Vsetín - Nový Jičín

<<

vsetinak2

Příspěvek pát 04. zář 2015 14:24:04

Vsetín - Nový Jičín

Nejedná se o analýzu zápasu, jen takový výčet faktů a doporučení na hodně zajímavý zápas.
Vsetín na domácím ledě přivítá Nový Jičín a to v přátelském zápase. Doufám, že po první informaci, že se jedná o přátelák neskončíte se čtením. :-)))
Valaši po 4 přípravácích pustili 3 hráče, kteří na Vsetíně byli na zkoušku - Matulu, Kývalu a Hlaváče. Jinak ale Vsetín posílil. Do útoku hledal náhrady za Slováčka a Hrazdíru a nebojím se říci, že se jim najít povedlo. přišel David Jurík, Tomáš Vávra, Lukáš Finsterle a hlavně Dvořák, který dle mého názoru bude jeden z tahounů týmu. Co se mi ale líbí je, že je velice reálný návrat právě Slováčka, mladého forvarda, jenž momentálně patří Vítkovicím, ale je odchovancem Vsetína. Slováček neuspěl na zkouškách v Havířově a Šumperku.
Přípravné zápasy Vsetína jsou zatím dobré, byť se výsledkově zdá, že nikoliv. Valaši odehráli 2 zápasy s prvoligovým Šumperkem, v jednom zvítězili venku 1:5 a doma pak nestačili na Draky v poměru 3:4. Další zápas hráli v Opavě, kde padli v nájezdech a nakonec doma totálně nesmyslným výbuchem od 54.minuty neuhráli výsledek 4:1 a doma nakonec s Porubou prohráli po nájezdech. To už se teď opakovat nebude, za týden začíná soutěž a Vsetín poprvé dnes nastoupí v kompletní sestavě. Nový Jičín má každý rok prakticky stejný tým a byť to není úplně nejsnadnější soupeř, tak Vsetín dnes zvítězí s naprostým přehledem.
Co nechápu u tohoto zápasu je kurz. Možná je to tím, že se Bet365 trochu sám pohřbil tím, že vypisuje kurzy na zápas o jejichž aktérech nic neví. Kurz 2.05 na začátku a momentální 1.9 je totální nesmysl. V play off spolu minulý rok tyto týmy hráli ve čtvrtfinále a kurzy na Vsetín doma byli okolo hranici 1.35! Nutno dodat, že Vsetín vyhrál 3:0 na zápasy.

Byť je to zápas přátelský, tak jsem si naprosto jist, že vyjde. Kurz 1.9 na výhru Vsetína u Bet365 je poezie.
<<

vsetinak2

Příspěvek ned 06. zář 2015 16:22:48

Re: Vsetín - Nový Jičín

Tip je KO, 5:8 výsledek je neuvěřitelné zklamání pro mě, ale nic to nemění na tom, že v prvním kole, kde hraje právě Vsetín s Novým Jičínem vidím jako jasnou záležitost. Vsetín vyhraje rozdílem třídy. VHK v tomto přípraváku předvedl výkon, který jsem ještě nikdy na domácím ledě neviděl a pan Jenáček sám prohlásil, že tato dost razantní facka přišla naštěstí dost brzo na to, aby se hráči zase srovnali a začali hrát hokej jaký mají a hlavně se kterým se letos na Lapači počítá. Nic to nemění na tom, že tip je OK a zápase naprosto zaslouženě vyhrál Jičín, což mě hlavně mrzí kvůli tomu, že jsme Vám tip doporučoval.

Zpět na Hokej