Příspěvek úte 22. úno 2011 14:34:02

NHL - Střelci Kapr

Zdravím lidi, tak dneska zkusím zase nějaký střelce :)

23.02.2011 01:00

Obrázek VS Obrázek
Tohle je souboj 6. Rangers proti 7. Carolině. Pro oba týmy to určitě bude důležitý zápas. Carolina potřebuje vyhrát, protože se stále Buffalo a Atlanta mohou dostat přes ně. Rangers si budou chtít upevnit své postavení právě před Carolinou a pokud by dnes vyhráli, mají zajištěné play off.

Můj tip:
Za Obrázek střelec Eric Cole - kurz u Obrázek 4.10
V 60 ti zápasech nasbíral 35 bodů za 17 gólů a 18 asistencí. Naposledy se prosadil proti Philadelphii 19.02.2011. V těžkých zápasech umí Carolinu podržet a je jedním z klíčových hráčů. V posledních 5 ti zápasech vstřelil 3 góly. Proti Rangers letos ve 3 zápasech 1 gól.

Obrázek VS Obrázek
12. Columbus proti 6. Nashvillu. Columbus potřebuje body, jejich ztráta na příčky play off není moc velká, pouze 4 body. Nashvillu však stačí 2 prohrané utkání a může spadnout až na 11. místo, proto si myslím, že to bude zajímavý zápas.

Můj tip:
Za Obrázek střelec Rick Nash - kurz u Obrázek 3.20
V 57 mi zápasech celkem 53 bodů, z toho 27 gólů a 26 asistencí. Naposledy skóroval 17.02.2011 proti Los Angeles. Jednoznačně tahoun Columbusu, pravidelně boduje, výborné pravé křídlo, na 19. pozici v kanadském bodování.V posledních 5 ti zápasech 3 góly. Ve třech letošních zápasech proti Nashvillu 1 skóroval.

Obrázek VS Obrázek
Ani jeden z týmů už nemá šanci na postup do play off. NY Islanders teď ale chytili formu a poslední dobou se jim daří. Očekávám, že ani jeden z týmů se nebude moc soustředit na obranu a padne dost gólů.

Můj tip:
Za Obrázek střelec Matt Moulson kurz u Obrázek 3.20
V 60 ti zápasech nasbíral 41 bodů. 26 branek vstřelil a na dalších 15 přihrál. Naposledy skóroval a to hned 3x 21.02.2011 proti Floridě. Nejlepší střelec Islanders, společně ve dvojici s Tavaresem, který mu na většinu gólů nahrává tvoří velmi nebezpečné útočné duo. V posledních 5 ti zápasech vstřelil 5 branek (všech 5 v posledních 2 zápasech). Navíc ve 2 vzájemných zápasech s Torontem letos vstřelil 2 branky.

23.02.2011 02:30

Obrázek VS Obrázek
Domácí Dallas bude bojovat o play off. Má před sebou 2 zápasy doma a 1 venku. Pro ně bude nejdůležitější vyhrát oba zápasy doma a proto si myslím, že do dnešního souboje s NJ dají vše. New Jersey už nemá šanci na play off, ovšem v poslední době se jim daří, takže očekávám velký souboj. Nutno podotknout, že Dallasu chybí nejproduktivnější hráč Brad Richards, který je zraněný.

Můj tip:
Za Obrázek střelec Brenden Morrow kurz u Obrázek 3.70
Nejlepší střelec Dallasu, který bude muset převzít funkci tahouna po zraněném Richardsovi.V 59 ti zápasech celkem 40 bodů - 25 gólů, 15 asistencí. Naposledy skóroval 20.02.2011 proti Vancouveru. Dallas prohrál 4 utkání v řadě a pokud chce do play off, musí dnes vyhrát. Proto si myslím, že to Morrow vezme na sebe a minimálně 1 gól dá. V posledních 5 ti zápasech vstřelil 2 góly. V jednom vzájemném zápase s Jersey letos vstřelil 1 branku.

23.02.2011 04:00

Obrázek VS Obrázek
Vancouver vede svou konferenci a stačí mu jediná výhra k jistotě 1. místa. Montreal je ve své konferenci 6. a teoreticky se může dostat až na 3. příčku, ale také může spadnout až na 8. místo. Montrealu se ale venku nedaří, již 5 zápasů v řadě venku nevyhrál v základní hrací době. Vancouver z posledních 5 ti domácích utkání 4x zvítězil.

Můj tip:
Z Obrázek střelec Mikael Samuelsson kurz u Obrázek 3.50
V 59 ti zápasech 40 bodů, z toho 16 gólů a 24 asistencí. Naposledy se prosadil 16.02.2011 proti Minnesotě. Zkušené švédské pravé křídlo působící ve Vancouveru již 2. sezonu. V poslední době se mu dost daří, zvláště na domácích kluzištích. V posledních 5 ti zápasech vstřelil 3 branky, v posledních 5 ti domácích však vstřelil branek 5.První vzájemné utkání Montreal vyhrál 2:0.

GL všem %%-
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek