NHL noc 13.3

<<

One-Real

Příspěvek sob 12. bře 2011 19:45:23

NHL noc 13.3

Tak jsem tu zas ze svojí pravidelnou analýzou na dnešní NHL noc, z dnešních 9 hraných duelů, jsem si vybral 3, které se vám pokusím přiblížit a sdělit svoje tipy.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New Yersey Devils vs New York Islanders 01:05

Prvním mým dnešním vybraným duelem, je zápas dvou konkurentů z divize Atlantic, kteří se v poslední době prezentují dobrou formou. Oba celky hrály svůj duel i v noci ze včerejška na dnešek a zvítězily. "Ďáblové" z New Yersey si v prodloužení poradili na ledě Atlanty Thrasers a získali tak cenné 2 body. Naproti tomu Islanders doma porazili silný Boston Bruins v poměru 4:2. Tyto celky se v této finišující sezóně utkali již 4krát a dvakrát se radovali NJD a dvakrát NYI. Jak už jsem několikrát předesílal, New Yersey se v poslední době spoléhá na výbornou defenzívu a precizní přesilové hry (včera z nich vstřelili 2 ze 3 gólů). Islanders tak nečeká nic lehkého a dá se očekávat tuhá bitva. A teď už směřujme k mému dnešnímu tipu, jak už vyplynulo New Yersey moc gólů nedostávají, z posledních 6 duelů jich dostali jen 9!! a všechny tyto zápasy končili underem, tak zní i můj tip, kterému opravdu hodně věřím.

New Yersey Devils - New York Islanders -5,5 gólů (1,67) Obrázek
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Philadelphia Flyers vs Atlanta Thrasers 01:05

A máme tu další duel, jako druhý jsem si vybral zápas domácích Flyers a hostujících Thrasers. Od tohoto duelu si slibuju zajímavou podívanou a hned vám řeknu proč. Nastoupí totiž doma velmi silná Philadelphia vybavená velkou útočnou silou, kterou tvoří hráči jako Jeff Carter, Daniel Briere, Claude Giroux nebo Mike Richards, tito hráči by se měli především starat o rozruch před brankou hostů. Na druhé straně stojí tým, který nemá žádnou opravdu zářnou hvězdu, ale obránce Byfuglien představuje velké nebezpečí. Tento bek je druhý v počtu střel v celé NHL za Ovečkinem, vyslal jich už 296 a padlo z nich 20 branek, což z něj dělá nejlepšího střelce, co se obranců týče. Dneska dle mého můžeme čekat dost branek, ale k tomu můj tip nesměřuje. Dál bych se nebál hrát ani jedničku na Philadephii, myslím že si to doma pohlídají a zvítězí ať už větším, nebo menším rozdílem. Navíc Philadelphia dnes odpočívala, naopak Thrasers odehráli náročný duel s Devils, který skončil až v prodloužení. Já dneska volím sázku na samotného střelce a tím je Claude Giroux, patří mezi mé oblíbené hráče a v poslední době ho zdobí dobrá forma, navíc kurzy jsou na něj vyšší, než na 3 před ním zmíněné.

Claude Giroux dá gól - ANO (3,5) Obrázek
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
San Jose Sharks vs New York Rangers 04:35

A máme tu poslední dnešní duel, vybral jsem si zápas Sharks a Rangers. Tyto dva celky se v letošním ročníku ještě nepotkali a bude to pro něj tak premiéra. San Jose dnes odehraje už 6 duel na domácím ledě v řadě a z dosavadních 5 duelů vybojovali Sharks 8 bodů, za jednu výhru, dvě výhry v prodloužení a jednu prohru v prodloužení. Naopak poslední výsledky Rangers jsou kolísavé, jak jen mohou být. Když vememe v potaz poslední 4 výsledky, tak Rangers nejdříve doma "bouchli" s Minnestou 1:3, pak však přejeli venku 4:1 Ottawu, největší šok ale přišel v předposledním zápase, Rangers si na domácím ledě v Madison Square Garden udělali doslova "trhací kalendář" z Philadelphia, kterou vyprovodili 7:0, poté však podlehli rozjetému Anaheimu Ducks 2:5. Na ledě Sharks moc gólů nepadá a většinou jsou undery, vyjímkou byl poslední zápas s Vancouverem 4:5 po prodloužení. Domácí se dnes budou spoléhat především na dvojici Heatley a Marleau, kteří jsou nejlepšími střelci týmu. Naopak na straně hostů budou zatápět Gáborík, Dubinsky a Callahan, který nedávno zaznamenal hattrick. Já přesto volím sázku na under, protože Sharks jsou doma silným týmem a moc branek nedostávají.

San Jose Sharks vs New York Rangers -5,5 gólů (1,7) Obrázek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A tím mé dnešní tipování končí, snad si to někdo přečte a třeba mu to pomůže k volbě na dnešní večer. GL
Zinedine Zidane, navždy v srdci!
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

One-Real

Příspěvek sob 12. bře 2011 22:06:04

Re: NHL noc 13.3

nějaké námitky nebo připomínky? :)
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Rozen

Příspěvek sob 12. bře 2011 22:12:21

vypada to docela rozumne. nevim co ten strelec, ale ty minuska mi prijdou ok
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

One-Real

Příspěvek sob 12. bře 2011 22:16:47

uvidíme, Claudovi celkem věřím a ten kurz se mi líbí, ale jsou to střelci a to je loterie, necháme se překvapit :)
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

One-Real

Příspěvek ned 13. bře 2011 11:51:05

New Yersey Devils vs New York Islanders po základní hrací době 2:2, takže tip OK

Giroux gól nedal, takže K.O

a San Jose Sharks vs New York Rangers po základní hrací době 2:2, takže tip OK

takže resume, dva tipy dobře, jeden špatně, snad se někdo svezl :)
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Hokej