Příspěvek čtv 10. bře 2011 20:10:49

Kladno-M.Boleslav

11.03.2011 17:30 Obrázek Kladno vs M.Boleslav Obrázek

Obrázek Obrázek
A máme tady další boj o záchranu v extralize.Domácí Vagnerplast má před Boleslaví náskok pouhé tři body.A to hlavně díky Spolubojovníkům z Brna a Sparty :D kteří se snaží jim nenápadně pomáhat se v téhle soutěži udržet.Ale to bych se opakoval ,prostě je to tak že tyhle zápasy hrají tři proti jednomu a Bolka letos končí.

Jediné co mohou ještě Boleslavští dělat je porazit Kladenáky a mít alespon pocit že jsou lepším týmem.

Kladno spoléhá hlavně na Lukáše Cikánka v brance ,který předvedl dobrý výkon v zápase proti ("" silné Spartě"").
Oba kluby se v téhle bitvě o play-out setkaly již jednou na ledě Boleslavy a domácí vyhráli 4-2.Nyní se bude hrát na ledě Kladna které si hodně věří a nutno podotknout že Bolce se venku vůbec nedaří.

Jak jsem již psal Boleslav je jediným soupeřem Kladenáků v téhle směšné play-out a bude se hodně snažit je porazit.Ale podle mne na to venku nemá.

Nejúspěšnější hráči z posledních dvou zápasů.

Kladno :
Jaroslav Kalla 6 bodů (3+3)
Jiří Bicek 4 góly
Pavel Patera 4 asistence

Boleslav :
Marek Loskot-2body (2g)
Tomáš Divíšek-2body (2g)
Lukáš Pabiška 3 asistence

Úspěšnost brankářů:
Lukáš Cikánek 92,31 %Kladno
Marek Schwarz 90,52 %Bolka

Já dnes tipnu jasnou jedničku jen kvůli tomu že Boleslav prostě venku neumí a nevěřím že se tam něco v tomto směru změnilo.

Můj tip-Výhra domácí kurz -2.00 Obrázek
Střelec zápasu-Kalla Jaroslav kurz-doplním ráno
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek