Stavanger - Frisk Asker

Sázka : Under/Over 6,5g
Tip : Over
Kurz : 2,12

Důvěra : 7/10
Datum zápasu : 10.03.2011 18:30
Vybral jsem si zápas Play off norské Elit Serien, jak Vám dále rozepíšu tak tato série má favorita a je ním právě Stavanger, který dnes hraje na domácím ledě. Zápas se bude hrát v Norsku 10.03.2011 v 18:30 hodin, na ledě Stavangeru. Prozatimní stav série je 3:1 na zápasy pro favorizovaný Stavanger.

Stavanger se v hlavní části norské Elitserien umístil na 2.místě za suverenní Spartou Sarpsborg, ztráta byla 14 bodů. Rozdíl mezi dnešními soupeři byly 4 místa a 50 bodů, což je podle mého názoru více než dost, ale to s dnešním overeme nemá nic společného. Rozhodl jsem se trochu počítat a zjstil se, že Stavanger ze 45 zápasů dal 176 gólů a inkasoval 108x. Pokud si tedy vypočteme průměr vstřelených gólů na zápas tak nám vyjde 3,9g. Na tak silný tým také inkasuje poměrně slušnou porci branek a to 2,4g na jeden zápas. Pokud toto sečteme vyjde nám 6,3 gólů na 1 zápas. Není to sice více jak 6,5g, ale v této serii jich padá opravdu mnoho, to pak můžete vidět níže, v zápasech Play Off. Doma se Stavanger umístil také na druhém místě tabulky.

Frisk Asker se po hlavní části nacházel na 7 místě s 45 body, Play off si v podstatě zajistil až v posledních zápasech, kdy vyhrál 4 z 5, což zaručuje dobrou aktuální formu Frisk Askeru. Venku však Frisk hraje špatně, v tabulce byl po hlavní části předposlední s pouhými 13 body ze 23 zápasů.
Pokud budeme opět trochu počítat tak nám vyjde, že Frisk dá na zápas v průměru 2,6g na zápas a inkasuje 3,9g na zápas, po součtu nám vyjde celková průměr branek za zápas a to je 6,5, tudíž jsme i v overu dnešního utkání.
Zápasy v Play Off těchto týmů :
Stavanger - Frisk Asker 3-1
02/03 STA-FRI 2:1
04/03 FRI-STA 6:2
06/03 STA-FRI 6:1
08/03 FRI-STA 4:8
Všimětě si počtu gólů v sérii, v každé padl over, až na tu první, která byla opatrnější z obou stran.
Můj tip :
Dnes sem se rozhodl pro over, uznávám, je to trochu risk, ale za kurs 2,12 u Pinnacle to rozhodně zkusím, už jen zdůvodu mých počtů a hlavně s overu v této serii, pokud někdě najdete over 5,5g, tak to by měla být podle mého jistota, ale kurs odhaduji tak max. na 1,4 - 1,5.