Příspěvek stř 02. bře 2011 17:25:30

Salzburg - Olimpija Ljublana

03.03.2011 - 19:15

Obrázek

Obrázek Salzburg - Olimpija Ljublana Obrázek

Obrázek

V tomto utkání jsem narazil na jednu zajímavou příležitost, nebudu se tedy příliš rozepisovat, abych to mohl hodit co nejdřív do placu, než si toho bookmakeři všimnout a srovnají kurz s ostatními sázkovkami.

Salzburg, to je druhý nejlepší celek tabulky. Je to určitě i nejsilnější mužstvo co se týče hry na domácím ledě, kde má naprosto suveréní statistiku. Doma odehrál 27 utkání s celkovou bilancí 17-7-1-2 a skóre z těchto zápasů je 119:67. Jenomže mi už se zde nebavíme o základní části sezóny. Salzburg se s Olimpijí Ljublanou již střetává po třetí za sebou. Předchozí dvě utkání vyhrál a usiluje tak o třetí bodík. V prvním utkání zvítězil doma 5:4PP a v druhém zvítězil venku 1:5.

Ligová tabulka:
Obrázek

Ljublana venku zahrát moc neumí a neví si rady. Venku odehrála 27 utkání s celkovou bilancí 7-2-1-17 a skóre 74:116 myslím mluví za vše. Na vítězství domácích jsou tak vypsané odpovídající kurzy, až na jednu anomálii a to u SK Obrázek

Samozřejmě i já v tomto utkání favorizují domácí celek.

Podívejte se sami na ten rozdíl:

Průměrné kurzy:
1.34 / 5.28 / 6.25

Nejvyšší kurzy:
1- 1,74 Obrázek
0- 6,00 BETSAFE
2- 7,00 Obrázek

oproti 1,34 to je sakra rozdíl a Tipsport s kurzem určitě zareaguje a půjde dolů! Je to jediná sázkovka, která je nad kurzem 1,4.