SNAJPRI NOC
05.03.2011 22:00
Los Angeles-Vancouver 
tady zvolím střelce jménem J.WILLIAMS -kurz-4,20
-
z posledních 5 zápasů ani gol ale tři asisence a dnes by se mohl prosadit ,poslední branku dal 17.2. proti Columbusu a starej pardál jeho kvalit by měl tým podržet a dnes skorovat .
Atlanta-Florida
tak tohle utkání bude co do střelců velmi zajímavé oba kluby mají snajpry kteří drží svůj tým ale já dám spíše na intuici než na statistiky volím střelce jménem-B.WHEELER KURZ-4,20
z posledních 5 zápasů pouze asistence a jeden gol a věřím že bude dnes tvůrčí osobností a dovede tým k vítězství.
Boston-Pittsburgh 
tady nebudu dlouho přemejšlet a rovnou napíšu že střelec bude kluk jménem P.BERGERON-kurz-3,20
tento snajpr dokázal dát v posledních 5 zápasech pouze 1 branku a připsat si 2 asistenci což dle mého je hodně slaboučký výkon na takového hráče týmu který má užasnou sérii a dokáže poražet kohokoliv .
Tampa Bay-Montreal 
tak tady je to opět má srdcovka snajpr jménem-BERGENHEIM-kurz-5,50
z posledních 5 zápasů pouze 1 asistenci a to dnes doufám prolomí a vsadí soupeři smrtící úder.
Jak píši pokaždé střelce tipovati je jako hrách na zed házeti takže kdo vsadí se mnou toto nemá zárukyy žádné.Je to 50/50 a jde pouze o můj osobní názor.

tady zvolím střelce jménem J.WILLIAMS -kurz-4,20

tak tohle utkání bude co do střelců velmi zajímavé oba kluby mají snajpry kteří drží svůj tým ale já dám spíše na intuici než na statistiky volím střelce jménem-B.WHEELER KURZ-4,20

tady nebudu dlouho přemejšlet a rovnou napíšu že střelec bude kluk jménem P.BERGERON-kurz-3,20

tak tady je to opět má srdcovka snajpr jménem-BERGENHEIM-kurz-5,50

Jak píši pokaždé střelce tipovati je jako hrách na zed házeti takže kdo vsadí se mnou toto nemá zárukyy žádné.Je to 50/50 a jde pouze o můj osobní názor.