Kometa Brno-Kladno
13.03.2011 17:00
Kometa Brno-Kladno 

Poř. Klub Body v této play-out
1. HC Kometa Brno -74
2. HC Sparta Praha-65
3. HC VAGNERPLAST Kladno -45
4. BK Mladá Boleslav-39
Letošní vzájemná utkání Komety a Kladna.
12.kolo | KLA - KOM | 4:1
25.kolo | KOM - KLA | 3:0
38.kolo | KOM - KLA | 1:3
51.kolo | KLA - KOM | 1:5
Play-out 3. | KLA - KOM | 3:2
Domácí mají opět možnost vyzkoušet mladíčky ze své juniorky protože jak vidno z tabulky je to pro ně spíše příprava na další ročník.
Naopak Kladno tyto zápasy musí brát jako boj o přežití jelikož Boleslav strácí pouhých 6b a zřejmě se
""pokusí zdramatizovat""tuto ovlivněnou sezonu.
Ti zvás kdo čtou mé anal.na českou extraligu pochopí můj dnešní typ nechci se pořád opakovat!(Šulc+Jágr+pomoc Kladnu atd.)
Nechci snižovat domácí kometu ,ale věřím že mladíčci které kometa nasadí nebudou mít dnes úspěch a to se stává.Já budu věřit že skušení borci z Kladna dokáží dneska ukořistit alespon bod.
Tip:Zápas neprohra hostů kurz 1,55
Střelec zápasu-J.KALLA-kurz-4,30

Poř. Klub Body v této play-out
1. HC Kometa Brno -74
2. HC Sparta Praha-65
3. HC VAGNERPLAST Kladno -45
4. BK Mladá Boleslav-39
Letošní vzájemná utkání Komety a Kladna.
12.kolo | KLA - KOM | 4:1
25.kolo | KOM - KLA | 3:0
38.kolo | KOM - KLA | 1:3
51.kolo | KLA - KOM | 1:5
Play-out 3. | KLA - KOM | 3:2
Domácí mají opět možnost vyzkoušet mladíčky ze své juniorky protože jak vidno z tabulky je to pro ně spíše příprava na další ročník.
Naopak Kladno tyto zápasy musí brát jako boj o přežití jelikož Boleslav strácí pouhých 6b a zřejmě se
""pokusí zdramatizovat""tuto ovlivněnou sezonu.
Ti zvás kdo čtou mé anal.na českou extraligu pochopí můj dnešní typ nechci se pořád opakovat!(Šulc+Jágr+pomoc Kladnu atd.)
Nechci snižovat domácí kometu ,ale věřím že mladíčci které kometa nasadí nebudou mít dnes úspěch a to se stává.Já budu věřit že skušení borci z Kladna dokáží dneska ukořistit alespon bod.
Tip:Zápas neprohra hostů kurz 1,55

Střelec zápasu-J.KALLA-kurz-4,30