorita nebyla náhoda a že tento nováček v lize má ještě tolik sil že si poradí i ze skušeným Farjestadem.

Kurzy jsou vypsány jednoznačně ve prospěch domácích v poměru 1,54 ku 4,17 -ale já přeci jen budu optimista a troufám si tvrdit že díky skvělé obranné hře a výbornému golmanu
v brance hostí se nebude jednat o jednoznačnou záležitost.

Můj tip:První třetina-0 -kurz-2,82 Obrázek
Výsledek zápasu-02 tedy neprohra hostů-kurz-2,17 Obrázek
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek