střelci NHL - 17.2. 2011 od 1 hod. ráno

Střelec - Jeff Skinner kurz - 3.70

Střelec - Rick Nash kurz - 3.10

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
střelci NHL - 17.2. 2011 od 1 hod. ráno
• Stránka 1 z 1
střelci NHL - 17.2. 2011 od 1 hod. ráno![]() ![]() Střelec - Jeff Skinner kurz - 3.70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Střelec - Rick Nash kurz - 3.10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: střelci NHL - 17.2. 2011 od 1 hod. ráno
Naprostý souhlas s těmito tipy, jinak místo SKINNERA zkouším STAFFORDA má ted taky úžasnou formu, tak doufám, že se dnes trefí
![]() Re: střelci NHL - 17.2. 2011 od 1 hod. ráno
taky dobrý tip takže GL ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: střelci NHL - 17.2. 2011 od 1 hod. ráno
SKINNER je dobry tip ja skusim ZUBRUS a UMBERGER
• Stránka 1 z 1