NHL noc 12.3

<<

One-Real

Příspěvek pát 11. bře 2011 21:06:53

NHL noc 12.3

Po kratší odmlce jsem zpět z několika svými tipy na dnešní NHL noc.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Columbus - Los Angeles 12.3 01:05

Prvním dnešním střetnutím, je duel domácích Jackets proti "Králům" z Los Angeles. Domácí jsou na tam z formou alespoň dle statistik bídně, když ale budeme pozornější, tak zjistíme, že v posledních 6 prohraných duelech, třikrát prohráli v prodloužení, dvakrát o jednu branku a jen jednou o branky dvě. Dá se tedy směle tvrdit, že Jackets se drží smůla a tu je dneska na čase prolomit. Soupeřem jim bude houževnatý tým Los Angeles, který v posledním duelu dokázal dokonce zvítězit na hřišťi velmi silného Detroitu. Domácí se budou opírat zejména o svojí hvězdu Ricka Nashe, kterému se v posledních duelech střelecky příliš nedařilo, ale myslím že to dnes prolomí. Naopak hosté mají ve svém středu taky dobré útočníky, jako je mladý Anze Kopitar, Williams nebo Brown. Já dneska volím věřím domácím a volím dvě sázky.

Columbus vítěz utkání -> 1,83 Obrázek
Rick Nash dá gól -> ANO -> 3 Obrázek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NY Islanders - Boston 01:05

Aktéři druhého dnešního zápasu jsou týmy Islanders a Bruins. Domácí Islanders nemají v poslední době špatnou formu, v posledních 6 domácích duelech, zvítězili hned 4x. Boston naopak po šnůře dobrých výsledků vyšel 3 za sebou bodově naprázdno a tak se hráci hostů budou chtít do utkání pořádně opřít. Na straně domácích bude tradičně záležet, jak se povede hlavním hvězdám a bodově nejproduktivnějším hráčům, kterými nejsou nikdo jiný, než Tavares, Moulson a Grabner, troufám si tvrdit že pokud se těmto třem zápas povede, nebude to mít obrana Bruins v čele s Chárou, Kaberlem a Kellym vůbec lehké. Na druhé straně hrozí největší nebezpečí od útoku ve kterém nastupují Tim Horton, Milan Lucic a český krajánek David Krejčí, tento útok je hodně produktivní a beci Islanders to dnes také nebudou mít lehké. Na dnešek jsem si střelce neodvažuju tipovat, ale pokud sáhnete po Tavaresovi, Moulsonovi nebo Lucicovi, věřím že neuděláte špatně. Můj budu spíš hrát ovšem něco jiného.

Islanders - Bruins +5,5 gólů -> 1,85 Obrázek

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Washington Capitals - Carolina Hurricanes 01:05

A máme tu další zápas, a to velmi zajímavý duel Washingtonu s Carolinou. Washington se v poslední době rozjel k výborným výkonům, září hlavně dvojka Ovečkin - Semin a na výsledcích je to vidět, Capitals dokázali porazit Tampu na jejím ledě 1:2 a předevčírem doma smetli 5:0 Edmonton. Hosty z Caroliny nečeká lehká práce a já tedy bez velkých okecávaček volím jedničku, protože tomuhle zápasu zkrátka věřím a myslím, že není potřeba rozsáhlých statistik.

Washington - Carolina 1 -> 1,8 Obrázek
A.Semin dá gól - ANO -> 2,5 Obrázek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Atlanta Thrasers - New Yersey Devils 01:35

V pořadí čtvrtým dnešním duelem je souboj Atlanty a "Ďáblů". New Yersey v minulém kole po opravdu dlouhé šňůře zápasů, kdy neztratilo, ztratilo v domácím prostředí s Ottawou a své zaváhání budou chtít určitě napravit. V cestě jim ovšem stojí nebezpeční Thrasers, kteří se spoléhají hlavně na hráče, kterým je E.Kane a druhého nejproduktivnějšího hráče, co se počtu střel týká Byfugliena (pozn. je to obránce). Yersey si staví na výborné defenzívě a úderné ofenzívě, která je vedená především hvězdným Kovalčukem, Eliášem a dalšími hráči jako je Rolston a další. Tento zápas se mi netipuje vůbec lehce, navíc se tyto týmy utkali jen jednou, a to vyhráli domácí Thrasers na vlastním ledě 7:1. Já pro dnešek volím sázku na under, oba týmy mají dobrou defenzívu a to se myslím na výsledku projeví.

Atlanta - NYD -5,5 gólů -> 1,6 Obrázek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detroit Red Wing - Edmonton Oilers 01:35

Tak přehoupli jsme se do druhé poloviny dnešních utkání a máme tu duel Detroitu s Edmontonem. Tenhle zápas taky nebudu nějak moc protahovat, ale přecejen něco málo napíšu. Detroit je dlouhodobě jeden z nejlepších týmů NHL, má výborně složený tým, dobrou defenzívu a několik výborných střelců, Edmonton na tom také není špatně, ale poté co jim odešel Dustin Penner do Los Angeles jim věřím ještě méně. Naposledy Edmonton prohrál vysoko 0:5 proti Capitals. Dneska nevolím nic jiného, než ostrou jedničku na "Rudá křídla" a připojím si i jednoho střelce.

Detroit - Edmonton 1 -> 1,6 Obrázek
P.Datsjuk dá góĺ - ANO -> 2,8 Obrázek

Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators 01:35

A máme tu další zajímavý duel, ve kterém se utkají domácí borci z Tampy a jako soupeři jim přijedou Senators z Ottawy. Ještě před třemi dny bych si byl jistý a na tento duel hrál jedničku "za barák", ale v posledních dnes se událo dost zajímavých zápletek, především na straně Senators, kteří se zvedli a dokázali porazit dlouho neporažené NYD na jejich vlastním ledě a včera v noci vyhráli na ledě Panthers z Floridy. Ovšem Tampa v čele s Stamkosem, St.Louisem, Lecavalierem a dalšími, nebude chtít dát Karlssonovi, Spezzovi ani nikomu jinému nic zadarmo, očekávám tedy dost dobrý duel s větším počtem branek.

Tampa Bay - Ottawa +5,5 gólů -> 1,85 Obrázek

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dallas Stars - Minnesota Wild 02:05

Tak blíží se nám poslední zápas mých dnešních analýz, ale do té doby si stihneme přiblížit ještě jeden zápas a to je duel Dallasu a Minnesoty. Těžko říct, co od tohoto zápasu očekávat, netroufám si tipovat výsledek. Dallas je doma povětšinou silným týmem a když prohrává, tak nikdy né velkým brankovým rozdílem. Minnesota je tým dvou tváří, někdy zazáří, někdy zklamou, ale přesto mi hlavně díky Martinu Havlátovi zůstávají týmem sympatickým. Tenhle zápas moc hrát nedoporučuju, ale kdybych se měl vyjádřit, něco mě tíhne k příležitosti vsadit na to, že padne gól do 9 minuty, pro zajímavost je na to kurz 1,8, což není špatný kurz, ale jak říkám tento duel moc nedoporučuji. Vsadím si tedy jen střelce.

Ribeiro dá gól - ANO -> 4.2 Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Colorado Avalanche - Anaheim Ducks 03:05

Tak a jsme u posledního dnešního zápasu, je to duel domácích Avalanche a hostů z Anaheimu. Tento duel vysílaný stanicí Nova Sport, má pro mě favorita v celku hostujících Ducks, kterým se probudila útočná dvojice Perry - Ryan a na výsledcích je to hned znát, naopak Avalanche a jeho hvězdy Hejduk, Duchene, Stastny a další se spíše trápí a v posledních 6 zápasech nezvítězily ani jednou. Dneska se o výhru určitě poperou a diváci je poženou, přesto zastávám názor, že 3 body si nakonec odvezou hosté, nebál bych se ani sázky +5,5 branek.

C.Perry dá gól - ANO -> 2,9 [url=http://tipforum.cz/sk.php?kod=3]
Obrázek[/url]

Omlouvám se, že jsem některé tipy více nerozvedl, ale těch zápasů bylo celkem dost a tak mě to celkem unavilo, pro příště si nejspíše vyberu 3-4 zápasy a ty rozvedu více, jinak GL všem kteří budou hrát něco semnou. :)
Zinedine Zidane, navždy v srdci!
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

One-Real

Příspěvek pát 11. bře 2011 22:31:21

Re: NHL noc 12.3

btw má to cenu psát tyhle moje "analýzy"? já jen jestli to má cenu psát, než to napíšu nějakou chvíli to zabere ,tak jestli to vůbec někdo čte
Zinedine Zidane, navždy v srdci!
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

One-Real

Příspěvek sob 12. bře 2011 14:12:04

Re: NHL noc 12.3

Columbus vítěz utkání K.O
Rick Nash dá gól K.O
------------------------
Islanders - Boston +5,5 OK
-------------------------------
Washington - Carolina 1 OK